• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404023021911
  • خبرنگار : 50175

رئیس مجمع نمایندگان استان:

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی پایلوت تحقیقاتی کشاورزی لرستان شود

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی پایلوت تحقیقاتی کشاورزی لرستان شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به پایلوت تحقیقاتی برای آموزش همه جانبه کشاورزی و اقتصادی کردن آن تبدیل شود.

هادی هاشمی‌نیا امروز (سه شنبه، ۳۰ اردیبهشت) در نشست مجمع نمایندگان لرستان که با موضوع حمایت از مراکز درمانی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در جهاد دانشگاهی لرستان، اظهار کرد: از رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در راستای فعالیت‌های شاخص ازقبیل اجرای طرح توسعه زیرساخت مرکز درمان ناباروری و نیز نقش‌آفرینی چشمگیر در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی پژوهشی تشکر می‌کنم.

وی گفت: همچنین جهاددانشگاهی استان در حوزه افکارسنجی، حمایت از مراکز دانش‌بنیان و... گام‌های ارزشمندی برداشته است.

هاشمی‌نیا افزود: اطلاعات و آمار حاکی از آن است در دو سال اخیر به طور محسوسی شاهد نقش آفرینی جهاد دانشگاهی لرستان در راستای توسعه استان هستیم که نمونه آن طرح توسعه زیرساخت مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی است که مراحل نهایی کار خود را می‌گذراند.

وی یکی از ظرفیت‌های بالقوه استان لرستان برای اشتغال‌زایی را توسعه کشاورزی و کشت گیاهان دارویی در استان برشمرد و با اشاره به ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان در این راستا گفت: با توجه به اضافه شدن فضای مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در بام  لرستان؛ این مرکز می‌تواند به یک پایلوت تحقیقاتی برای آموزش همه جانبه کشاورزی و اقتصادی کردن آن تبدیل شود.

رئیس مجمع نمایندگان لرستان با اشاره به اینکه تمام نمایندگان برای حمایت از این نهاد انقلابی در راستای درمان ناباروری، آموزش نیز فعالیت‌های تحقیقاتی هم‌نظر هستند، خاطرنشان کرد: بدون شک ظرفیت نمایندگان برای حمایت از مرکز جهاد دانشگاهی لرستان به شکل ویژه خواهد بود کما اینکه آمادگی حمایت از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در سطح کشور را داریم.

هاشمی‌نیا با اعلام پیشنهاد دیدار مجمع نمایندگان استان لرستان با رئیس جهاد دانشگاهی کشور، گفت: امروز نام پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی بر تارک علم و دانش این مرز و بوم می‌درخشد و این امر از افتخارات جهاد دانشگاهی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha