• شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402042415313
  • خبرنگار : 71658

وسائلی که نباید در تابستان داخل خودرو جا بگذاریم

وسائلی که نباید در تابستان داخل خودرو جا بگذاریم

یک متخصص خودرو اقلامی را که در تابستان نباید داخل خودرو جا گذاشت به دلیل این که می‌توانند باعث آسیب جدی شوند، برشمرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، «تیم آلکاک»، مدیر یک موسسه کرایه خودرو به روزنامه «سان» در این باره گفته است: بسیاری از انگلیسی‌ها متوجه نیستند اگر این اقلام را در هوای گرم در خودرو رها کنند، چقدر می‌تواند مضر یا خطرآفرین باشد.

او خاطر نشان می‌کند که بیشتر انگلیسی‌ها به تابستان مرطوب عادت دارند اما در سال‌های اخیر که بالاتر رفتن دما را شاهد بوده‌ایم، رانندگان باید از خطرات مرتبط با خودرو در هوای گرم هم آگاه باشند.

در طول تابستان بهتر است اتومبیل خود را خالی کنید و هرچیزی را که می‌تواند خطرناک باشد از آن خارج کنید.

در ادامه به هفت وسیله ای که نباید در تابستان در خودرو جا بگذارید، اشاره می کنیم:

- کرم ضدآفتاب

از آنجا که اکثر مردم فقط در هوای گرم از ضدآفتاب استفاده می‌کنند، بنابراین ممکن است عجیب به نظر برسد که توصیه شود آن را در گرما رها نکنید. اما در ضدآفتاب‌ها چندین ماده وجود دارد که اگر در خودرو داغ باقی بمانند، می‌توانند تجزیه شوند و از کارایی ضدآفتاب بکاهند و در نتیجه از پوست در مقابل اشعه‌های یووی (UV) محافظت نکنند.

- بطری‌ آب پلاستیکی

همه می‌دانیم که حفظ آب بدن در تابستان مهم است اما بطری‌های پلاستیکی‌ آب که در گرما باقی می‌مانند، می‌توانند واکنش شیمیایی داشته باشند و مواد شیمیایی سمی مانند «آنتیموان» از آن‌ها به آب نشت کنند.

آنتیموان می‌تواند به چشم و پوست آسیب برساند و برای ریه، قلب و معده مشکلاتی به وجود بیاورد. اگر باید در خودرو بطری آب داشته باشید، بهتر است یک بطری قابل‌استفاده‌مجدد از جنس فلز، شیشه‌ یا پلاستیک‌ بدون پی‌بی‌ای (BPA) تهیه کنید.

- فندک

هرچند یک فندک با توجه به اندازه کوچکش بی‌ضرر به نظر می‌رسد اما اگر در هوای گرم در خودرو باقی بماند، خطر بروز آتش‌سوزی چندان دور از ذهن نیست. به طور کلی بهتر است مایعات قابل‌اشتعال را مخصوصا در تابستان از وسیله نقلیه خود دور نگه دارید.

- دارو

برخی داروها مانند انسولین و تعدادی از آنتی‌بیوتیک‌ها باید در یخچال نگهداری شوند. بعضی از آن‌ها هم نباید در دمای بیش از ۲۵ درجه سانتی‌ گراد باقی بمانند. گرما ممکن است داروها را خراب، بی‌فایده یا حتی مضر کند. همیشه بسته‌بندی دارو را به دقت مطالعه کنید تا نحوه نگهداری صحیح آن را بدانید.

- عینک آفتابی

عینک آفتابی یکی دیگر از ضروریات تابستانی برای رانندگان است اما آن را هم نباید در ماشین گرم رها کرد. اگر عینک‌ آفتابی را در گرما رها کنید، ممکن است شیشه‌ آن خط بیفتد و تاب بردارد یا حتی بشکند. قاب پلاستیکی عینک نیز ممکن است بر اثر گرما تغییر رنگ دهد و تاب بردارد.

- قوطی نوشابه دربسته

هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک گازدار در تابستان نمی‌چسبد. اما قوطی یک نوشیدنی گازدار که در خودرو داغ باقی می‌ماند، می‌تواند در فضای بسته منفجر شود و یک خرابکاری اساسی همراه با بوی بد و چسبندگی به جا بگذارد.

- تلفن همراه

در طول تابستان، دمای داخل خودرو تقریبا تا دو برابر دمای بیرون افزایش می‌یابد. اگر باتری گوشی خیلی داغ شود، ممکن است خراب شود و هزینه سنگینی روی دست شما بگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha