• یکشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402040401999
  • خبرنگار : 30057

بیمه مرکزی باید در خصوص توسعه فناوری در صنعت بیمه ریل‌گذاری کند

بیمه مرکزی باید در خصوص توسعه فناوری در صنعت بیمه ریل‌گذاری کند

متخصصان حوزه نوآوری با تاکید بر ضرورت توجه به نوآوری در صنعت بیمه تاکید دارند که ضریب نفوذ بیمه در کشور ما ۲.۵است، در صورتی که این میزان در دنیا با ضریب ۷.۵ و در برخی از کشورها ۱۲.۵ است.

به گزارش ایسنا، در حاشیه بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ پنل" کالبد شکافی اکوسیستم نوآوری در حوزه بیمه و ظرفیت‌های اتصال به دیگر اکوسیستم‌ها " با حضور علیرضا دلیری، دستیار سابق معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، مهدی ایمانی‌مهر قائم مقام مدیر عامل یکی از شرکت‌های فناوری اطلاعات و روح‌الله حیدری مدیر فناوری اطلاعات بیمه پارسیان برگزار شد.

علیرضا دلیری در این پنل بیان کرد: در حال حاضر همه حوزه‌ها و کسب و کارها با نوآوری مرتبط هستند، نفوذ نوآوری به بیمه موضوعی است که اگر ما به آن نپردازیم و نتوانیم آن را در زندگی مردم نفوذ دهیم، با مسائل و مشکلاتی روبرو خواهیم شد.

وی با بیان اینکه عدم پوشش بیمه‌ای می‌تواند جوامع را با معضلات اجتماعی و اقتصادی مواجه کند، اظهار کرد: ضریب نفوذ بیمه در کشور ما ۲.۵است، در صورتی که این میزان در دنیا با ضریب ۷.۵ و در برخی از کشورها ۱۲.۵ است.

وی با بیان اینکه نداشتن نگاه تسهیل‌گرانه و آسان از معضلات صنعت بیمه در کشور ما است، یادآور شد: نیروی انسانی مهمترین و اساسی‌ترین آیتم در استفاده و توسعه نوآوری در کشور است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید رگولاتور و بیمه مرکزی زمینه را برای استفاده از فناوری در صنعت بیمه ایجاد کنند تا تسهیل‌گری توسط استارتاپ‌ها در کشور ایجاد شود.

دلیری در خصوص اشتراکات و تفاوت‌های نوآوری باز و بسته، گفت: در اکوسیستم نوآوری در بحث فناوری‌های بازار پول، عدم دخالت بانک مرکزی در زمینه توسعه فین‌تک‌ها و ریل‌گذاری در این زمینه باعث توسعه این فناوری در زندگی مردم شد، بنابراین بیمه مرکزی باید در خصوص توسعه فناوری در صنعت بیمه نیز ریل‌گذاری داشته باشد و اگر این اتفاق نیفتد، ما شاهد افزایش ضریب نفوذ در کشور خواهیم بود.

مهدی ایمانی مهر، قائم مقام مدیر عامل یکی از شرکت‌های فناوری اطلاعات نیز در این پنل گفت: موضوعاتی که ناخواسته در کشور تحریم شده، دست شرکت‌های بیمه در توسعه کسب و کار را بسته است و نمی‌گذارد ارزش جدید در این صنعت ایجاد شود.

وی بیان کرد: تا زمانی که دغدغه اصلی زمامداران در صنعت بیمه و مشتری فقط فروش بیمه ثالث و درمان باشد، نمی‌توان به محصول جدید فکر کرد.

ایمانی مهر با بیان اینکه در لایه تعامل ارزش می‌توان نوآوری‌هایی را عرضه کرد، ادامه داد: در حال حاضر چالش همه شرکت‌ها بحران خروج نیروی متخصص از کشور است که همه صنایع وابسته به فناوری را تهدید می‌کند.

وی گفت: از سال ۹۵ که اختلاف ارزش ریال و دلار زیاد شد، میل به مهاجرت نیز بین متخصصان و فناوران ما نیز زیاد شده است.

ایمانی مهر ادامه داد: همچنین شاهد این هستیم که خود شرکت‌های بیمه نیز با توجه به قوانین و دستورالعمل‌هایی که وجود دارد، تمایلی به ریسک ندارند، در صورتی که شرکت‌های بیمه باید ریسک‌پذیری خود را بالا ببرند و ارتباط خود را با مراکز نوآوری بیشتر کنند و با پرداختن به این موضوعات می‌توانیم شاهد یک برون‌رفت این صنعت به سوی نوآوری باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha