• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404041710391
  • خبرنگار : 50042

​​​​​​​فرمانده انتظامی شهرستان:

بیش‌از ۱۲ تن شکر قاچاق در صومعه‌سرا کشف شد

بیش‌از ۱۲ تن شکر قاچاق در صومعه‌سرا کشف شد

ایسنا/گیلان فرمانده انتظامی شهرستان صومعه‌سرا از کشف بیش از ۱۲ تن شکر قاچاق در بازرسی از ۳ دستگاه خاور در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ جعفر عدلی مژدهی امروز سه‌شنبه، ۱۷ تیر با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس برای جلوگیری از وقوع جرائم در سطح جامعه، اظهار کرد: اگر همه افراد جامعه نسبت به اتقاقات و رویدادهای اطراف خود حساس باشند و احساس مسئولیت کنند، قطعاً امنیت مطلوب‌تری را می‌توان در آن جامعه برقرار کرد.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان بر حمل مقداری شکر قاچاق توسط ۳ دستگاه ماشین خاور مشکوک و پس از انجام تحقیقات لازم در این زمینه و احراز صحت موضوع با هماهنگی قضائی از خودروی فوق بازرسی به عمل آوردند.

فرمانده انتظامی شهرستان صومعه‌سرا از کشف ۱۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم شکر قاچاق در بازرسی از این ماشین‌ها اشاره کرد و با اعلام اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۹میلیارد ریال برآورد کردند، تصریح کرد: در این خصوص متهمان با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر اینکه پلیس با تمام توان با سودجویان، قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله می‌کند، گفت: مردم می‌توانند در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه مورد مشابه، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha