سعید رشنوادی چهارشنبه ١٨ تیر، در نشست بررسی داراییها و اموال مازاد دولت در استان اظهار کرد: واقعیت این است که موضوع مهندسی و تعیینتکلیف داراییهای دولت از چند جهت برای ما اهمیت دارد سالهاست این اموال یا در اختیار ادارات مختلف قرار گرفتهاند و یا برای مأموریتهایی خاص در گذشته استفاده شدهاند اما اکنون نه قابل بهرهبرداری است و نه درآمدی برای دولت ایجاد میکنند.
وی افزود: وقتی اقتصاد کشور به درستی تشخیص میدهد که این داراییها باید چرخش داشته باشند و از رکود خارج شوند، این یعنی سلامت اقتصادی در گرو حرکت داراییها و خروج آنها از بلاتکلیفی است.
رشنوادی با اشاره به اینکه در برخی استانها هنوز اراده جدی برای این کار وجود ندارد، گفت: در سطح ملی هم در سالهای گذشته مصوباتی برای این موضوع صادر شد اما به دلیل مقاومت برخی مدیران و فقدان نگاه تحولگرا، به مرحله اجرا نرسید. در دوره مدیریتی من، بارها بر این موضوع پافشاری شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام ادامه داد: در کشورهای پیشرفته چیزی به نام انباشت اموال بلااستفاده در دولت وجود ندارد، چون این کار هزینهزاست. اما در کشور ما نهتنها این اموال بدون استفاده ماندهاند، بلکه هزینههای نگهداری، معارضههای حقوقی و حتی فساد اداری بهدنبال داشتهاند.
وی گفت: بارها شاهد بودهایم که یک دارایی یا ملک دولتی بدون استفاده، فقط باعث درگیریهای حقوقی و کندی روند کارها شده و اگر بموقع تعیینتکلیف شده بود، امروز به نفع مردم بود.
رشنوادی همچنین به اهمیت همکاری شهرداریها و دیگر نهادهای عمومی در این مسیر تأکید کرد و گفت: تعیین تکلیف اموال دولتی نیاز به همکاری همه دستگاهها دارد؛ بویژه شهرداریها که از اعضای اصلی اجتماع شهریاند و میتوانند در تبدیل این داراییها به فرصت اقتصادی مشارکت کنند.
وی با اشاره به اینکه در یکی دو ماه آینده آمار کامل مربوط به این اموال اعلام خواهد شد، اضافه کرد: برگشت این داراییها به چرخه اقتصادی، موجب افزایش اعتبارات استانی، توسعه سرمایهگذاری و رونق اقتصادی خواهد شد. از همه دستگاهها انتظار داریم اهمیت این موضوع را درک کنند و در این مسیر همراه باشند.
انتهای پیام
نظرات