یدالله رحمانی دوشنبه ۱۷ شهریور در بازدید از سه پروژه شهر یاسوج افزود: این پروژه با مساحت ۳۴۰۰ متر مربع زمین و زیربنای ۱۸ هزار و ۸۰۰ متر مربع و درشش طبقه، هماکنون ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اگر با این وضعیت پیش رود تا یم و نیم سال دیگر به بهره برداری نمیرسد.
وی اظهار کرد: سه طبقه از این پروژه مهم که نقش مهمی در کمک به رفع مشکلات ترافیکی شهر یاسوج می تواند ایفا کند به متراژ ۸۸۰۰ متر و در ۳۵۰ واحد پارکینگ برای پارکینگ طبقاتی پیش بینی شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: همچنین ۲۵۰ واحد از این پروژه بزرگ در میدان هفتم تیر یاسوج که با مشارکت اوقاف (۵۱ درصد) و بخش خصوصی (۴۹ درصد) در حال اجراست به واحدهای تجاری و اداری اختصاص می یابد.
رحمانی تصریح کرد: دستگاههای خدمات رسان از جمله شهرداری و شرکت توزیع نیروی برق استان برای تسریع در عملیات اجرایی این پروژه همکاری و کمک لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: قرار بود این پروژه ۲۴ ماهه به اتمام برسد که از این زمان هشت ماه گذشته و هم اکنون ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید با برنامه ریزی بهتر از گذشته تلاش شود که در ۱۶ ماه باقی مانده تکمیل و آماده بهرهبرداری شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اوقاف و امور خیریه ماهانه از وضعیت و پیشرفت فیزیکی پروژه به استانداری گزارش ارائه شود و روزشمار و برنامه زمانبندی این پروژه جهت اطلاع مردم نصب شود. همچنین تجهیزات و امکانات این پروژه افزایش یابد، شیفتهای کاری بیشتر شود، ادارهکل اوقاف نظارت بیشتر و جدیتری داشته باشد.

رحمانی همچنین در بازدید از زمین دو هکتاری تامین اجتماعی در مرکز شهر یاسوج که چند سال است بلاتکلیف رها شده است، با اشاره به شروع ناموفق این پروژه در گذشته با مشارکت شرکت معین کوثر و نداشتن پیشرفت فیزیکی و تاکنون اقدام اقدام چندانی در این رابطه انجام نشده است، گفت: حجم پروژه سنگین است که باید حوزه اقتصادی استانداری و اداره کل تامین اجتماعی استان با استقبال از سرمایهگذارانی که تمایل به سرمایه گذاری دارند، نسبت به بررسی این زمین و تعیین تکلیف آن هرچه سریعتر اقدام کنند.
وی افزود: اجرای این پروژه نقش بسزایی در توسعه شهری، تأمین فضاهای اداری و تجاری و پارکینگ شهری خواهد داشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از پروژه ساماندهی رودخانه ساحلی رجاء گفت: هدف اصلی این پروژه علاوه بر زیباسازی شهر، توسعه گردشگری، جلوگیری از آسیبهای ناشی از سیلابهای مخرب به مناطق مسکونی و تأسیسات شهری است.
رحمانی ادامه داد: قرارداد اولیه این پروژه بالغ بر ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است، هماکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از برنامه زمانبندی عقب است. شرکت آب منطقهای و پیمانکار پروژه قول دادند که تا پایان مهرماه با افزایش تجهیزات و امکانات خود، این پروژه افتتاح و به بهره برداری برسد.
به گزارش ایسنا، همچنین استاندار کهگیلویه و بویراحمد از روند عملیات اجرایی ساماندهی ساحلی رودخانه بشار در محدوده پارک مهرورزی بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات