تاپ سه سبک زندگی
-
ویدیو/ افتتاح اولین «بانک شیر مادر» در شمال کشور
اولین بانک شیر مادر در شمال کشور برای بهرهمندی نوزادان نارس و بیمار که در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری هستند، در بیمارستان آیت الله روحانی این شهر به بهرهبرداری رسید. تاکنون در ۱۵ استان کشور بانک شیر مادر بهرهبرداری شده و مادرانی که شیر اضافی دارند، میتوانند با تقدیم شیر خود به این مرکز در نجات کودکان نارس سهیم باشند.
-
بهترین راهها برای رطوبترسانیِ مو
داشتن موهای سالم، براق و فوقالعاده نرم یک آرزوی تقریبا جهانی است که کلید رسیدن به آن در رطوبترسانیِ موها نهفته است.
-
خطر مصرف زیاد آجیل برزیلی
آجیل برزیلی، یکی از انواع دانهها با ارزش غذایی بالا، سرشار از آنتیاکسیدانها، مواد معدنی مفید و مغذی و منبع خوبی از ویتامینهای گروه B، کلسیم، روی (زینک)، منیزیم و ویتامین E است.
-
ویدیو/ کشف معجزه انگشتان در محیطهای شلوغ
طبق مطالعهای جدید، ضرب گرفتن با انگشتان قبل از گوش دادن به صحبت، میتواند توانایی درک گفتار در محیطهای پر سروصدا را افزایش دهد. پژوهشگران دانشگاه «اکس-مارسی» فرانسه دریافتند که سیستم حرکتی بدن، فقط برای حرکت نیست، بلکه در پردازش زمانبندی صداها نیز نقش دارد.
-
چرا مبتلایان به سرطان دچار «سندرم نزاری» میشوند؟
یکی از پیامدهای بیرحمانه سرطان پیشرفته، «بیاعتنایی» عمیقی است که بسیاری از بیماران با آن دستوپنجه نرم میکنند زیرا اشتیاق به کارهایی را که پیشتر برایشان ارزشمند بود از دست میدهند.
-
چه مقدار پروتئین نیاز داریم؟
محصولات جدید غنیشده با پروتئین در قفسههای فروشگاههای خواربار فروشی عرضه و ظاهرا هر روز تبلیغ میشوند و رژیمهای غذایی که پروتئین را در اولویت قرار میدهند نیز این روزها در رسانههای اجتماعی مورد توجه قرار میگیرند.
-
ارتباط استفاده از فناوری با کاهش خطر زوال عقل در سالمندان
نسل اول افرادی که به طور گسترده با فناوری در تماس بودهاند، اکنون به سن میانسالی و پیری نزدیک میشوند. اینکه استفاده از این فناوری بر خطر زوال شناختی در آنها چه تاثیری گذاشته، سوالی است که متخصصان دو دانشگاه در تگزاس در یک مطالعه جدید به دنبال پاسخ آن بودند.
-
بهداشت تشکها و ملحفههای کودکان را جدی بگیرید
بر اساس دو مطالعه جدید، تشکها و ملحفههای نوزادان و کودکان، مواد ضدآتشِ شیمیایی و سمی آزاد میکنند که به باور متخصصان، با اختلالات رشد و هورمونی ارتباط دارند.
-
متخصص تغذیه و رژیم درمانی تشریح کرد
«صبحانه» مهمترین وعده غذایی روز/ میانوعدههای مغذی برای زنگ تفریح دانشآموزان
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه ذائقهسازی آموختنی است، گفت: به جای تمرکز بر ممنوعیتها، گزینههای سالم و جذاب را به کودکان معرفی وتغذیه سالم را به یک عادت لذتبخش تبدیل کنیم.
-
واقعیت پنهان قرصهای لاغری؛ سوخت و ساز با چاشنی اعتیاد
مدیرکل دفتر برنامه ریزی اقتصاد سلامت سازمان نظامپزشکی از وجود آمفتامین و سایر روانگردانها در قرصهای لاغری خبر داد و مقابله و نظارت بر بازار آن را نیز از وظایف وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو دانست.
-
صدقه دادن الکترونیکی شد/ حذف تدریجی صندوقهای فیزیکی
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد از راهاندازی اپلیکیشن «صدقه من» تا اوایل تابستان، در راستای سهولت در پرداخت صدقه برای مردم و جذب مشارکتهای مردمی و به دنبال آن حذف تدریجی صندوقهای فیزیکی خبر داد.
-
کاهش سن سنجش سلامت؛ ۴ سال به بالاها با نوبتگیری سنجش میشوند/ مهلت نوآموزان برای سنجش تا پایان اردیبهشت
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه نوبتگیری سنجش سلامت نوآموزان اتباع خارجی از اول اسفند ماه آغاز شده است گفت: این در حالیست که والدین دارای فرزند ۴ سال به بالا نیز میتوانند فرایند نوبت گیری سنجش سلامت را انجام دهند.
-
آیا سرکه سیب برای کاهش وزن موثر است؟
بسیاری ادعا میکنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک میکند اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
-
هشدار سازمان بازرسی به وزارت راه و شهرسازی در راستای حمایت از مستاجران
معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامهای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد و خواستار ساماندهی وضعیت اجاره بها در فصول پیش رو به ویژه بهار و تابستان شد.
-
خوابآلودگی یک نگرانی جدی برای سلامتی است
آیا زیاد خمیازه میکشید و برای گذراندن بعدازظهر کاری به فنجان سوم یا چهارم قهوه نیاز دارید؟ چنین نشانههایی از خوابآلودگی ممکن است هشداری جدی درباره کمبود خواب باشند.
-
ابراز امیدواری بهروزآذر نسبت به افزایش مدیران زن از ۱۲ به ۳۰ درصد در پایان دولت
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانوادهگفت: اگر برخی افراد تحت تأثیر تبلیغات دشمنان نسبت به صنعت هستهای بدبین شدهاند، این به دلیل کمکاری ما در معرفی صحیح این حوزه است. ما باید با صدایی رسا از زحمات و پیشرفتهای این حوزه سخن بگوییم.
-
کودکان؛ یک چهارم کاربران اینترنت در ایران و هدف پنهان مجرمان سایبری/ خلاءهای قانونی
با گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، کودکان و نوجوانان به عنوان بخشی از کاربران فضای دیجیتال با فرصتها و در عین حال مخاطرات متعددی مواجهاند، این درحالیست که نبود قوانین جامع و همگام با تحولات دیجیتال باعث شده است آسیبهایی مانند مواجهه با محتوای مضر، سوءاستفاده جنسی و اقتصادی و تهدید سلامت روانی برای کودکان ایجاد شود.
-
احتیاط هایی در مورد مصرف برنج قهوهای
متخصصان تغذیه در آمریکا با انجام آزمایشهایی روی نمونههای مختلف برنج دریافتند که برنج قهوهای به دلیل داشتن پوسته بیرونی، نسبت به برنج سفید، ۲۴ درصد آرسنیک بیشتر و ۴۰ درصد آرسنیک غیرآلی بیشتر دارد.
-
چرا «باباپنجعلی» الگوی مناسبی برای سالمندی نیست؟
مشاور عالی سازمان بهزیستی در امور سالمندان، با انتقاد از نگاه کلیشهای و نادرست جامعه نسبت به سالمندی، تأکید کرد که دوران سالمندی الزاماً مترادف با ناتوانی و بیماری نیست و سالمندان میتوانند همچنان فعال، یادگیرنده و مؤثر باشند؛ موضوعی که نیازمند بازنگری فرهنگی، آموزشی و رسانهای در کشور است.
-
چهره پنهان افسردگی در نوجوانی؛ چه کنیم تا فرزندمان قربانی این اختلال نشود؟
یکی از شایعترین مشکلات روانشناختی نوجوانان و جوانان افسردگی است؛ اختلالی که در صورت درمان نکردن، عملکرد اجتماعی، تحصیلی، شغلی و اجتماعی افراد را مختل میکند.