• یکشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401012111529
  • خبرنگار : 50175

معاون عملیاتی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی خبر داد:

انجام ١٠۶۴ مورد عملیات اطفای حریق و امداد و نجات در بروجرد

انجام ١٠۶۴ مورد عملیات اطفای حریق و امداد و نجات در بروجرد

ایسنا/لرستان معاون عملیاتی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بروجرد از انجام ١٠۶۴ مورد عملیات اطفای حریق و امداد و نجات حاصل در بروجرد خبر داد.

نادر موسیوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سازمان آتش‌نشانی بروجرد دارای ۴ ایستگاه آتش‌نشانی است که در مجموع با ٩٠ آتش‌نشان و گروه فنی خودرویی مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانان و تیم‌های امداد و نجات در سال ١۴٠٠ نسبت به پوشش ۶٣٢ مورد حریق، حادثه و همچنین خدمات ایمنی اقدام کردند، ادامه داد: این تعداد شامل آتش‌سوزی ٧٢ مورد منزل مسکونی، ١٢ مورد اماکن عمومی، ۶٩ مورد اماکن تجاری، ٨٢ مورد خودرو و موتورسیکلت، ٣٠٢ مورد فضای سبز و زمین‌های زراعی و ٩۵ مورد ضایعات و ... بوده است.

معاون عملیاتی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بروجرد ادامه داد: در این موارد آتش‌سوزی فضای سبز و زمین‌های زراعی با ٣٠٢ مورد رتبه اول را به خود اختصاص داده و رتبه دوم آتش‌سوزی‌ها با ٩۵ مورد متعلق به آتش‌سوزی ضایعات بوده است.

موسیوند عنوان کرد: ۴٣٢ مورد عملیات امداد و نجات در سال ١۴٠٠ توسط سازمان به انجام رسیده که این تعداد شامل؛ ١٣ مورد ریزش آوار کشف جسد، ١٩ مورد سقوط اشیاء و اجسام، ٢٣۵ مورد محبوس شدن در آسانسور، ۴ مورد غرق‌شدگی، ٢ مورد برق‌گرفتگی و حلقه آویز، ٢ مورد سقوط در چاه، ۵٨ مورد تصادف و سرنگونی با وسایل نقلیه، ٩ مورد چرخ‌گوشت و اجسام حلقوی، ٧۶ مورد گرفتن حیوانات وحشی و موذی، ٨ مورد سقوط از ارتفاع، ۴ مورد آب‌گرفتگی و سیلاب ٢ مورد گازگرفتگی بوده است.

وی با اشاره به پوشش ٢٣۵ مورد گیر افتادن شهروندان در آسانسور، خاطرنشان کرد: می‌بایست ایمنی و سرویس تجهیزاتی همچون آسانسورها، درب‌های خروجی منازل، اتاق‌خواب‌ها، سرویس‌های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد تا به‌واسطه نقص در تجهیزات شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

معاون عملیاتی سازمان به لزوم آمادگی‌های جسمانی، عملیاتی و علمی آتش‌نشانان اشاره کرد و افزود: به‌واسطه غیرقابل پیش‌بینی بودن رخداد حریق و حوادث و در مقابل لزوم عکس‌العمل سریع آتش‌نشانان و تیم‌های امدادی؛ برنامه‌های روزانه مبنی بر انجام تمرینات ورزشی، عملیاتی و آموزش‌های تئوری زیر نظر مسئولین و فرماندهان ایستگاه‌های آتش‌نشانی انجام می‌گیرد.

موسیوند با اشاره به دغدغه آتش‌نشانان در حین اعزام به محل حادثه، اضافه کرد: ترافیک، کوچه‌های تنگ و باریک و پارک خودروهای شخصی در مسیرهای منتهی به محل حادثه، تجمع شهروندان برای تماشای حوادث از جمله دغدغه‌های آتش‌نشانان هنگام عملیات است که آتش‌نشانان را هنگام انجام عملیات دچار مشکل می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha