• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404072315332
  • خبرنگار : 71457

تاکید مصر و سودان بر مخالفت قاطع با هرگونه اقدام یکجانبه در مورد نیل آبی

تاکید مصر و سودان بر مخالفت قاطع با هرگونه اقدام یکجانبه در مورد نیل آبی

رئیس شورای حاکمیتی سودان بر وحدت موضع بین مصر و سودان و همگرایی منافع آنها در مورد سد النهضه اتیوپی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر در دیدار با عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان، از «روابط برادرانه مستحکم بین مصر و سودان» و تحولات ملموسی که در زمینه‌های مختلف شاهد آن بوده است، تجلیل کرد.

السیسی با اشاره به «مواضع ثابت مصر در قبال سودان»، بر حمایت کامل مصر از وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی سودان و مخالفت قاطع با هرگونه تلاشی که امنیت آن را تهدید کند، انسجام ملی آن را تضعیف کند یا هرگونه نهاد حکومتی موازی با دولت مشروع سودان را تشکیل دهد، تأکید کرد.

البرهان نیز از حمایت مداوم مصر و تلاش‌های رئیس جمهور آن در این زمینه که «عمق روابط برادرانه بین دو ملت را نشان می‌دهد و به تلاش‌های سودان برای غلبه بر بحران فعلی و بازگرداندن امنیت و ثبات کمک می‌کند» عمیقاً قدردانی کرد.

ریاست جمهوری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در این دیدار به اهمیت سازوکار چهارجانبه به عنوان چتری برای تلاش‌ها جهت حل بحران سودان، پایان دادن به جنگ و دستیابی به ثبات مطلوب پرداخته شد. دو رئیس جمهور ابراز امیدواری کردند که نشست سازوکار چهارجانبه که قرار است در ماه اکتبر در واشنگتن برگزار شود، نتایج ملموسی با هدف پایان دادن به جنگ و حل بحران به همراه داشته باشد.»

در این بیانیه آمده است که «در این دیدار همچنین به تحولات مربوط به مسئله آب رود نیل پرداخته شد و هر دو طرف بر مخالفت قاطع با هرگونه اقدام یکجانبه در مورد نیل آبی که مغایر با مفاد مربوط به قوانین بین‌المللی است، تأکید کردند.»

در همین زمینه، رئیس شورای حاکمیتی سودان بر وحدت موضع بین مصر و سودان و همگرایی منافع آنها در مورد سد النهضه اتیوپی تأکید کرد. در این زمینه، دو رئیس جمهور توافق کردند که سازوکارهای مشورت و هماهنگی بین دو کشور را برای تضمین حفاظت از حقوق آب مشترک تقویت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha