• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402042012816
  • خبرنگار : 50176

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

رسانه ملی بانوان محجبه موفق را معرفی کند

رسانه ملی بانوان محجبه موفق را معرفی کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به تلاش دشمن برای ترویج بی‌حجابی و کم‌حجابی در جامعه، گفت: ضرورت دارد صدا و سیما در زمینه معرفی بانوان محجبه موفق تلاش بیشتری داشته باشد.

مهناز مردانی از بانوان پزشک و فرهنگی لرستان است که توانسته است با رعایت حجاب کامل اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی خود به موفقیت‌هایی دست یابد و به‌عنوان یک بانوی موفق و تأثیرگذار در حوزه حجاب و عفاف در استان مطرح شود.
این بانوی لرستانی که متولد سال ۱۳۳۸ ساکن خرم‌آباد، متأهل و مادر سه فرزند شامل دو پسر و یک دختر است در حال حاضر استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی لرستان است و به‌عنوان معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز مشغول خدمت به جامعه پزشکی، دانشجویان و مردم شهر و دیارش است.

این بانوی پزشک لرستانی در دوران تحصیل چه در مدرسه و چه در دوران دانشجویی و حتی در مدت زمانی که به‌عنوان دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه به کشور انگلستان مهاجرت و در دانشگاه شفیلد این کشور مشغول به تحصیل شد، با حجاب کامل اسلامی حضور یافته و اکنون نیز که معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و مدرس این دانشگاه است همواره با حجاب برتر یعنی «چادر» در محل کار خود حاضر می‌شود.

مهناز مردانی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه زندگی در یک خانواده مذهبی و نصایح و آموزش‌های دینی که پدر و پدربزرگم به من در رابطه با اهمیت حجاب می‌کردند باعث شد من نسبت به حجاب علاقمند شوم و همواره به‌عنوان یک بانوی محجبه در اجتماع حضور یابم.

وی به علاقه و اعتقاد قلبی خود به حجاب اشاره کرد و افزود: انسانی که نسبت به دین اسلام اعتقاد قلبی دارد باید به دستورات دینی که یکی از آنها نیز حفظ حجاب و عفاف است، عمل کند.

این بانوی موفق لرستانی با تأکید بر لزوم تبیین و بیان چرایی حجاب و عفاف برای نسل نوجوان و جوان جامعه، اضافه کرد: ما آیات، احادیث و روایات فراوانی داریم که تأکید به حفظ حجاب و عفاف دارند و علاوه بر این در قانون اساسی ما نیز به حفظ حجاب و عفاف تأکید شده است لذا ضرورت دارد اطلاع‌رسانی لازم در زمینه چرایی حجاب و عفاف را در بین نسل نوجوان و جوان داشته باشیم تا اهمیت این موضوع برای آنها ثابت شود.

وی ادامه داد: وقتی با ادله کافی و لازم نسل نوجوان و جوان جامعه در زمینه اهمیت و ضرورت حجاب و عفاف توجیه کنیم بدون شک آنها نسبت به حجاب و عفاف علاقمند خواهند شد.

این بانوی پزشک لرستانی به نقش مهم رسانه‌ها به‌ویژه صدا و سیما در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف یا ترویج فرهنگ بی‌حجابی و بدحجابی در جامعه اشاره کرد و گفت: متأسفانه در برهه‌ای از زمان شاهد بودیم صدا و سیما نظارت کامل بر ساخت فیلم‌ها را نداشت و همین موضوع باعث شد در قالب فیلم‌ها و سریال‌های خانگی و حتی برخی فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی به‌طور غیر مستقیم  سبک زندگی غربی، ازدواج‌های تجملی، زندگی‌های تجمل‌پرستی، کم‌حجابی و بدحجابی ترویج شود و ضرورت دارد رسانه ملی با ملزم کردن هنرپیشه‌ها، بازیگران و کارکنان خود در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف اقدام کنند.

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: صدا و سیما می‌تواند زندگی ساده، ازدواج‌های ساده، پوشش‌های مناسب، دوری از تجمل‌گرایی، اهمیت حجاب و عفاف و تشویق مردم به قناعت در زندگی را با زبان فیلم و سریال به مخاطب خود منتقل کند که متاسفانه در این زمینه کم‌کاری شده است.

این بانوی موفق لرستانی به تلاش دشمنان برای ترویج بی‌حجابی و کم‌حجابی و ترویج شعار «زن، زندگی، آزادی» اشاره کرد و با بیان اینکه معرفی بانوان موفق در بُعد حجاب و عفاف، علمی ـ آموزشی، پژوهشی و اجتماعی در رسانه ملی را ضعیف است، افزود: بانوان باید متوجه باشند که حجاب و پوشش مناسب مانعی بر سر راه پیشرفت آنها نیست و آنها می‌توانند با حفظ حجاب و عفاف مدارج عالی را طی کرده و برای بانوان دیگر نیز الگو و اسوه باشند که می‌طلبد صدا و سیما در زمینه معرفی بانوان محجبه موفق تلاش بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha