• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۱:۰۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404061810512
  • منبع : پاد

علاءالدین ازوجی سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد شد

علاءالدین ازوجی سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد شد

با تصویب انتقال صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد به صندوق بازنشستگی کشوری، تغییرات مدیریتی در این دو صندوق اعمال شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، بر اساس این مصوبه، صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد به صندوق بازنشستگی کشوری ملحق شد. در پی این تصمیم، حسین علایی از مدیریت عامل صندوق بازنشستگی فولاد و حجت میرزایی از مدیریت عامل صندوق بازنشستگی کشوری کناره‌گیری کردند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های حسین علایی و حجت میرزایی در دوران مسئولیت‌شان، علاءالدین ازوجی را به عنوان سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد منصوب کرد.

این تغییرات در راستای سیاست‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ساماندهی و یکپارچه‌سازی صندوق‌های بازنشستگی کشور انجام شده است.

گفتنی است علاءالدین ازوجی دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه تربیت مدرس است و سابقه‌هایی همچون ریاست امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه، مشاور اقتصادی رئیس سازمان برنامه و بودجه، ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران، و همچنین مشاور وزیر و مدیرکل سیاست‌گذاری اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha