در این نمایشگاه ۳۵ پسر معلول بالای ۱۴ سال دست سازه های خود شامل بافت فرشینه، میناکاری، شمع سازی، محصولات چوبی، زیرلعابی، خراش روی فلز و سازه های سنگی را در قالب ۲۲ غرفه عرضه می کنند.
مؤسس و صاحب امتیاز مرکز حرفه آموزی "وصال مهر" در حاشیه افتتاح این نمایشگاه و در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ تیرماه به عنوان روز بهزیستی و تأمین اجتماعی اظهار کرد: اگر ملاک تشکیل سازمان را میزان اهمیت و تقدس آن در جامعه بدانیم، بی تردید سازمان بهزیستی از آنجا که به محروم ترین اقشار جامعه خدمت رسانی می کند، یکی از مهمترین و در عین حال مقدس ترین نهادهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.
زهرا نجاتی، واگذاری مراکز حرفه آموزی به بخش خصوصی را یکی از خدمات سازمان بهزیستی خواند و گفت: مرکز حرفه آموزی "وصال مهر" در سال ۱۳۹۷ با هدف آموزش مهارت های پایه، مهارت های اجتماعی و آموزش عادات کاری، ایجاد امکانات توانبخشی، ایجاد شغل و آموزش مهارت های کسب و کار برای به حداکثر رساندن توانایی های بالقوه معلولان و کسب آمادگی های لازم برای حضور در مراکز شغلی، کارگاه های حمایتی و مراکز پشتیبانی شغلی راه اندازی شد.
نجاتی با بیان اینکه ۳۵ پسر معلول بالای ۱۴ سال با مشکلات جسمی حرکتی، اوتیسمی و یا سندروم داون در این مرکز مشغول آموزش هستند، افزود: خدمات این مرکز شامل آموزش بخش حرفه آموزی، آموزش بخش پیش حرفه ای، اجرای توانبخشی و کاردرمانی، اجرای مشاوره و روانشناسی، اجرای هنر درمانی، موسیقی درمانی و نمایش درمانی است.
وی برگزاری نمایشگاه های مختلف از سازه های دست توان خواهان، اجرای ورزش های گروهی و انفرادی، اجرای اردوهای نیم روزی و چند روزه، برگزاری برنامه های فرهنگی و همکاری با اداره فنی و حرفه ای و اعطای مدرک به توان خواهان را از دیگر خدمات این مرکز برشمرد.
نجاتی به پنج مربی تخصصی فعال در مرکز وصال مهر اشاره و خاطرنشان کرد: این نمایشگاه با ۲۲ غرفه از دست سازه های معلولان توانمند شامل بافت فرشینه، میناکاری، شمع سازی، محصولات چوبی، زیرلعابی، خراش روی فلز و سازه های سنگی از ۲۴ تا ۲۶ تیر ماه در سرای فرهنگ و هنر شهرداری واقع در خیابان شهید رجایی برپاست.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ملایر نیز ضمن تبریک هفته بهزیستی، هفته ارج نهادن به مقام والای خدمتگزاران بی منت و قدردانی از خدمات صادقانه به آسیب پذیرترین افراد جامعه خدمت نیروهای خدوم این سازمان و جامعه هدف بهزیستی، این سازمان را مولود انقلاب خواند و گفت: این سازمان در مسیر تحقق یکی از مهمترین آرمان های انقلاب که همان دستیابی به رفاه اجتماعی است، فعالیت می کند.
محمدنبی مالمیر هدف این سازمان را بهتر زیستن آحاد جامعه با شعار "برای مردم، برای بهتر زیستن" دانست و اظهار کرد: این سازمان با وظایف متعدد و روش های متنوع در راستای فقر زدایی، تحقق عدالت اجتماعی، توانمندسازی و رسیدن به خودکفایی جامعه هدف و پیشگیری از آسیب های اجتماعی فعالیت می کند.
مالمیر مطرح کرد: هر انسانی که بخواهد یک عمل خالص در خدمت افراد کم برخوردار و آسیب پذیر جامعه انجام دهد یکی از مکان هایی که کار در آنجا عملی است، سازمان بهزیستی است.
وی جان مایه اهداف بهزیستی را امیدآفرینی و توانمندسازی دانست و تأکید کرد: هدف همکاران ما در این سازمان همواره ایجاد روزنه امید در روزهایی است که توان خواهان در ناامیدی به سر می برند و زمانی که شاهد گره گشایی و رفع مشکلات آنها می شویم حس و حال خوب موفقیت و شادکامی کام انسان را شیرین می کند.
وی با اشاره به مرکز حرفه آموزی وصال مهر گفت: این مرکز چندین سال است در راستای اهداف بهزیستی و توانمندسازی گروه های هدف خدمت رسانی و نمایشگاه های متعددی در طول سال برای نشان دادن توانمندی های حرفه آموزان مرکز برپا می کند.
به گزارش ایسنا، در پایان از تمامی حرفه آموزان این مرکز با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات