• یکشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402032113248
  • خبرنگار : 71661

بلومبرگ: وعده کمک تسلیحاتی پنتاگون به اوکراین ممکن است با تاخیر چند ساله اجرا شود

بلومبرگ: وعده کمک تسلیحاتی پنتاگون به اوکراین ممکن است با تاخیر چند ساله اجرا شود

شبکه خبری بلومبرگ گزارش داد که اجرای وعده کمک تسلیحاتی تازه آمریکا برای اوکراین ممکن است ماه‌ها یا سال‌ها طول بکشد؛ زیرا پنتاگون ابتدا باید قراردادهای مربوطه را تدوین کرده و بعد از تولید، آن‌ها را به اوکراین بفرستد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، مقامات وزارت دفاع آمریکا و مقامات ارشد دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری این کشور جمعه تأیید کردند که یک بسته کمکی مضاعف با ارزش ۲.۱ میلیارد دلار به تقویت توان تسلیحاتی کی‌یف اختصاص می‌دهند. این بسته کمکی شامل تأمین سامانه‌های پدافند هوایی، مهمات توپخانه، پهپاد و راکت‌های هدایت‌شونده با لیزر خواهد بود.

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای با بیان اینکه این بسته کمکی تحت بودجه «ابتکار کمک امنیتی اوکراین» ارائه خواهد شد، اعلام کرد: این اطلاعیه شروع روند انعقاد قرارداد برای ارائه توانایی‌های مهم مضاعف به اوکراین است.

مشخص نیست که روند انعقاد قراردادها چه مدت طول می‌کشد، اما بلومبرگ پیش‌بینی کرده که این کار ماه‌ها یا حتی سال‌ها به طول بینجامد.

برخی از بسته‌های کمک تسلیحاتی قبلی آمریکا به اوکراین تحت مجوز ویژه رئیس‌جمهوری این کشور برای ارسال سلاح بدون نیاز به تأیید کنگره صورت پذیرفت. این کمک‌ها، از سلاح‌ها و مهمات موجود در انبارهای تسلیحاتی آمریکا تأمین شدند.

در آستانه اعلام این بسته کمکی جدید، آمریکا ۱۴.۶ میلیارد دلار از بودجه تأییدشده ۱۹ میلیارددلاری کنگره برای طرح ابتکار کمک امنیتی اوکراین را مصرف کرده بود.

کوین مک‌کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که از حزب مقابل بایدن، یعنی جمهوری‌خواه است، گفته که شاید بعد از پایان این ۱۹ میلیارد دلار بودجه بیشتری برای کمک به اوکراین تصویب نکند. در انتخابات میان‌دوره‌ سال گذشته آمریکا، حزب دموکرات اکثریت مجلس نمایندگان را به حزب جمهوری‌خواه واگذار کرد.

با این‌ حال، جو بایدن باور دارد که مشکل کسب تأیید کنگره برای اختصاص بودجه به اوکراین موقتی است. او هفته گذشته در کنار ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس ایستاد و گفت که آمریکا «بودجه کافی دارد که تا هر زمان لازم باشد به اوکراین کمک کند».

از آغاز حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، ایالات متحده به بزرگ‌ترین تأمین‌کننده تسلیحاتی کی‌یف تبدیل شده است. بعد از آمریکا، آلمان و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا حامیان تسلیحاتی اصلی اوکراین هستند.

مسکو مکرراً نسبت به کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین که با رهبری آمریکا انجام می‌شود ابراز مخالفت کرده و می‌گوید که تنها نتیجه ارسال سلاح‌های غربی به اوکراین تشدید و طولانی‌شدن جنگ است.

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا سال گذشته میلادی در گفت‌وگو با تلویزیون روسیه گفت، «این کار آمریکا بنزین ریختن بر آتش است و من برای آن دلیلی جز تشدید مناقشه و افزایش تلفات نمی‌بینم.» دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هم گفت که افزایش کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین این مناقشه را تشدید کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۳-۲۱ ۱۳:۳۵

آمریکا اگر خیلی هنر دارد به وضع اقتصادی و ورشکستگی بانکهای خودش رسیدگی کند تا اینکه در اقصی نقاط جهان مداخلات مستقیم و غیرمستقیم کند گرچه اگر جنگ نباشد کارخانجات تولیدات تسلیحات بیکار می شوند و باید تولیدات آنها به نحوی بفروش برسد.......و فقط ایجاد جنگ و همسایه هراسی این بازار را فعال می کند.......

avatar
۱۴۰۲-۰۳-۲۱ ۱۴:۰۲

ما ایرانی ها می گوئیم: وعدۀ سر خرمن دادن.......جوجه ها را باید آخر پائیز شمرد....