• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041508908
  • خبرنگار : 71588

رایزنی تلفنی وزیران خارجه مصر و عربستان با محوریت تحولات منطقه

رایزنی تلفنی وزیران خارجه مصر و عربستان با محوریت تحولات منطقه

وزیران خارجه مصر و عربستان در جریان گفت‌وگویی تلفنی آخرین تحولات منطقه به‌ویژه تقویت آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی و اوضاع غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به گزارش ایسنا، «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر و «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان به صورت تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند و دو طرف در جریان این تماس تلفنی درخصوص آخرین تحولات منطقه به ویژه مسأله فلسطین، اوضاع غزه و تلاش‌های جاری برای از سرگیری آتش‌بس در نوار غزه رایزنی کردند.

بر اساس گزارش الیوم السابع، وزرای خارجه مصر و عربستان در جریان این تماس تلفنی همچنین موضوع کنفرانس بهبود و بازسازی فوری غزه که قرار است پس از توافق آتش‌بس با همکاری سازمان ملل و تشکیلات خودگردان فلسطین به میزبانی قاهره برگزار شود، را مورد بررسی قرار دادند.

بدر عبدالعاطی و فیصل بن فرحان همچنین در خصوص تماس‌های فشرده جاری با هدف تحکیم آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی و از سرگیری مذاکرات در مورد برنامه هسته‌ای ایران که در «کاهش تنش و برقراری آرامش سهم بسزایی دارد»، گفت‌وگو کردند.

دو طرف همچنین در مورد تحولات سودان نیز به بحث و تبادل نظر پرداختند.

وزیران خارجه مصر و عربستان طی این تماس تلفنی توافق کردند که در اجرای دستورالعمل‌های رهبران دو کشور، به مشورت و هماهنگی برای دستیابی به منافع مشترک و حمایت از امنیت و ثبات در منطقه ادامه دهند.

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه خود در این باره اعلام کرد که این تماس تلفنی بیانگر اجماع و هماهنگی در دیدگاه‌ها و مواضع بین دو کشور عربستان و مصر و تمایل مشترک آن‌ها برای توسعه بیشتر روابط دوجانبه و تلاش برای حصول راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک جهت حل و فصل بحران‌های منطقه و جهان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha