حمید سلامتی صبح امروز شنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۲ به مناسبت روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با معاون جهاد دانشگاهی گلستان، سردبیر و خبرنگاران ایسنا در استان دیدار و اظهار کرد: وسعت کاری منابع طبیعی در حوزههای حفظ، اصلاح، احیا، توسعه و بهرهبرداری اصولی عرصههای منابع سبب شده تا تعامل متقابل بین ما و سایر دستگاهها باشد.
وی با بیان اینکه از منابع طبیعی باید آیندگان هم برخوردار شوند، برای همین منظور کار بسیار سخت بوده و برای هر اقدامی در اراضی تحت مسئولیت منابع طبیعی باید مجوزهای لازم اخذ شود، ادامه داد: ۴۵۲ هزار هکتار جنگل و ۸۶۲ هزار هکتار از مراتع گلستان که حدود ۶۸ درصد خاک استان را شامل میشود، تحت پوشش منابع طبیعی قرار دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با تأکید بر اینکه پیوستهای فرهنگی، آموزشی و ترویجی باید سرلوحه کارهای مجموعه منابع طبیعی باشد و برای همین منظور دستور همکاری با خبرگزاریها را در اولویت قرار دادهایم، افزود: این نقد بر من وارد است که خیلی رسانهای نیستم و این به دلیل کثرت و وسعت کار منابع طبیعی بوده و تحت هر شرایط با استفاده از ظرفیت روابط عمومی تلاش میکنیم تا خلاء را پر کنیم.
وی کار خبرگزاریها را بسیار اثربخش عنوان و تصریح کرد: اطلاعرسانی شفاف، روشنگری و اطلاعرسانی لازمه پیشبرد کارها بوده و داشتن ابزار آلات در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی بسیار مهم است و در این زمینه دولت باید توانایی تأمین منابع را داشته باشد.
کاهش سرعت احیای مرتع در گلستان
سلامتی با اشاره به تأسیپذیری استان گلستان از صحرای قرهقوم در مناطق جنوبی کشور ترکمنستان، توضیح داد: تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی سبب شده تا شاهد افزایش اثرپذیری مناطق شمالی استان از این صحرا باشیم و باید طرحهای اصلاح و احیای مرتع را بیشتر انجام دهیم.
وی از کاهش سرعت احیای مرتع در استان خبر داد و یادآور شد: برای سال جاری پنج برابر سال گذشته پیشنهاد پروژه داده و کار را آغاز کردهایم و در صورت تأمین اعتبارات دولتی توانایی کار بیشتر از این را هم داریم.
وی در پاسخ به انتقاد مسئولان شهرستان گالیکش در خصوص منطقه جنگلی «آبشار لُوه»، گفت: با ایجاد پارک جنگلی آبشار لُوه مخالف نیستم اما تاکنون هیچ طرحی به منابع طبیعی تحویل نشده و قطعاً هیچ طرحی بدون تصویب و صدور مجوزهای مربوطه از این سازمان قابل اجرا نیست.
انتهای پیام
نظرات