حجتالاسلام حسین تکمیلی در سلسله نشستهای مجازی سازمان بسیج فضای مجازی لرستان که با موضوع «ضرورت احیا فرهنگ و پیام غدیر در رسانه و فضای مجازی» ویژه طلاب و فعالان فضای مجازی استان لرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت عید، گفت: عید غدیر از همه اعیاد حتی از شب قدر هم با فضیلتتر است.
وی با بیان اینکه در روایت است که عید غدیر در آسمانها نسبت به اهل زمین معروفتر و مشهورتر است، افزود: عید غدیر اعلام بیعت و وفاداری به امام علی(ع) است کمااینکه ائمه اطهار(ع) تأکید زیادی بر آن داشتهاند و در روایت است امام رضا(ع) در عید غدیر وسایل خانه را نو میکرد، اهل خانهاش لباس نو بر تن میکردند و ایشان برای اقوام، خویشاوندان و مردم از عید غدیر صحبت میکرد.
این مدرس سواد رسانه در بیان عوامل اهمیت غدیر، اظهار کرد: در دین اسلام مذاهب مختلی از قبیل حنفی، اشعری، شافعی، حنبلی و ... شکل گرفته است که برای انتخاب مذهب غدیر میتواند بهترین راهکار و راهنما باشد.
تکمیلی با بیان اینکه غدیر به مسلمانان و شیعیان راهکار نشان میدهد و میتوان گفت غدیر انتخاب راه است، ادامه داد: غدیر یک حادثه مهم تاریخی است که در حجةالوداع به وقوع پیوست و نبی مکرم اسلام در این روز امام علی(ع) را بهعنوان جانشین، ولی و سرپرست بعد از خود به مردم معرفی کرد.
این مدرس سواد رسانه به سفارش ائمهاطهار بر اطعام و کمک به نیازمندان در عید غدیر اشاره کرد و گفت: یکی از علل اهمیت غدیر به این است که به نوجوان و جوان ما برای انتخاب راه درست و مذهب درست راهکار میدهد.
وی با یادآوری اینکه جشن غدیر بهخاطر انتخاب راه صحیح است، گفت: یکی ازعلل اهمیت غدیر در این است که به نوجوان و جوان جامعه برای انتخاب مذهب و راه راهکار میدهد و جشن غدیر بهخاطر انتخاب راه صحیح است.
وی با بیان اینکه غدیر فقط یک واقعه تاریخی نیست بلکه استمرار ولایت در طول تاریخ است، اظهار کرد: غدیر ابتدای ولایت بود و واقعهای نبود که در برههای از زمان اتفاق افتاده و تمام شده باشد.
تکمیلی با یادآوری اینکه امتداد غدیر تا ظهور امام زمان(عج) است، افزود: جشن غدیر یعنی اعتقاد به ولایت از ابتدا تا به امروز، اینکه امروز رابطه تو با امام زمانت یا نائب امام زمانت چگونه است.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه غدیر الگودهی به جامعه است و باید تلاش کنیم امام علی(ع) را بهعنوان یک الگو و قهرمان به مردم معرفی کنیم، اظهار کرد: غدیر و سیره علوی حلال مشکلات جامعه ما است و ضرورت دارد غدیر و اهلبیت(ع) بهویژه سیره علوی را به مردم، نسل نوجوان و جوان جامعه معرفی کنیم.
وی با تأکید بر تبیین سیره و زندگانی امام علی(ع)، اضافه کرد: امروز شاهد مشکلات زیادی در کانون خانواده هستیم و این به خاطر فاصله گرفتن ما از غدیر و سیره علوی است.
حجتالاسلام تکمیلی با بیان اینکه غدیر فقط جشن و شادی نیست و باید در جشنهای غدیر از سیره علوی سخن بگوییم، افزود: باید اخلاق علوی را در قالب شعر، داستان، کتاب و فیلم به نسل نوجوان و جوان معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه غدیر و سیره علوی میتواند در اقتصاد، سیاست، نظامی، فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی و ... الگودهی داشته باشد، گفت: فعالان رسانهای باید از ظرفیت رسانه به ویژه فضای مجازی برای معرفی غدیر و سیره علوی استفاده کنند و در بیان حقایق همواره باید روایت اول را داشته باشند چراکه اگر از دشمن عقب بیفتیم دشمن روایت اول را خواهد داشت و خواهد توانست روایتهای غلط را به خورد مردم بدهد کمااینکه در جریان اغتشاشات سال گذشته ما شاهد بودیم دشمن در برخی موارد روایت اول را داشت و توانست روایتهای غلط را منعکس کند.
این مدرس سواد رسانه با بیان اینکه در جشنهای غدیر باید از اخلاق امام علی(ع)، از صبر علی و از واقعیتهای زندگی امام علی(ع) سخن بگوییم، گفت: برای موفقیت در رسانه باید رسانه را به درستی بشناسیم کمااینکه اگر بدانیم رسانه ابزار دشمن است خود را غرق در رسانه و فضای مجازی نخواهیم کرد.
وی تشکیل قرارگاه رسانهای و استفاده از ظرفیت مساجد و تولید محتوای خوب را ضروری دانست و افزود: معرفی سیره علوی یک کار تبیینی است و میطلبد فعالان فضای مجازی غدیر و سیره علوی بهویژه نامه امام علی(ع) به مالک اشتر را روایت کنند.
انتهای پیام
نظرات