• چهارشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402041408943
  • خبرنگار : 50553

فعالیت ۱۲۲ تشکل ایثارگری دارای مجوز در کشور

فعالیت ۱۲۲ تشکل ایثارگری دارای مجوز در کشور

ایسنا/قزوین سرپرست دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: تشکل‌های شاهد و ایثارگر باید قدرت جریان‌سازی داشته باشند، در تشکل‌های نسل پنجم دنبال این هستیم که سازمان‌های مردم نهاد در عین حال انقلابی و آرمان‌خواه تشکیل شود و به مدل بومی توسعه‌یافتگی برسیم؛ هم اکنون در کشور ۱۲۲ تشکل ایثارگری دارای مجوز فعالیت می‌کنند.

رحیم نریمانی در همایش ملی تشکل‌های شاهد و ایثارگر با حضور مسئولان کشوری که امروز ۱۴ تیر ماه در قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در دهه پنجم انقلاب و دوره ۴۰ ساله دوم انقلاب وارد مقطع جدیدی از نظام شکوهمند اسلامی شده‌ایم که این مقطع رویکرد جدیدی را به همراه دارد که تبلور آن در فرمایشات مقام معظم رهبری نمایان است.

سرپرست دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: توسعه پایدار باید توسط شکل‌دهندگان و عاملان پیروزی انقلاب اسلامی یعنی توسط مردم شکل گیرد چراکه مردم‌سالاری و مسئولیت‌پذیری مردم در عرصه‌های مختلف مشخص است.

وی بیان کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار به ایجاد جنبش و جهش در تولید فکر و جهش نرم‌افرای و جامعه شبکه‌ای نیاز داریم و نمی‌توانیم در جامعه‌ای که شکاف آگاهی و اختلاف طبقاتی وجود دارد به توسعه آگاهی برسیم که اصلاح این شرایط توسط تشکل‌ها امکان پذیر خواهد بود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: یکی از نقش‌های مهم تشکل‌ها توسعه کشور، تقویت تعهد و مسئولیت‌پذیری است چراکه اگر میزان حساسیت و آستانه حساسیت در برابر مسئولیت‌پذیری کم باشد به توسعه‌یافتگی نخواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: اینکه حساسیت و میزان درک مردم از باب تعهد و مسئولیت‌پذیری ارتقا پیدا کند بر عهده سازمان‌های مردم نهاد است زیرا سازمان‌های مردم نهاد موتور محرک توسعه‌یافتگی کشور هستند، از قدرت راهبری، توانمندسازی، رشد شاخص، تعهد و مسئولیت پذیری اجتماعی برخوردار هستند و ارزشمندترین سرمایه اجتماعی را در دست دارند.

نریمانی با بیان اینکه عدالت در جامعه معقوله مهمی است، گفت: یکی از موضوعات اساسی مطالبه‌گری قانونی تشکل‌ها است و یکی از مؤلفه‌های اثرگذاری که از حضرت علی(ع) به یادگار داریم حکمرانی خوب بر اساس عدالت‌محوری است و باید عدالت‌محوری توسط تشکل‌های مردم نهاد تقویت شود.

وی در پایان اظهار کرد: تشکل‌های شاهد و ایثارگر باید قدرت جریان‌سازی داشته باشند، در تشکل‌های نسل پنجم دنبال این هستیم که سازمان‌های مردم نهاد در عین حال انقلابی و آرمان‌خواه تشکیل شود و به مدل بومی توسعه‌یافتگی برسیم؛ هم اکنون در کشور ۱۲۲ تشکل ایثارگری دارای مجوز فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha