حجتالاسلام روح الدین دریکوند در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به کارکرد هیاتهای مذهبی در سراسر کشور اظهار کرد: شورای هیئت های مرکزی در راستای برنامه ریزی و نظارت بر عملکرد هیاتهای مذهبی کشور فعالیت می کند و این هیات ها از طریق درگاه الکترونیکی طوبی ثبت نام و شناسایی میشوند.
وی با اشاره به فعالیت ۹۱ هزار و ۵۰۰ هیات مذهبی و شناسایی حدود ۸۵ هزار مداح در کشور گفت: از مجموع این تعداد هیات مذهبی حدود پنج هزار هیات را هیاتهای خواهران و خانگی تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه هر هیات دارای پنج رکن شامل مسئول، مربی قرآن، روحانی، مداح و رابط فرهنگی است، اظهار کرد: برگزاری کارگاه های تخصصی از جمله دورههای آموزشی توسط هیئات مذهبی صورت میگیرد. آشنایی با فضای مجازی و برگزاری دورههای آموزشی برای مسئولین هیئت ها و به روز کردن آنها از جمله کارگاه های تخصصی است.
حجتالاسلام دریکوند به تاسیس بنیاد هدایت به منظور برگزاری دورههای آموزشی ویژه سخنرانان اشاره کرد و گفت: در این بنیاد رویکردها، ظرفیتها و همچنین نیازهای جامعه هیاتی احصاء و با برنامهریزی دقیق در قالب سخنرانی برای شرکتکنندگان در برنامههای هیئت های مذهبی ارائه میشود.
وی با تاکید بر اینکه هیئت های مذهبی کانون جهاد تبیین هستند، اظهار کرد: هیئت های مذهبی از ظرفیت بالایی برای تحقق منویات رهبری در خصوص جهاد تبیین برخوردار هستند که میتوان در قالب دورههای آموزشی و تولید محتوا از این ظرفیت بهرهبرداری کرد.
وی با اشاره به فعالیت کانون مداحان در نقاط مختلف کشور گفت: مداحان هیئت های مذهبی با افرادی که در مجالس ترحیم حضور پیدا کرده و ختمخوانی میکنند تفاوت دارند. بر این اساس کانون مداحان بر فعالیت مداحان شناسنامهدار نظارت دارد.
وی احیای روضههای خانگی را نیاز امروز جامعه دینی برشمرد و گفت: احیای روضههای خانگی موجب فزونی برکت در منازل مردم و عاملی برای ترویج مکتب اهل بیت (ع) و تقویت بنیه دینی مردم خواهد شد.
رییس شورای هیئات مذهبی کشور در ادامه گفت: هر هیات مذهبی که برنامه محور باشد و طرح ارائه دهد با ثبت نام در "مهرواره هوای نو" مورد حمایت مالی و تشویق قرار می گیرند.
وی با اشاره به اجرای دومین مرحله طرح "مهرواره هوای نو" در سال جاری گفت: هیئت های مذهبی که طرح و برنامه داشته باشند تا پایان خردادماه فرصت دارند که برنامه های هیات را به ثبت برسانند تا پس از ارزیابی مورد حمایت قرار گیرند.
حجتالاسلام دریکوند بیان کرد: دومین دوره مهرواره هوای نو در مردادماه ۱۴۰۲ در چهار بخش نهاد هیات، ارکان هیات، تولیدات هیات و فراهیات برگزار میشود که این چهار بخش، مجموعا ۴۱ رشته را در خود جای دادهاند و علاقمندان می توانند در درگاه Havayenoo.ir ثبت نام کنند.
وی در خصوص کمک هایی که به هیئت ها اعطا می شود نیز گفت: همه ساله در آستانه ماه محرم با همکاری جهاد کشاورزی و اداره صنعت، معدن و تجارت اقلامی شامل برنج، گوشت، مرغ و ... از طریق سازمان تبلیغات و شورای هیئات مذهبی بین متقاضیان با قیمتی کمتر از قیمت بازار توزیع میشود.
انتهای پیام
نظرات