• پنجشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404062011973
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مرگ راننده غلتک در بهمئی

مرگ راننده غلتک در بهمئی
عکس خبر تزئینی است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از وقوع حادثه‌ای تلخ برای راننده غلتک در شهرستان بهمئی خبر داد.

 پرویز غفارفرد گفت: امروز در محور «سرآسیاب یوسفی» ـ روستای «مام‌زینب» به سمت دریاچه «برم‌الوان»، یک دستگاه راه‌سازی سنگین غلتک به دره سقوط کرد. با وجود اعزام سریع تیم‌های اورژانس به محل حادثه، راننده این دستگاه به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور، سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد با ابراز تأسف از وقوع این سانحه، بیان کرد: مرگ این راننده، یادآور سختی و مشقت کارگران و راهسازانی است که در مسیر توسعه و آبادانی مناطق محروم تلاش می‌کنند اما گاه خود قربانی حوادث ناگوار می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha