• شنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401061209233
  • خبرنگار : 71541

از سرویس‌های فوق‌العاده به مرزهای اربعین تا برقراری ۵۳۴ پرواز به عتبات عالیات

از سرویس‌های فوق‌العاده به مرزهای اربعین تا برقراری ۵۳۴ پرواز به عتبات عالیات

برنامه‌ریزی برای سرویس‌های فوق‌العاده جاده‌ای به مقاصد مرزهای اربعین،  استقرار میز پاسخگویی و رسیدگی به شکایات در پایانه‌های عمومی مسافربری استان‌های کشور و برقراری ۵۳۴ پرواز برای اعزام و بازگشت زئران از جمله اقداماتی است که برای تردد به مقصد عتبات عالیات فراهم شده است.

به گزارش ایسنا،  تمهیدات اندیشیده‌شده برای مسافرت زائران به کربلای معلی در ایام مقارن با اربعین حسینی چند روزی است که شکل رسمی به خود گرفته و در حالی که فراهم کردن امکانات حمل‌ونقل و جاده‌ای و پروازها از مدت‌ها قبل انجام شده بود، با نزدیک شدن به ۲۶ شهریور ماه و روز اربعین، سفرهای مردمی به این مقصد آغاز شده است؛  از بسیج سازمان هواپیمایی کشوری برای برقراری پروازها به عتبات عالیات تا سرویس‌های فوق‌العاده به مقاصد مرزهای اربعین.

ابلاغ نرخ‌های مصوب حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای مسافری سفرهای اربعین حسینی

داریوش باقرجوان -مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری- با بیان اینکه نرخ‌های مصوب حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای مسافری براساس نظر ستاد مرکزی اربعین به تمام استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده، گفت:  زائران می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت‌های اختصاصی مشترک، واحدهای فروش بلیت در سطح شهر و پایانه‌های مسافری، بلیت به مقصد پایانه‌های مرزی اربعین حسینی تهیه کنند.

وی بیان کرد: به استان‌های سراسر کشور و شرکت‌های حمل‌ونقل اعلام شده است به هر تعدادی که زائران برای تهیه بلیت مراجعه کنند، ملزم هستند علاوه بر سرویس‌هایی که وجود دارد و برنامه‌ریزی شده است، سرویس‌های فوق‌العاده به مقاصد مرزهای اربعین و اساس میزان تقاضا بررسی، برنامه‌ریزی و طراحی کنند تا زائران بتوانند با سهولت به سمت مرزهای اربعین حرکت کنند.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری در خصوص این‌که آیا امکان خرید بلیت رفت‌وبرگشت فراهم است، گفت: با توجه به این‌که شرایط بازگشت شرایط پیچیده‌ای است و در زمان اوج بازگشت با شرایط ترافیک ممکن است ناوگان به موقع به مرز نرسد یا این‌که زائر برنامه به‌موقع به مرز نرسد، خلأ بین این دو مورد ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند، بنابراین با توجه به عدم قطعیت آمار و اطلاعات درست برای برگشت و عدم امکان برنامه‌ریزی برای ساعت فروش بلیت برگشت، کار دیگری انجام شده است.

باقرجوان با اشاره به راه‌اندازی سامانه آماری و نظرسنجی ۲۰۰۰۱۴۱ بیان کرد: در مسیرهای برگشت هر زائری که تقاضای استفاده از حمل‌ونقل عمومی بین شهری را دارد، با ارسال پیامک به سرشماره ۲۰۰۰۱۴۱، مرز ورودی خود را اعلام می‌کند و بر اساس آن ناوگان به‌صورت خطی و دوره‌ای دپو می‌شود که به‌محض ورود زائران بتوانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان این‌که ممکن است سفرهای بازگشت به یک‌باره انجام شود و ازدحام پیش آید، گفت: تقاضا می‌شود زائران اربعین حسینی حتماً شماره پیامکی ۲۰۰۰۱۴۱ را به خاطر داشته باشند و در مسیر برگشت مرز ورودی خود را به این شماره پیامک ارسال کنند تا برنامه‌ریزی لازم در این زمینه انجام و ظرفیت‌های موجود ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری تامین شود.

استقرار میز خدمت زائران در پایانه‌های عمومی مسافربری

حمیدرضا شهرکی -معاون حمل‌ونقل سازمان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از استقرار میز پاسخگویی و رسیدگی به شکایات زائران اربعین حسینی در پایانه‌های عمومی مسافربری استان‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: با عنایت به آغاز سفرهای اربعین از ابتدای شهریور ماه سال جاری و به‌منظور جلوگیری از فعالیت افراد سودجو در پایانه‌های مسافربری و ضرورت پاسخگویی و راهنمایی مطلوب به زائران و همچنین بررسی و برخورد با تخلفات احتمالی، میز پاسخگویی و رسیدگی به شکایات در تمامی پایانه های عمومی سطح استان استقرار می‌یابد.

وی افزود: معاونین حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در پایانه‌های متمرکز مرکز استان، رئیس اداره حمل‌ونقل مسافر و کارشناسان اداره مسافر در سایر پایانه‌های غیرمتمرکز مرکز استان و روسای ادارات شهرستانی در سایر شهرهای استان مسئول پاسخگویی و رسیدگی به شکایات زائران عزیز هستند

وی از زائران خواست حتما جهت تهیه بلیت به دفاتر شرکت‌های حمل‌ونقل و سایت‌های معتبر فروش بلیت مراجعه کنند.

برقراری ۵۳۴ پرواز برای اعزام و بازگشت زئران حسینی به عتبات

غلامرضا رستمیان -مسئول عملیات اربعین شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آمادگی فرودگاه‌های کشور برای اعزام زائران اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین امسال خبر داد و گفت: برای پروازهای اربعین که از تاریخ ۱۵ تا ۳۰ شهریور انجام خواهد شد، ۵۳۴ پرواز در نظر گرفته شده است که تعداد ۲۶۷ پرواز  عملیات رفت و ۲۶۷ پرواز برای  برگشت مجوز گرفته‌اند.  

رستمیان بیان کرد: برای شهرهای تبریز، ساری، کرمانشاه، رشت، گرگان، یزد، اصفهان، لامرد، لار، کرمان، شیراز، مشهد و مهرآباد تهران مجوز صادر شده است و مجوز پروازی برای چند شهر دیگر در روزهای آینده افزوده خواهد شد.

 مسئول عملیات اربعین شرکت فرودگاه‌ها با بیان اینکه تعداد زائران اربعین نسبت حجاج بیت‌الله الحرام بیشتر است، خاطرنشان کرد: در عملیات حج فقط شرکت هواپیمایی «هما» انتقال حجاج را برعهده داشت اما در عملیات اربعین ایرلاین های مختلفی که مجوز پرواز داشته باشند، به زائران خدمت‌رسانی خواهند کرد. در عملیات اربعین امسال ۹ فرودگاه بین‌المللی و ۲۹ فرودگاه دارای مرز هوایی قابلیت اعزام زائران به عتبات عالیات را دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha