سید عیسی حسنی گفت: در حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم بیش از ۹ هزار و ۳۳۰ ساعت کلاس آموزشی برگزار شده است. حدود ۲۵۰۰ نفر در این کلاسها شرکت کردهاند.
وی افزود: از جمله موضوعات این کلاس ها مهارت های زندگی سبک زندگی ایرانی با اجتماعی کردن مجرمین در حوزه امنیت اخلاقی و همچنین جلوگیری از طرفداری صورت گرفته است که گام مهمی در اجتماع می باشد. حسنی گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از یک هزار و ۵۰۰ پرونده در دعاوی خانوادگی به صلح و سازش منجر شدهاند. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: خط تلفنی ۱۵۷۰ با همکاری آموزش و پرورش استان و همچنین فعال بودن سامان سامانه نماد، در شهرستان دنا را یادآور شد و تیراندازی که به سامانه سجام در بیش از یکصد مورد از گزارشات ثبت شده در این سامانه در راستای هدایت و راهبری و سازماندهی دیدبانان پیشگیری می باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: افزایش تعداد ملاقات های صورت پذیرفته فرزندان طلاق در مراکز راه اندازی شده خارج از کلانتری ها به میزان ۲۰ درصد نسبت به سالهای گذشته افزایش داشته است.
حسنی خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از حفر چاه های غیرمجاز، گروههای گشتزنی ایجاد و افزایش داده شدند، همچنین محل های ناامن در استان شناسایی که در این زمینه ۸۱ محله ناامن شناسایی شده است. این مقام قضایی گفت: به منظور آشنایی مردم با موارد موارد حقوقی، آموزش های حقوقی در مساجد شهر با همکاری معتمدین محلی راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: در سال گذشته ۶ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد که ۹۰ درصد از مصوبات این جلسات اجرایی شده اند، همچنین در شهرستان های استان ۲۶ جلسه برگزار شد در این جلسات ۷۰ درصد مسائل نیز اجرایی گردیدهاند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: کتاب الکترونیکی ازسیمای جرائم استانی به صورت دوره چهار ساله و شش ماه تهیه گردید و نظارتهایی نیز بر شرکتهای پخش گاز مایع در استان و نظارت بر صدور مجوز های کارخانه های تولید زغال در استان نیز صورت گرفت.
حسنی عنوان کرد: بیش از ۱۰ هزار مورد از شکایت های مردمی و درخواست های مردمی در سال ۱۴۰۰ رسیدگی شد.
وی با بیان اینکه ۱۲ بولتن الکترونیکی از اخبار و فعالیت های این معاونت تهیه و ارسال به سراسر کشور در سال گذشته انجام شد، تاکید کرد: این عمل جهت اطلاع رسانی ملی خیلی خوب است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حوزه رسانه، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ۸۶ مورد خبر و گزارش تهیه و به رسانه های استانی و کشوری ارسال شده همچنین ۳۴ برنامه گفتگو در صدا و سیما تهیه و پخش شده است.
حسنی با بیان اینکه با تهیه چهار کلیپ تصویری و پخش از صدا و سیمای استان در خصوص اطلاع رسانی و پیشگیری از وقوع جرم در این معاونت تهیه، تولید و پخش شده است، اظهارکرد: تولید ۲۲ کلیپ و موشن گرافی در سامانه های اجتماعی و همچنین نصب ۳۹ بنر و عکس نوشته در سطح شهر و میادین از دیگر فعالیتهای این معاونت بوده است.
وی عنوان کرد: ۵۷ جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی برگزار شد و ۴۱ شرکت احیاء شده و در حمایت از اشتغال آفرینی و تثبیت اشتغال پایدار توسط ستاد ۶۵۰ نفر بوده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در مورد تربیت فرزندان و مهارت های زندگی جلسات آموزشی توضیح با حضور عوامل فنی و اجرایی و نظارت بر فعالیت های مراکز مهر خانواده ها و همچنین ۱۴ کارگاه آموزشی اجرا شده است.
حسنی افزود: در حوزه حمایت از حقوق کودک نیز، بازدید از کانون اصلاح و تربیت و بند نسوان مشاوره رایگان بخش آسیب پذیر جامعه و معرفی آنان به کانون وکلاء و انعقاد تفاهمنامه با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت حمایت از حقوق کودک صورت گرفته است.
وی ادامه داد: شناسایی اقشار آسیب پذیر را نیز در دستور کار ق ار داده و حتی معرفی آنان به خیریه و ساماندهی آن ها و حمایت اقتصادی از آنان را با همکاری سازمانهای مردمنهاد، همچنین در حوزه مطالعه مطالعات اجتماعی با همکاری بهزیستی جهت راه اندازی خانه امن و بازدید از آن مراکز، اقدامات خوبی را انجام دادهایم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کهگیلویه و بویراحمد، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در راستای کنترل و کاهش خشونت علیه اقشار آسیب پذیر، با کانون وکلاء و ارائه مشاوره رایگان به بخش های آسیب پذیر و حمایت از آنها به استفاده از ظرفیت وکیل معاضدتی را پیگیری کرده ایم.
انتهای پیام
نظرات