• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۰:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401121612353
  • خبرنگار : 50378

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران خبر داد

آسیب ۲۳ هزار میلیارد تومانی صنعت هتلداری در دوره کرونا

آسیب ۲۳ هزار میلیارد تومانی صنعت هتلداری در دوره کرونا
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران با اشاره به آسیب‌های صنعت هتلداری بابت کرونا و شرایط اخیر کشور گفت: صنعت هتلداری در دوره کرونا ۲۳ هزار میلیارد تومان آسیب دید.

جمشید حمزه‌زاده عصر امروز، ۱۶ اسفند، در نشست هم‌اندیشی روسای تشکل‌های هتلداری سراسر کشور در هتل بزرگ پارک حیات مشهد در خصوص شرایط اخیر کشور و آسیب آن به صنعت هتلداری اظهار کرد: در ابتدای جریانات اخیر نیز ۵۰ درصد تورهای داخلی و پس از آن ۸۵ درصد تورهای خارجی برگزار نشد. البته در حال حاضر وضعیت تورهای داخلی خیلی بهتر شده و تورهای خارجی نیز در حال آغاز مجدد فعالیت‌های خود هستند.

وی تاکید کرد: باید توجه داشت صنعت گردشگری و هتلداری کشور متاثر از هر رویدادی است و هر بحرانی آن را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. در حال حاضر نیز این ضرر مالی همچنان ادامه دارد اما روز به روز کمتر می‌شود. در شرایط کنونی گردشگری ما عمدتا حول محور گردشگر داخلی می‌چرخد و هنوز سهم ما از گردشگر خارجی بسیار ناچیز بوده و حتی نسبت به سال‌های قبل کمتر شده است.

۸۰۰  هتل و تاسیسات گردشگری نیمه تمام در کشور

حمزه‌زاده در مورد وضعیت کنونی سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری تصریح کرد: وضعیت سرمایه‌گذاری در این صنعت به وزارت گردشگری باز می‌گردد. خوشبختانه استقبال خوبی از سوی سرمایه‌گذاران داخلی بابت ساخت هتل انجام شده، اما بسیاری از طرح‌ها نیمه تمام مانده که تعداد آن به ۸۰۰ مورد می‌رسد. سیاست ما این است که از ظرفیت شرکت‌های به نام و مجموعه‌های زنجیره‌ای بین‌المللی نیز در زمینه سرمایه‌گذاری استفاده کنیم.

وی در خصوص چرایی کمبود سرمایه‌گذاری خارجی در کشور گفت: ما با اکثر این شرکت‌ها مذارکراتی داشته‌ایم که بدون استثناء ۲ دلیل را بابت عدم حضورشان در ایران عنوان کرده‌اند. نخست اینکه نرخ دلار در ایران دستوری است و توسط دولت تعیین می‌شود. مسئله بعدی نیز این است که باید برای بازگشت سرمایه خویش تضمین داشته باشند. اگر این ۲ مسئله حل شود، سرمایه‌گذاری در ایران صورت می‌گیرد.

تحریم‌ها یکی از دلایل عدم سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری است

حمزه‌زاده اضافه کرد: البته یکی از دلایل دیگر عدم سرمایه‌گذاری در ایران تحریم‌هاست اما برخی شرکت‌ها واقعا علاقه به سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری ایران دارند. در واقع برخی شرکت‌های زنجیره‌ای در دبی، ترکیه و حتی یک شرکت فرانسوی علی رغم شرایط تحریم نسبت به سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری ایران تمایل دارند، چرا که بازار ایران در حوزه گردشگری بازاری بکر و بزرگ است.

حمزه‌زاده تصریح کرد: جامعه هتلداران ایران در راستای رسیدگی به مسائل مربوط به صنعت هتلداری و در راستای توسعه و بهبود ارائه خدمات خود شرکتی با نام طلایه‌داران صنعت هتلداری ایران راه‌اندازی کرده که وظیفه آن فعالیت در زمینه تامین تجهیزات هتلداری و ارائه خدمات مختلف به مسافران است.

وی ادامه داد: سهامداران این شرکت کلیه هتلداران کشور هستند. سیاست ما این است که در این شرکت سهامدار انبوه نداشته باشیم و سهام مزبور مختص کل هتلداران کشور باشد. در فاز نخست تنها هتلداران و هر هتلی که پروانه دارد، امکان سهامدار بودن را دریافت خواهند کرد.

حمزه‌زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر اقدامات اولیه مربوط به راه‌اندازی این شرکت انجام شده و اولین کار آن راه‌اندازی سامانه رزرواسیون هتلداران ایران بوده است. این شرکت برای هر پروانه بهره‌برداری تا ۱۰ سهم اختصاص می‌دهد. احتمال دارد چند شرکت دیگر نیز ذیل این شرکت تشکیل شود. از امروز این سامانه رزرواسیون آغاز به کار خواهد کرد. باید توجه داشت این سامانه در تضاد با دیگر سامانه‌ها نیست و هدف ما تنها ارائه خدمات ثابت و استاندارد به گردشگران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha