رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بابل گفت: زمین ورزشی ۱۰ هکتاری حیدرکلا از سوی سازمان ملی مسکن و شهرسازی به شرط احداث یک مجموعه ورزشی به اداره ورزش واگذار شد.
لیلا عرب در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه در سال ۸۲ تخصصی ترین سالن دو و میدانی مازندران در این زمین احداث شد افزود: در محوطه سبز این زمین ورزشی چندین تیم فوتبال و همچنین مدارس و باشگاه های فوتبال تمرین و مسابقه برگزار می کنند.
این مسئول در پاسخ به پرسشی در خصوص وضعیت مجموعه ورزشی حیدرکلا یادآور شد: مسابقات معتبر دو و میدانی در سالن تخصصی این رشته برگزار می گردد و مطالعات اولیه برای ساخت استادیوم ۱۵ هزار نفری نیز انجام و در صورت تخصیص اعتبار این طرح اجرا خواهد شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان بابل تصریح کرد: شهرداری بابل خواستار ۲۵۰۰ متر از این زمین جهت احداث کمربندی شده که با انجام توافق نامه بین شهرداری بابل و اداره کل ورزش و جوانان استان برای ایجاد کمربندی شرقی که از کنار زمین ورزشی حیدرکلا می گذرد، ۲ هزار و ۵۰۰ متر در اختیار این کمربندی قرار می گیرد و شهرداری نیز در قبال آن حصارکشی این زمین و خدمات جانبی دیگری به مجموعه ارائه می دهد.
عرب با بیان اینکه سرانه فضای ورزشی بابل برای هر نفر ۶ دهم مترمربع است خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۹ که معاون وزیر ورزش به بابل سفر کرده بود با حضور مسئولین استانی و شهرستانی صورتجلسه ای تنظیم شد که استادیوم ۲۰ هزار نفری در این زمین احداث شود.
وی ادامه داد: با پیگیری مکرر این طرح تصویب و مقرر شد مبلغ ۵ میلیارد تومان به زمین حیدرکلا اختصاص دهند که طرح مطالعاتی آن انجام شد و شرکت توسعه و تجهیز وزارت ورزش از این زمین بازدید کرد اما عملا اتفاقی نیفتاد.
وی کمبود اعتبار را عدم احداث این پروژه برشمرد و تصریح کرد: تکمیل پروژه های نیمه کاره اولویت دولت است.
عرب با بیان اینکه برای احداث استادیوم بزرگ ورزشی به اعتبار ملی نیاز است یادآور شد: با توجه به اینکه بابل به شهر المپیکی مشهور است و همچنین بزرگترین شهر شمالی کشور از لحاظ جمعیت و دارای استعدادهای ورزشی فراوان ورزشی است سرانه کنونی فضای ورزشی بسیار پایین بوده و احداث اماکن و فضاهای ورزشی امری ضروری است.
رئیس اداره ورزش و جوانان بابل گفت: بابل شهری است که از لحاظ مدال آوری، تعداد تیم ها و باشگاه های ورزشی حاضر در لیگ استان و کشور و جزء اولین هاست ولی از داشتن حداقل های ورزشی مثل خوابگاه ورزشی، سالن معتبر مسابقاتی و استادیوم بزرگ ورزشی محروم است.
بابل زمین فوتبال مناسب ندارد
رئیس هیات فوتبال شهرستان بابل نیز با اشاره به حضور ۹ تیم از این شهرستان در رده های مختلف سنی در لیگ های کشوری اظهار کرد: تیم متین بابل در رده های سنی نونهالان و نوجوانان در لیگ برتر کشور، تیم خزر در لیگ دسته اول، تیم دهکده طلایی در لیگ برتر جوانان کشور، تیم کیان سام در لیگ برتر، تیم رایکا در لیگ دسته اول امیدهای کشور، تیم رایکا در لیگ دسته اول بزرگسالان، تیم دریا در مرحله دوم لیگ دسته سوم و تیم یاران هادی نوروزی در مرحله اول لیگ دسته سوم حضور دارند.
مهدی بادی کناری در گفت و گو با ایسنا افزود: بابل به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهرستان استان و با بیش از ۵۵۰ هزار نفر جمعیت و داشتن چنین تیم های در سطح اول فوتبال کشور، متاسفانه فاقد زمین فوتبال استاندارد است و به همین دلیل بازی تیمهای این شهرستان در زمین های فوتبال شهرستان های همجوار و گاهی در چمن مصنوعی شهرستان نوشهر انجام می شود.
