• دوشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401120805403
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معرفی ظرفیت‌های علمی و مشاهیر خراسان‌ جنوبی از رهگذر یک همایش

معرفی ظرفیت‌های علمی و مشاهیر خراسان‌ جنوبی از رهگذر یک همایش

ایسنا/خراسان جنوبی در جلسه برنامه ریزی نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران، بر معرفی ظرفیت‌های علمی و مشاهیر استان از رهگذر این همایش تأکید شد.

سیدمحمدرضا طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی، یکشنبه شب ۷ اسفند در جلسه برنامه ریزی نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران اظهار کرد: انتظار ما از تمامی دستگاه‌ها این است که در این همایش ایفای نقش کرده و با هماهنگی فعالیت‌ها را به پیش برند. 

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به داشته‌های خراسان جنوبی، افزود: این استان به لحاظ فرهنگی و سوابق بسیار غنی در حوزه‌های مختلف، ظرفیت‌های بسیاری دارد که باید به نحو احسن دیده شود. 

محمدامین ناصح، دبیر نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران نیز گفت: نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران، چهارشنبه دهم اسفند سال جاری به همت دانشگاه بیرجند و با کمک دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد. 

وی با اشاره به حضور استادان و پژوهشگران گویش‌شناسی کشور در این همایش، ادامه داد: سفیر ایران در یونسکو از میهمانان ویژه این همایش بوده و همچنین از حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس دانشکده مرزبانی انتظامی کشور برای شرکت در همایش دعوت شده است. 

دبیر نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران با اشاره به معرفی آخرین مطالعات در حوزه میان رشته‌ای، یادآور شد: کتاب مجموعه مقالات همایش که دربرگیرنده تمام مقالات پذیرفته شده خواهد بود، پس از پایان همایش منتشر خواهد شد. 

مریم سادات سیادت جو، مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری خراسان جنوبی نیز با اشاره به فرهنگ و میراث استان، اظهار کرد: دانشگاه و آموزش و پرورش از ظرفیت‌ها و در جایگاه علمی برای معرفی مشاهیر و دانش مردمان استان بوده و علاوه بر آن همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند. 

وی با بیان اینکه این همایش فرصت خوبی است تا از این رهگذر مشاهیر خراسان‌ جنوبی و چهره علمی استان را معرفی کنیم، تصریح کرد: فرهنگ و میراث این سرزمین مشاهیر استان هستند که باید آنان را با تمام توان معرفی کنیم. 

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه فضای تبلیغاتی در سطح شهر و محل برگزاری همایش باید متناسب با معرفی مشاهیر باشد، اظهار کرد: در حوزه دانش‌افزایی و تربیت باید تلاش وافری انجام دهیم چراکه متاسفانه نسل نوجوان با گویش‌ها و مشاهیر علمی و ادبی آشنا نیستند و این چنین همایش‌هایی می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده باشد. 

علی فاضلی فرد، فرماندار بیرجند نیز گفت: برگزاری چنین همایشی در خراسان جنوبی بی سابقه بوده و یک رویداد علمی فاخر، ارزشمند و آبروی استان ماست. 

وی با اشاره به پیشینه دانشگاه بیرجند، افزود: این دانشگاه قطب علمی شرق کشور بوده و نخبگان علمی و فرهنگی،  سرآمدان استان هستند. 

در این جلسه مصوب شد افتتاحیه همایش در فرهنگسرای شهر برگزار شده و نمایشگاه صنایع دستی برای معرفی ظرفیت‌های استان در حاشیه مراسم برپا و بسته‌هایی حاوی سوغات خراسان جنوبی به میهمانان به عنوان سفیران فرهنگی عرضه شود. 

بهره گیری از ظرفیت رسانه‌ای و فرهنگی جهاددانشگاهی، تخصیص ۷۰ میلیون ریال توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به منظور چاپ کتاب همایش، برپایی سیاه چادر در محل همایش و حضور عشایر ملبس، ارائه اطلاعات کامل از برنامه‌ها و میهمانان به منظور انعکاس در شبکه‌های ملی و استانی، ارائه تبلیغات محیطی مناسب در سطح شهر و ابلاغ به مدیران برای حضور کارکنان، دانشگاهیان و جامعه هدف در همایش از دیگر مصوبات بود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha