• سه‌شنبه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1402051710302
  • خبرنگار : 71610

حماس: پیشنهاد آمریکا درباره تشکیل دولت در غزه را رد کردیم

حماس: پیشنهاد آمریکا درباره تشکیل دولت در غزه را رد کردیم

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در سخنانی اتهام‌های مطرح شده علیه این جنبش درباره تلاش برای تشکیل دولت در نوار غزه را رد کرد.

به گزارش ایسنا، موسی ابو مرزوق، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفت‌وگو با شبکه «الغد» در این باره گفت: حماس درصدد تشکیل دولت در نوار غزه نیست و به همین دلیل پیشنهاد آمریکا در این باره را رد کردیم.

ابو مرزوق در این باره از تلاش دولت سابق آمریکا به ریاست دونالد ترامپ برای ارائه طرح تشکیل دولت در نوار غزه و اضافه کردن ۷۰۰ کیلومتر به مساحت این باریکه پرده برداشت.

وی گفت که جنبش حماس با این پیشنهاد مخالفت کرد.

ابو مرزوق همچنین تاکید کرد: نوار غزه حاضر است هر هزینه و بهایی را برای حفاظت از کرانه باختری پرداخت کند.

این عضو حماس در مصاحبه با شبکه الجزیره درباره نشست اخیر دبیران کل گروه‌های فلسطینی در شهر «العلمین» مصر نیز گفت: نشست دبیران کل به نحوی که لازم بود مثمر ثمر نبوده است و حماس انتظار دارد نتایج این نشست‌ها به آرمان‌های ملت فلسطین نزدیک‌تر باشد.  

وی افزود: با این وجود، ما همچنان به امید کاهش اختلافات داخلی، جلوگیری از درگیری میان احزاب، تشدید تلاش‌ها علیه نقشه‌های رژیم اسرائیل و تلاش برای رسیدن به وحدت و خروج از بحران‌هایی که ملت ما از آن رنج می‌برند، به ارتباط با جناح‌ها و گروه‌ها ادامه می‌دهیم.

ابو مرزوق درباره تحریم این نشست توسط برخی گروه‌ها و در راس آنها جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: هر گروهی حق دارد موضعی را که صلاح می‌داند اتخاذ کند و اگر جهاد اسلامی به سراغ گزینه تحریم رفت، این تصمیم مختص آن است؛ اما اجازه نمی‌دهیم از صحنه ملی غایب باشد و هماهنگی را حفظ می‌کنیم.  

وی در این باره ادامه داد: با این وجود ما تحریم در بحث ملی را گزینه مناسبی نمی‌دانیم، جلسات ملی را نباید به فضای مثبت محدود کرد، بلکه درباره اختلاف نظرها هم باید گفت‌وگو و تبادل نظر کرد و در همین راستا ما بر خواسته‌های جنبش جهاد اسلامی مبنی بر آزادی بازداشت شدگان به اتهام میهن پرستی را تاکید کرده‌ایم.

این مقام حماس در بخش دیگری از اظهاراتش درباره راه‌های مقابله با اقدامات کابینه راستگرای افراطی رژیم صهیونیستی نیز خاطرنشان کرد: به طور خلاصه بگویم؛ آنچه در این زمینه لازم است مقاومت در برابر رژیم اشغالگر و شکستن نقشه‌های آن قدس و کرانه باختری است.

وی تصریح کرد: باید تشکیلاتی وجود داشته باشد که پشت این رزمندگان مقاومت بایستد و از آنها حمایت کند، نه اینکه آنها را بازداشت کند و مانع تلاش آنها شود و از اینجا بر لزوم تغییر رفتار تشکیلات خودگردان تاکید می‌کنیم تا به یک تشکیلات ملی واقعی تبدیل شود.

عضو دفتر سیاسی حماس درباره تشدید مقاومت در کرانه باختری و آینده آن در این منطقه نیز تاکید کرد: به طور کلی، کرانه باختری هسته اصلی استراتژی مقاومت فراگیر است که در راس آن مقاومت مسلحانه قرار دارد، ما در حماس نه تنها به مقاومت در کرانه باختری توجه می‌کنیم، بلکه در اولویت‌های ما قرار دارد. ما یک اصل داریم مبنی بر اینکه دستیابی به اهداف ملی ما ارتباط مستقیمی با فعالیت و قدرت مقاومت در کرانه باختری دارد.

وی تصریح کرد: کرانه باختری در رویارویی مستقیم با نقشه‌های دشمن ازجمله شهرک سازی قرار دارد، به همین دلیل ما تلاش می‌کنیم تا مقاومت در کرانه باختری چه از سوی دشمن و چه از سوی تشکیلات خودگردان آسیب ناپذیر شود.  

ابو مرزوق همچنین درباره راهبرد آینده مقاومت در نوار غزه نیز اعلام کرد: ما مقاومت در نوار غزه را حفظ خواهیم کرد و با آینده نگری به جمع آوری نیرو و حفظ مقاومت مؤثر در صحنه ادامه خواهیم داد.

وی گفت: همچنین به متحد کردن تلاش‌های گروه‌های مقاومت برای تأثیرگذاری بیشتر ادامه خواهیم داد. از این رو، آینده پروژه مقاومت در غزه و دیگر شهرهای فلسطین حاکی از رونق بیشتر و پایه‌های مستحکم‌تر تا زوال و پایان رژیم اشغالگر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۵-۱۷ ۱۳:۲۳

نفع رهبران حماس در عدم صلح و تشکیل نشدن دولت است.