وی یادآورشد: مشکل هتلینگ تیم ها از دیگر معضلات فوتبال شهرستان است؛ چراکه تیم های بابلی برای اردوی قبل از بازی جهت هتلینگ به شهرستان های همسایه مراجعه می کنند و همچنین تیم های مهمان نیز قریب به اتفاق از ظرفیت هتلینگ شهرستانهای ساری، قائمشهر و بابلسر استفاده می کنند.
بادی کناری با اشاره به حضور ۴۰ باشگاه دارای مجوز در بابل، اظهار کرد: شهرستان بابل در رده های سنی مختلف ۷۰ تیم در سطح استان و کشور دارد.
وی تصریح کرد: به سبب عدم وجود اسپانسر و حمایت نشدن باشگاه ها به راحتی بازیکنان با کیفیت تیمهای بابلی جذب باشگاه های متمول شهرستان های دیگر می شوند.
رئیس هیئت فوتبال بابل با بیان اینکه شهرستان بابل از حیث داشتن تعداد تیم در لیگ کشوری مقام نخست استان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: مازندران ۵۴ تیم فوتبال دارد که ۹ تیم آن از بابل است.
وی یادآور شد: در رده پایه در لیگهای کشور قریب به ۵۰ بازیکن در تیم های مختلف سنی کشور از شهرستان بابل حضور دارند و مصداق بارز آن حضور بازیکنان جوان بابلی در فیلم های پرطرفدار استقلال و پرسپولیس به عنوان کاپیتان است.
این مسئول ادامه داد: از ۵۳ بازیکن مازندرانی حاضر در لیگ برتر بزرگسالان ایران ۱۰ بازیکن بابلی هستند، همچنین شهرستان بابل در لیگ دسته اول و دوم بزرگسالان کشور دارای قریب به ۵۰ بازیکن است.
بادی کناری با اشاره به اینکه بعد سال ها لیگ های رده پایه فوتبال شهرستان بابل مجدد راه اندازی شد؛ گفت: در رده نونهالان ۱۶ تیم، در لیگ ۱۳ ساله ۱۸ تیم و در لیگ نوجوانان با ۸ تیم، لیگ رده های پایه فوتبال شهرستان بابل راه اندازی شد.
بادیکناری خاطرنشان کرد: متاسفانه شهرستانی با چنین ظرفیت عظیمی از بازیکنان مستعد، فاقد زمین فوتبال مناسب است و هیچ توجهی تاکنون به فوتبال شهرستان بزرگ بابل و هواداران پرشورش نشده است البته امیدوارم با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور به استان مازندران و با تخصیص بودجه ۱۱ میلیاردی برای تکمیل سکوی ورزشگاه شهدای هفتم تیر بابل در سالجاری شاهد تخصیص بودجه برای ترمیم چمن ورزشگاه نیز باشیم.
بادی کناری افزود: واقعا نمیدانیم ظرفیت ورزشی یک شهرستان باید در چه حدی پیشرفت کند که متولیان امر زیرساخت های لازم را برای توسعه ورزش انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه اگر توجه ویژه ای به زمین ورزشی حیدرکلا بشود، مشکل فوتبال شهرستان بابل حل خواهد شد و شاهد پیشرفت قابل ملاحظه ای در این حوزه خواهیم بود، تصریح کرد: 3 سال قبل وزیر ورزش با حضور در بابل بودجه ای برای زمین حیدرکلا و زمین هفت تیر بابل اختصاص داد که بلافاصله بعد از 2 ماه معاونین وی با حضور در حیدرکلا قول مساعد احداث ورزشگاه ۲۰ هزار نفری دادند اما متاسفانه تاکنون اتفاقی در حیدر کلا نیافتاده است.
بادی کناری خاطرنشان کرد: زمین ورزشی حیدرکلا بیش از ۲۰ سال است که در اختیار اداره کل ورزش و جوانان مازندران برای ساخت مجموعه ورزشی قرار گرفت اما متاسفانه تاکنون مورد بی توجهی قرار گرفت و تنها یک سالن دو و میدانی در آنجا احداث شد که جزء چهارمین سالن برتر دو و میدانی کشور است.
وی با اشاره به اینکه جهت توسعه زیرساخت های ورزشی باید ترافیک شهری و مشکلات حضور تماشاچیان را نیز در نظر گرفت، ادامه داد: زمین فوتبال شهدای هفتم تیر بابل پاسخگوی حجم عظیم تماشاگران پرشور نیست و بر این اساس، احداث ورزشگاه ۱۰ هزار نفری در حیدرکلا امری ضروری است؛ زیرا با توجه به تاکید سازمان لیگ مبنی بر برگزاری بازیهای سال آینده رایکا در چمن طبیعی احداث ورزشگاه حیدر کلا ضرورت دارد.
انتهای پیام
نظرات