• دوشنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402051609918
  • منبع : نمایندگی دانشگاه تهران

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران:

منابع انسانی بزرگترین سرمایه‌ جهاد است و جهاد قدر این سرمایه‌ها را می‌داند

منابع انسانی بزرگترین سرمایه‌ جهاد است و جهاد قدر این سرمایه‌ها را می‌داند

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان این‌که منابع انسانی بزرگترین سرمایه‌ جهاد و این نهاد قدردان این سرمایه‌هاست، گفت: نگاهی جهادی بر همه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی تهران است؛ نگاهی برنامه‌محور، تخصصی و دلسوزانه.

به گزارش ایسنا، دکتر جواد پورکریمی در گردهمایی صمیمانه اعضای جهاد دانشگاهی به‌مناسبت ۱۶ مرداد در چهل و سومین سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی و تقدیر از جهادگران نمونه و پیشکسوت که در سالن اجتماعات مرکز آموزش این سازمان برگزار شد، با متفاوت دانستن مدیریت جهادی با مدیریت هیاتی در ادامه مدیریت هیاتی را از جنس بداهه برشمرد و افزود: کار جهادی کاری مخلصانه، برنامه‌محور، دقیق، مبتنی بر دانش و دانش‌محور و در عین حال مهارت‌محور است.

وی با بیان این‌که چنین مدیریتی در کمتر سازمانی دیده می‌شود،  خاطرنشان کرد: تفاوت جهاد دانشگاهی با دیگر سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات در همین زمینه است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان این‌که تفاوت جهاد با دیگر مؤسسات و نهادها در وجود حرکت جهت‌دار است، تصریح کرد: در بسیاری موارد جهت حرکت سازمان‌ها مشخص نیست و حرکت اعوجاجی دارند، حال آن‌که حرکت جهاد جهت‌دار و متمایز از دیگر سازمان‌هاست.

پورکریمی با تأکید بر این‌که جهاد حرکت با سرعت مناسب را دارد، افزود: حرکتی که سرعت مناسبی نداشته باشد یعنی سکون و با این نوع حرکت نمی‌توان راه بجایی برد. حال آن‌که حرکت جهت‌دار یعنی حرکتی هدف‌دار با سرعتی منطقی و درست.

وی، دومین موضوعی که جهاد را از دیگر سازمان‌ها متمایز می‌کند کارآیی، اثربخشی، اخلاق‌مداری و روحیه جهادی دانست و گفت: اگر در جهاد دانشگاهی اثربخشی، کارآیی و بهره‌وری نباشد، با دیگر مراکز و ؤتفاوتی ندارد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، داشتن بیشترین راندمان، بازدهی، اثربخشی و بهره‌وری با کمترین هزینه را کارآیی برشمرد و افزود: اخلاق‌مداری و جمع‌گرا بودن از دیگر وجه تمایز جهاد دانشگاهی با دیگر سازمان‌ها، مؤسسات و شرکت‌هاست.

پورکریمی، جهاد در حد مجاهدت و اما نه برای کسب پول را روحیه جهادی دانست و توضیح داد: پس از تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی در سوم خرداد ۵۹ برای دستیابی به اهداف اساسنامه این ستاد، جهاد دانشگاهی در ۱۶ مرداد ۵۹ پس از گذشت دو ماه تشکیل شد و از آن سال تاکنون با مسایل و مشکلات و فراز و نشیب فراوانی روبرو بوده است.

وی با بیان این‌که آنچه فلز را در برابر فشارها و ضربه‌ها آبدیده می‌کند، گرما و فشار زیاد است، ادامه داد: برخی افراد و تفکرات مخالف جهاد بودند، با این وجود جهاد دانشگاهی این فراز و نشیب‌ها را طی کرد و همین مشکلات سبب شد به آبدیدگی برسد و نقش‌های متفاوتی را داشته باشد که این از برکات حرکت جهادی است.

جهاد دانشگاهی مشاوری امین برای دانشگاه بوده و هست

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، گفت: جهاد دانشگاهی مشاور و کمک خوبی برای بدنه دانشگاه‌ها هم بوده است. در بسیاری موارد حرکت جهادی در دانشگاه‌ها خصوصاً دانشگاه تهران الهام‌بخش بوده است.

پورکریمی، در هیچ کجا حرکت بطئی، با اینرسی زیاد، بدون نوآوری و خلاقیت و سرکوب کار جمعی موفقیتی را به‌همراه ندارد، خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران از بزرگترین دانشگاه‌های ایران در بسیاری موارد از جهاد دانشگاهی تهران الهام و ایده گرفته است و تمام همّ خود را برای کمک به دانشگاه و در مسیر بالندگی دانشگاه به کار خواهد گرفت.

وی، حرکت جهادی را محکم و مستحکم با حجم و دبی بالا دانست و با استناد از فراز آخر دعای زیارت عاشورا، گفت: استقامت و راه ندادن ناامیدی و یأس، خستگی‌ناپذیر بودن در برابر فشارها و در عین حال داشتن صداقت دو اصل برای کسب موفقیت در جهاد دانشگاهی است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران خاطر نشان کرد: خوب است  از ۱۰۳ شهید جهادگر ۸ سال دفاع مقدس یادی شود که جهاد دانشگاهی تهران شهید ترکاشوند را تقدیم انقلاب کرد، این بالاترین درجه جهاد انقلابی است.

پورکریمی، گذشتن از جان برای حفظ تمامیت ارضی کشور و اعتقادات را جهاد عملی دانست و گفت: جهاد عملی یعنی ایستادن پای ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب که شهید ترکاشوند از جهاد دانشگاهی تهران نمونه بارز آن است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران با تأکید بر ضرورت وجود پیوند میان آموزش، پژوهش و فرهنگ، گفت: البته فعالیت‌هایی آغاز شده است، به‌نوعی که از بخش‌های مختلف سازمان به بخش‌های دیگر سفارش داده شده است و مقرر است طی جلساتی پیوند آموزش و پژوهش برقرار شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران خاطر نشان کرد: بعد از سال‌ها راه‌اندازی پژوهشکده مواد فلزی و شیمیایی (کیمیا) با مسئولیت دکتر کمبرانی انجام شد و امیداوریم این پژوهشکده در سال جاری به صورت رسمی کار خود را شروع کند.

برنامه تحول راهبردی و برنامه راهبردی سازمان تا شهریور ماه نهایی می شود

وی توضیح داد: جهاد دانشگاهی تهران برای رسیدن به اهداف خود طی ۵ ماه گذشته تلاش کرده تا ساختار برنامه‌ریزی؛ تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی به مسیر اصلی برگردد و در این راستا شوراهای همه معاونت‌ها و در رأس آن شورای تحول اداری تشکیل شد و به حول و قوه الهی برنامه راهبردی تا شهریور سال جاری تدوین می‌شود که در این مرحله اسناد مهم در این زمینه از جمله ارکان جهت‌ساز (چشم انداز؛ ماموریت و ارزش های محوری سازمان) آماده شده است.

در پایان مراسم، از ارکان جهت‌ساز راهبردی(چشم انداز، مأموریت و ارزش‌های محوری سازمان) سازمان جهاد دانشگاهی تهران با حضور دکتر پورکریمی و معاونان سازمان رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha