از سوی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و با همکاری ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و حفاظت محیط زیست استان و حوزه هنری گیلان، عصر خاطره «مهر بان» با حضور محیط بانان و جنگلبانان گیلانی و همزمان با هجدهمین سالگرد شهادت شهید «ناصر پیروی»، شهید انفال و نخستین شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی در سالن همایش های اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان برگزار شد.
حمید نصری، مدیرکل اسبق منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در این مراسم، با اشاره به شهادت شهید پیروی در دوران مسئولیت خود به عنوان مدیرکل، اظهار کرد: یکی از سوره های قرآن به نام انفال است و لذا دست درازی به انفال خیانت به این امانت الهی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه شهید پیروی روحیه جهادی و انقلابی دانست و مصداق بارز «أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» بود، تصریح کرد: شهید پیروی با مردم و همکارانش بسیار رئوف بود، اما در مقابل زیاده خواهان در هر لباس و مقامی مقابله می کرد.
مدیرکل اسبق منابع طبیعی گیلان، با اشاره به حضور شبانه روزی شهید پیروی در عرصه های ملی جهت حراست و پاسداری از انفال، خاطرنشان کرد: شهید پیروی با اعتقاد کار می کرد و به منابع طبیعی عشق می ورزید، اما متاسفانه ناجوانمردانه به شهادت رسید.
نصری، شهید پیروی را شهید راه انفال دانست و گفت: شهید پیروی در راه خدا و برای اجرای قانون به شهادت رسید و پیکرش چند روز پس از شهادت پیدا شد.
وی با بیان اینکه امروز جنگلبانان شهید و مجروح زیادی داریم، عنوان کرد: شهید پیروی اولین شهید حوزه منابع طبیعی کشور است که «شهید» نام گرفت و لذا جنگلبانان و محیط بانان ما راه شهید پیروی را ادامه دهند و از انفال که به عنوان امانتی که به آنان سپرده شده، حفاظت کنند.
به گزارش ایسنا، جنگلبانان فریدون یونس زاده و رمضان بخشش و محیط بانان حسن کاظمی، یعقوب رخش بهار، محمد تقی پور و علی ربیعی به بیان خاطرات تلخ و شیرین خود در امر حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست پرداختند.
به گفته این جنگلبانان و محیط بانان، درختان سربازان وطن هستند که از آب و خاک و حتی هوا حراست می کنند، اما گاهی عملکرد انسان ها در حد ارزش و اهمیت منابع طبیعی و محیط زیست نیست.
شایسته یوسفی، همسر شهید پیروی نیز از سوی آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اهدای یک جلد قرآن مورد تجلیل قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات