حجت اله حاتمی در جلسه شورای اداری و حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل که با حضور فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان مازندران-ساری و رئیس و کارکنان اداره منابع طبیعی برگزار شد، ضمن تبریک ایام ولادت باسعادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت یاد و نام جان نثاران منابع طبیعی، گفت: حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه ملی است و نباید اجازه دهیم به این میراث تعرضی شود.
وی افزود: مأموریتهای یگان حفاظت منابع طبیعی صرفاً اداری و انتظامی نیست، بلکه یک فریضه شرعی و الهی است.
حاتمی با اشاره به ضرورت حفاظت از جنگلها و مراتع و نقش آن در تلطیف هوا، حفظ زیستگاه جانوران و ذخایر آب، یادآور شد: یگان حفاظت منابع طبیعی در این راه تنها نیست، بلکه از ظرفیت نیروی انتظامی، بسیج و سازمانهای مردم نهاد نیز باید در راستای حفاظت از منابع طبیعی استفاده کرد.
دادستان شهرستان آمل با اشاره به گستردگی سطح حوزه استحفاظی اداره منابع طبیعی آمل و تأکید بر لزوم تجهیز مأموران یگان حفاظت از سوی ادارهکل و سازمان متبوع، گفت: مأموران منابع طبیعی قاطعانه با سودجویان و متجاوزان به جنگلها و مراتع برخورد کنند.
حاتمی ادامه داد: تلاشهای جنگلبانان برای دستگاه قضایی ملموس است و مجموعه دادستانی و دادسرای شهرستان حمایتهای لازم از مأموران منابع طبیعی به عنوان ضابطین خاص دادستان را خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل در روز سهشنبه ۱۸ شهریور، ذبیح اله محمدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل ضمن تشریح عملکرد این اداره و قدردانی از حمایتهای دستگاه قضایی از نیروهای منابع طبیعی، صدور احکام بازدارنده و تعیین شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای منابع طبیعی در دادسرای شهرستان را خواستار شد.
انتهای پیام
نظرات