• سه‌شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401031711603
  • خبرنگار : 50105

طلا پایین ماند و دلار بالا رفت!

طلا پایین ماند و دلار بالا رفت!

قیمت طلا امروز سه‌شنبه نزدیک به پایین‌ترین حد یک هفته‌ای خود باقی ماند زیرا سرمایه‌گذاران شرط می‌بندند که برنامه‌های سختگیرانه بانک‌های مرکزی بزرگ نرخ بهره را برای مدت طولانی بالا نگه می‌دارد و بازدهی خزانه‌داری آمریکا و متعاقبا دلار را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت۱۰ و ۴۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۲.۴۰ درصد کاهش به ۱۸۳۹ دلار رسید و بهای هر اونس طلای آمریکا نیز با ۰.۱۳ درصد کاهش به ۱۸۴۰ دلار رسید. در اوایل جلسه، شمش به ۱۸۳۶ دلار و ۱۰ سنت رسید که کمترین میزان از اول ژوئن بود.

استفان اینس، شریک مدیریت دارایی SPI، گفت: حرکت بالاتر در بازدهی ایالات‌متحده در آستانه حراج اوراق قرضه این هفته ایالات‌متحده، سرمایه‌گذاران طلا را به وحشت می‌اندازد و دلار به دلیل این بازدهی بالاتر افزایش می‌یابد. دلار با تقویت بازده ۱۰ ساله به بالاترین حد خود در نزدیک به یک ماه گذشته رسید.

تحلیلگران جی‌پی‌مورگان انتظار دارند که در سه ماهه سوم سال جاری میلادی در تمایل ریسک سرمایه‌گذاران و ادامه افزایش بازدهی خزانه داری آمریکا، معاملات طلا به ۱۸۰۰ دلار در هر اونس برسد.

فدرال رزرو در مسیر افزایش نیم واحدی نرخ بهره در ماه‌های ژوئن و جولای است و گزارش مشاغل قوی هفته گذشته انتظارات بانک مرکزی ایالات‌متحده را برای ادامه انقباضات افزایش داد. بانک مرکزی اروپا در اواخر این هفته تشکیل جلسه می‌دهد زیرا سرمایه‌گذاران شرط بندی خود را برای افزایش نرخ در سال جاری افزایش داده‌اند.

نرخ‌های بالاتر جذابیت طلا را کاهش می‌دهد زیرا هزینه فرصت نگهداری شمش غیر بازده را افزایش می‌دهد. اینس گفت: در نهایت، ما در یک محیط جهانی افزایش نرخ بهره بانک مرکزی هستیم که در ابتدا برای طلا بد است اما مسلما افزایش نرخ‌ها پیامدهای رشد اقتصادی را به همراه دارد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس پلاتین با ۱.۲ درصد کاهش به ۱۰۰۵ دلار و ۵۰ سنت رسید و پالادیوم ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۲۰۱۲ دلار و ۶۹ سنت رسید و بهای هر اونس نقره با ۰.۳ درصد کاهش به ۲۲ دلار رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha