محمد علی کیانی در نخستین همایش خیرین نیکاندیش رضوی که امروز ۸ خرداد در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با بیان اینکه خیرین در حوزه سلامت و بهداشت و درمان در خراسان رضوی اقدامات بسیار ارزشمندی انجام دادهاند، اظهار کرد: باوجود تمام تلاشهای انجام شده، زیرساختهای خراسان رضوی و شهر مشهد در حوزه بهداشت و درمان قوی نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: شاخص نسبت تخت به جمعیت در سطح کشور ۱.۸۹ است که این شاخص در مشهد، ۱.۵۸ است.
کیانی با اعلام اینکه ۲۸۶۲ تخت بیمارستانی کم داریم تا به متوسط کشوری برسیم، گفت: این شاخص در تهران ۲.۴ است و بالاترین آن با ۳.۴ درصد مربوط به یزد است که به همت خیرین اتفاق افتاده است.
وی عنوان کرد: شاخص نسبت تخت به جمعیت حتی در بعضی کشورها از جمله ژاپن ۷ و در بعضی کشورها ۱۲ است، در حالی که این شاخص در مشهد ۱.۵۸ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حوزه بهداشت در سطح استان خراسان رضوی بیش از ۱۳۰۰ مرکز بهداشت، خانه بهداشت و مراکزی که در این بخش فعالیت میکنند، وجود دارد که حدود ۴۷۰ مورد آنها در مشهد است و ۱۷۱ واحد آن استیجاری است و متاسفانه برخی از مواقع مجبوریم بسته به نیاز شرایط، مکان را تخلیه کنیم.
وی افزود: در حوزه تجهیزات یکی از ضروریترین نیازها در زمینه تجهیزات با تکنولوژی پیشرفته است که به خصوص برای سرطانها موضوع بسیار مهمی است که بتوانیم خدمات بهتری به بیماران ارائه کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اقدامات خوب خیرین در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) با کل مجموعه آیسییوهای آن یک کار بی نظیر در سطح کشور است که توسط خیرین انجام شده است.
کیانی تصریح کرد: حاشیه بسیار بزرگ در مشهد با ۱.۵ میلیون نفر جمعیت و همچنین حضور اتباع و زائرین سه خصوصیت ویژه مشهد است که جمع این سه خصوصیت را در هیچ جایی نداریم، بنابراین با توجه به این خصوصیات باید در خدمات هم کیفیت کار مناسبی انجام دهیم که این امر همت خیران را می طلبد.
انتهای پیام
نظرات