• چهارشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400120403637
  • خبرنگار : 30057

/این خبر اصلاح شده/

توصیه پروفسور ثبوتی بعد از ۵۷ سال تحصیل و تدریس در دانشگاه

توصیه پروفسور ثبوتی بعد از ۵۷ سال تحصیل و تدریس در دانشگاه

دکتر ثبوتی در مراسم اعطای ششمین دوره جایزه ثبوتی-خواجه پور با بیان این‌که باید همواره بیاموزیم و به دیگران نیز بیاموزانیم، گفت: بعد از ۵۷ سال تحصیل و تدریس در دانشگاه، خداوند را شاکرم که همچنان توانایی یاددادن و یادگرفتن را دارم، هر چند که ذهنم به سرعت ۶۰ سال قبل نیست.

به گزارش ایسنا، دکتر یوسف ثبوتی در ششمین دوره جایزه ثبوتی-خواجه پور که به صورت آنلاین برگزار شد، با بیان اینکه از ۵۷ سال گذشته در دانشگاه ها به تحصیل و تدریس مشغول است، گفت: آخرین ساعت درسی من دیروز ۳ شنبه، ۳ اسفند ماه بود و خداوند را شاکرم که همچنان توانایی یاددادن و یادگرفتن را دارم، هر چند که ذهنم به سرعت ۶۰ سال قبل نیست.

وی با تشکر از همکارانش که به مدت ۳۰ سال در کنار وی و دکتر خواجه پور بودند و در ساختن و پرداختن دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان نقش ایفا کردند، یادآور شد: به جوانان برومندی که امروز به نام من و دکتر خواجه پور جایزه دریافت می کنند، تبریک می گویم و برایشان آرزوی توفیق بیشتر را دارم.

بنیانگذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان تصریح کرد: این جایزه امسال همزمان با سال جهانی علوم پایه و سی امین سال تاسیس این دانشگاه شده است و امیدوارم در این دانشگاه کمیسیونی برای برگزاری سی امین سال تاسیس این دانشگاه تشکیل شود. این مراسم تاکنون در اردیبهشت ماه برگزار می شده است.

وی با تاکید بر اینکه ما باید همواره بیاموزیم و به دیگران نیز بیاموزانیم، خاطر نشان کرد: در بیش از ۶۰ تا ۷۰ سال گذشته در دانشگاه های کشور چیزی به نام پژوهش نبود و ما تنها انتقال دهنده علوم جهانی به دانشجویان بودیم و هر روز که این علوم پیشرفت می کردند، ما احساس می کردیم که از علوم دنیا عقب ماندیم.

وی اضافه کرد: امروز به جایی رسیدیم که نه تنها پا به پای علوم جهان حرکت می کنیم، بلکه در برخی از شاخص های علوم سهمی در پیشبرد آنها در مرزهای دانش داریم.

این استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به طرح های تحقیقاتی برگزیدگان جایزه ثبوتی-خواجه پور، ادامه داد: ما در بسیاری از علوم در دنیا حرفی برای گفتن داریم و تحقیقاتی عرضه شده که در سطح عرضه به جوامع علمی دنیا است.

در این مراسم همچنین دکتر خواجه پور یکی از بنیانگذاران دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در مراسم ششمین دوره جایزه ثبوتی-خواجه پور ضمن تبریک به برگزیدگان ۶ دوره این جایزه، ابراز امیدواری کرد که این موفقیت، پیش درآمدی بر موفقیت‌های بزرگتری برای آنها باشد.

وی با اشاره به انواع جوایز علمی ادامه داد: یک نوع از این جوایز، جوایزی است که به نخبگان علمی در حوزه های فناوری اعطا می شود و نوع دیگری از جایزه علمی جایزه ای است که به کارهای علمی و عمدتا به جوانان محقق داده می شود.

خواجه پور این جایزه را متعلق به جوانان محقق دانست.

به گزارش ایسنا، با توجه به این‌که پروفسور ثبوتی در برنامه مجازی جایزه ثبوتی_خواجه‌پور اعلام کرده بودند که آخرین ساعت درسی من دیروز ۳ شنبه، ۳ اسفند ماه بود، لذا خبرنگار و دبیر خبر از صحبتهای استاد چنین برداشت کردند که این جمله به معنای پایان تدریس استاد در دانشگاه و نهایتا به معنای خداحافظی ایشان از تدریس است، لذا به جهت مجازی و یک طرفه بودن برنامه و عدم امکان پرسش خبرنگار از استاد در این باره، این موضوع در تیتر و لید خبر به اشتباه منعکس شد که در نهایت بدین صورت، تیتر خبر از "خداحافظی پروفسور ثبوتی با کلاسهای درس" به "توصیه پروفسور ثبوتی بعد از ۵۷ سال تحصیل و تدریس در دانشگاه" اصلاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha