• دوشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401111007599
  • خبرنگار : 71616

در پی اعمال شرط جدید شرکت در قرعه‌کشی خودروها

یک کارشناس خودرو : شاید بتوان مشتری واقعی را از کاسبان تشخیص داد

یک کارشناس خودرو : شاید بتوان مشتری واقعی را از کاسبان تشخیص داد

یک کارشناس صنعت خودرو، پیش شرط بلوکه شدن وجه خودرو توسط متقاضیان طرح‌های فروش خودروسازان را راهی منطقی برای تشخیص مصرف‌کننده واقعی از متقاضیانی که صرفا به‌ جهت کسب سود وارد عرصه فرعه‌کشی می‌شوند دانست و گفت: اقدام شرکت‌های خودروساز می‌تواند سبب شود حجم تعداد ثبت‌نام کنندگان کاسته شود.

پیش شرط دارا بودن و بلوکه شدن وجه خودرو پیش از ثبت‌نام طرح‌های فروش خودروسازان در حالی قطعی و اعمال می‌شود که بحث بر سر منطقی بودن آن به‌ جهت حذف دلالان و واقعی شدن تفاضاها یا بالعکس و حذف مصرف‌کننده واقعی که می‌خواهد در صورت برنده شدن، وجه خودرو را تامین کنند به چالش جدی تبدیل شده است.

در این رابطه، حسن کریمی سنجری- کارشناس صنعت و بازار خودرو کشور- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شرکت‌های خودروساز با این روش جدید برای عرضه خودرو به مشتریان که بایستی مشتری تمام یا درصدی از قیمت خودرو را در حساب خود پیش از آغاز فرایند ثبت‌نام، بلوکه کند، طبیعی است بخشی از مشتریانی که با دست خالی و صرفاً به امید شانس در سامانه‌های فروش ثبت‌نام می کنند تا به شرط برنده شدن به دنبال تهیه مبلغ خودرو بروند، از گردونه شانس خارج می‌شوند و این شانس افرادی که نقدا آماده پرداخت قیمت خودرو هستند را افزایش می‌دهد.

وی افزود: بنابراین این اقدام خودروسازها برای برخی از مشتری‌ها که پیش از ثبت‌نام پول کافی برای واریز ندارند، ایجاد دردسر کرده است. البته طبیعی است که تعداد زیادی از ثبت‌نام‌ کنندگان به دلیل وجود اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار و سودی که این فاصله قیمتی برای خریدار خودرو به نرخ کارخانه‌ای ایجاد می کند، به امید برنده شدن در ضیافت قرعه‌کشی وارد این عرصه می‌شوند. بنابراین صرف نظر از آنکه متقاضی واقعی خودرو باشند یا خیر، مشروط به برخورداری از سایر شرایط تمایل دارند در قرعه‌کشی ثبت‌نام کنند.

کریمی سنجری خاطر نشان کرد: از همین روی در هر مرحله ثبت‌نام شاهد حضور میلیون‌ها نفر برای تنها چند هزار دستگاه خودرو هستیم. این موضوع باعث شده اصطلاحا تشخیص سره از ناسره (مصرف‌کننده واقعی از فردی که صرفا برای کسب سود ثبت‌نام می‌کند)، دشوار باشد؛ بنابراین این اقدام شرکت‌های خودروساز می‌تواند سبب شود حجم تعداد ثبت‌نام کنندگان (و نه تعداد خودروهای عرضه‌ای) کاسته شود.

این کارشناس بازار خودرو تاکید کرد: از سوی دیگر اساسا متقاضی واقعی کسی است که مبلغ خرید خودرو یا حداقل بخشی از آن را پیش از ثبت‌نام در اختیار داشته باشد.  بنابراین به نظر می رسد این اقدام شرکت‌های خودروساز اقدام موثری در جهت کاهش ثبت‌نام کنندگان باشد. البته موضوع واریز وجه توسط سرمایه‌داران به حساب مشتریان و اجاره کد ملی چندان مرسوم نباشد.

به گزارش ایسنا، شرط دارا بودن و بلوکه شدن وجه خودرو پیش از ثبت‌نام طرح‌های فروش خودروسازان در حالی قطعی و اعمال می‌شود که تعداد زیادی از مردم از این محدودیت جدید گلایه‌مند هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۹

... اینو که بچه هم میفهمه که اینجوری میرسه به دست کسی که پول نقد زیاد تو دستش داره و میخواد باهاهش دلالی کنه

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۱۳:۵۴

متاسفانه چنین تصمیمات اشتباهی با تصمیمات چنین کارشناس‌هایی اتخاذ میشه اگر در شرایط قبلی نیمی از متقاضیان واقعی و نیم دیگه دلالان بودند با تصمیم جدید بدون شک همه متقاضیان دلالان خواهند بود. امیدوارم اینقدر این مسئله رسانه‌ای بشه تا لغو بشه

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۱۴:۰۴

اقای کارشناس درست بر عکس مصرف کننده بعد از برنده با قروش بعضی چیزها پولش را جمع میکرد ولی با این تصمیم دلا لها پول میدهند و بعد از برنه در صد میگیرد .

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۹

این طرح جدید به نفع پولدارهای مملکت هستش که پول اضافی دارند ما اگه پول اضافی داشتیم که منتظر قرعه کشی نمیموندیم کارشناس عزیز هر طرحی که میدهد به نفع پولدارها ودلالان هستش ماقبل قرعه کشی چطور پول را جور کنیم به امیدی که آیا در بیاد یانه همون طور که گفتم پولدارهای عزیز از این طرح هم لذت ببرید

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۱۶:۰۱

این چه ظلمی است که ترویج می کند و از آن دفاع می کند. خودروساز پول را بلوکه می کند اما تعهدی بر تامین خودرو ندارد. اما مصرف کننده اگر درخواست خرید داشته باشد باید پول را تامین کند. این اصلا منطقی نیست. این طرح در راستای منافع بانک ها و خودروسازها تعریف شده است. البته اشکالی هم ندارد مردم ایران که خرید انحصاری خودرو به ایشان تحمیل شده است این هم روش. .

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۱۸:۳۹

قبلا اگه کسی تو قرعه کشی برنده می شده،می رفت طلا می فروخت یا ماشین می فروخت یا... می ریخت به حساب ، الان اگه کسی ماشین یا طلا فروخت ریخت به حساب وکالتی بعد برنده هم نشد ،ضررش رو کی باید جبران کنه؟!!!

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۳ ۰۸:۳۵

کاش همه پولو بخوان تا مصرف کننده واقعی بیاد جلو

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۲۳ ۲۳:۴۰

طرح مادران شاید دو درصدشون خودشون ماشینو بگیرند مابقی همه حواله رو می‌فروشند گواهینامه هم ندارند واسه اونا جاده بازه آخه اونی که دومین پسرش ۳الی۴ سال داره مگه پسرش پیری جمعیت اونم فرزند دومه دیگه خیلی نامردی دیگه

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۰۳ ۰۴:۲۴

بابا یه ماشین از دم قسط بدید به من ماهی 5 تومن بیکارم زن بچه دارم برنده هم که نشدیم

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۱۷ ۱۸:۳۰

سلام . منظور از حذف قرعه کشی چیه ؟ دوم اینکه اگر در ایران خوردو ثبت نام کنم و پول ماشین مورد نظر رو توی حسابم واریز کنم ماشین به من تعلق میگیره ؟ و چند ماه باید صبر کنم ؟