• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404013117758
  • خبرنگار : 71145

تلفات قطعی نیروهای صهیونیست در کمین القسام در غزه

تلفات قطعی نیروهای صهیونیست در کمین القسام در غزه

گردان‌های القسام اعلام کرد: رزمندگان ما با ۴ گلوله آرپی جی، موضع تازه تاسیس نیروهای اشغالگر را در منطقه کمین هدف قرار دادند و آن را با گلوله خمپاره بمباران کردند.

به گزارش ایسنا، گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد: به محض رسیدن نیروهای پشتیبانی اشغالگران به محل کمین، آنها با بمب ضد نفر «تی وی ۳» مورد هدف قرار گرفتند و تعدادی کشته و زخمی شدند.

گردان‌های القسام افزود: در جریان کمین، مبارزان ما یک دستگاه جیپ نظامی «طوفان» متعلق به فرماندهی گردان جمع آوری اطلاعات رزمی در لشکر غزه را با موشک ضد تانک هدف قرار دادند و تلفات قطعی برجای گذاشتند.

این گروه مقاومت تاکید کرد: رزمندگان ما روز گذشته نیز موفق به اجرای کمین «شکستن شمشیر» در شرق شهرک بیت حانون در شمال نوار غزه شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha