به گزارش ایسنا، آمار سازمان ابتکار داده مشترک (JODI) نشان داد که صادرات نفت عربستان سعودی در ژوئن، به ۶.۸ میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با صادرات ۶.۹۳ میلیون بشکه در روز ماه مه، حدود ۱.۸ درصد کاهش داشت.
آمارهای صادرات ماهانه از سوی ریاض و سایر اعضای گروه اوپک به سازمان JODI ارائه میشوند و در وبسایت این سازمان، قرار میگیرد.
تولید نفت عربستان در ژوئن نسبت به ماه پیش، تغییر چندانی نداشت و به ۹.۹۶ میلیون بشکه در روز رسید و ذخایر این کشور در همین مدت، با ۱.۴۵ میلیون بشکه افزایش، به ۱۴۹.۶۹ میلیون بشکه بالغ شد. پالایشگاههای داخلی در ژوئن، ۲.۵۶ میلیون بشکه در روز نفت پالایش کردند که ۲۸ هزار بشکه در روز در مقایسه با ماه مه کاهش داشت. مصرف مستقیم نفت هم با ۶۵ هزار بشکه در روز افزایش، به ۵۴۳ هزار بشکه در روز رسید.
صادرات فرآوردههای نفتی عربستان سعودی در ژوئن، ۲۶ هزار بشکه در روز نسبت به ماه پیش از آن کاهش پیدا کرد و به ۱.۳۵ میلیون بشکه در روز در ژوئن رسید.
آمار رصد نفتکشها در ماه گذشته نشان داد که واردات نفت هند از روسیه، در ژوئن به رکورد بالایی رسید. طبق آمار دولتی، واردات نفت چین از روسیه هم در ژوئن، به رکورد بالایی رسید و پالایشگاههای چینی با وجود کاهش اختلاف قیمت نفت روسیه با شاخص قیمت بازار جهانی، همچنان به خرید نفت اسپوی روسیه ادامه دادند.
بر اساس گزارش رویترز، عربستان سعودی ماه میلادی جاری اعلام کرد که کاهش داوطلبانه تولید نفت خود به میزان یک میلیون بشکه در روز را برای سومین ماه متوالی تمدید خواهد کرد و در سپتامبر ادامه میدهد. این کشور اعلام کرد که این کاهش ممکن است دوباره تمدید شود و سپس، قیمت فروش عمده گریدهای نفتی خود به آسیا در سپتامبر افزایش داد.
انتهای پیام
نظرات