• پنجشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402052616880
  • خبرنگار : 50253

بدهکاران به شهرداری قوچان منتظر انتشار اسامی خود باشند

بدهکاران به شهرداری قوچان منتظر انتشار اسامی خود باشند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر قوچان گفت: لیست بدهکاران دانه‌درشت ازجمله دستگاه‌های اجرایی، مجتمع‌های تجاری و اشخاص حقیقی و حقوقی طی یک ماه آینده باید معرفی شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخرآبادی شامگاه ۲۶ مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سال جلسات شورای اسلامی شهر قوچان برگزار شد، عنوان کرد: میزان بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی و حتی دستگاه‌های اجرایی به شهرداری رقمی مشخص و میلیاردی است اما برای مردم و رسانه‌ها اعلام رسمی نشده است.

 وی ضمن صدور دستور اعلام لیست بدهکاران و میزان طلب شهرداری از دستگاه‌های اجرایی، مجتمع‌های تجاری و اشخاص حقیقی و حقوقی توسط شهردار قوچان افزود: این اسامی باید طی مدت یک ماه آینده در اختیار رسانه قرار بگیرد تا عموم مردم بدانند که برخی مجتمع‌های تجاری ساخته‌ شده با تخلفات فراوان، بدون پایان کار و عدم پیش‌بینی پله فرار چه میزان بدهی به این شهرداری دارند.

 رئیس شورای اسلامی شهر قوچان با اشاره به اجرای پروژه عمرانی پل عطاران گفت: عملیات ساخت این پل از سال ۱۳۹۷ شروع شد اما به دلیل اعتبارات اندک روند ساخت آن به طول انجامید، امسال از محل منابع داخلی تکمیل خواهد شد و تا انتهای شهریور به بهره‌برداری می‌رسد.

فخرآبادی بابیان این‌که برخی بی‌قانونی‌ها در حوزه تاکسی‌های درون‌شهری وجود دارد و تاکنون جلسات متعدد با هیئت‌مدیره تاکسی‌رانی برگزار شده است، افزود: چون عده‌ای مجوز تاکسی را اخذ و خودرو را درون پارکینگ بلااستفاده گذاشته‌اند به همین دلیل اشتغال‌زایی درزمینهٔ تاکسی‌های درون‌شهری صورت نگرفته است، قطعاً اگر با متخلفین برخورد جدی شود آن‌ها مجبور به سرویس‌دهی به مردم خواهند شد.

تداوم اجرای عملیات احداث پارک در راستای توسعه فضای سبز شهری

سخنگوی شورای اسلامی شهر قوچان در این جلسه با تأکید بر اینکه همواره یکی از مطالبات همیشگی و به‌ حق مردم به‌ عنوان نیاز اساسی شهر اجرای پروژه‌های عمرانی است، گفت: پروژه اصلاح هندسی تقاطع بلوار مدرس با باهنر، احداث پل جامی و عطاران، دریاچه پارک نشاط و اصلاح هندسی بلوار جانباز به‌ طرف میدان صیاد شیرازی ازجمله پروژه‌هایی هستند که عملیات ساخت آن در حال اجرا است.

سیده عفت موسوی نژاد افزود: ایجاد پارک سرپوشیده کودک از نیازهای اساسی شهر قوچان است و در همین راستا طی جلسه‌ای با سازمان همیاری شهرداری خراسان رضوی و بازدید از املاک شهرداری قوچان، قدم‌های اولیه ایجاد پارک سرپوشیده کودک اجرایی شده است.

وی با تأکید بر اینکه پارک نشاط شهر قوچان ملزم به توسعه است، گفت: روشنایی پارک‌ها یکی از مشکلاتی بود که در فضای سبز قوچان وجود داشت که پارسال در ۱۰ پارک شهر ۱۴ برج نوری نصب شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قوچان بابیان اینکه پارسال توسعه و احداث ۴۰۰۰ مترمربع از پارک‌های شهری اجرایی شده است، اظهار کرد: ایجاد پارک به عنوان تقاضای جدی مردم در مناطق محروم شهرستان هم چون حکمت غربی در دست اقدام است.

موسوی نژاد با انتقاد از تأخیر در اجرای پروژه بلوار طالقانی بیان کرد: مناقصه‌ها و طرح‌ها برای اجرای این پروژه انجام‌ و پیمانکار مشخص‌شده است، با تکمیل این پروژه احیای تاریخ قوچان با نصب سردیس‌هایی از شهدا، علما، دانشمندان، پهلوانان و قهرمانان انجام می‌شود.

وی از بازآفرینی سنگ ‌نوشته معروف به سنگ بسم‌الله اثر استاد میرزای سنگلاخ قوچانی خبر داد و افزود: ساخت این اثر در راستای احیای برگی از تاریخ قوچان توسط سید صالح موسویان هنرمند برجسته قوچانی انجام خواهد شد که امیدواریم تا قبل از پایان دور ششم اجرا شود.

این عضو شورای اسلامی شهر قوچان در ادامه بابیان اینکه ساختار رینگ دوچرخه‌سواری در شهر قوچان وجود ندارد، گفت: احداث یک مسیر استاندارد و ایمن برای دوچرخه‌سواری خواسته تعداد بسیاری از همشهریان است و بر همین اساس عملیات احداث یک مسیر رفت ‌و برگشت در محدوده بلوار سلامت و میدان هی هی پیش‌بینی‌ شده و کارهای مقدماتی در دست اقدام است.

 وی همچنین با اشاره به مطالبه مردم در خصوص آسفالت معابر گفت: علیرغم اینکه برای آسفالت تمام معابر اصلی و فرعی این شهر ۳۵ هزار تن قیر لازم داریم اما شهرداری قوچان قیر، توان لجستیکی و نیروی انسانی لازم را برای اجرای کامل و سریع آن در اختیار ندارد.

موسوی نژاد افزود: طی ۵ ماهه ابتدایی سال جاری ۳۸ هزار و ۴۵۰ متر آسفالت، یک هزار و ۵۸۹ متر لکه‌گیری، ۷ هزار و ۲۹۹ متر طول جدول‌گذاری،۲۴ هزار و ۳۲۷ مترمربع تراش آسفالت و یک هزار و ۲۳۹ متر پازل چینی شده است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت مالی شهرداری طی چهارماهه اول امسال بیان کرد: ۲۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان ارزش‌افزوده دارایی، ۷ میلیارد و ۱۸۹ میلیون تومان تبصره ۲ و ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان درآمد محلی بوده که مجموع درآمد کل شهرداری به ۴۴ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان می‌رسد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قوچان اضافه کرد: میزان هزینه‌های شهرداری در این مدت ۲۷ میلیارد و ۳۷۸ میلیون تومان و هزینه‌های عمرانی ۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده که در مجموع هزینه‌ها بالغ‌بر ۴۱ میلیارد تومان می‌شود.

وی همچنین با اشاره به هزینه کرد شهرداری قوچان از محل بودجه سال ۱۴۰۱ گفت: هرچند بودجه سال بر مبنای ۹۰ میلیارد تومان نوشته ‌شده بود ولی متمم بر مبنای ۱۸۰ میلیارد تومان بسته شد و افزایش ۱۰۰ درصدی داشت که یکی از مهم‌ترین دلایل آن لزوم پرداخت دیون بود.

موسوی نژاد اظهار کرد: ۸ میلیارد تومان دیون پیمانکار تنظیف و مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اقساط تأمین اجتماعی که از دهه ۹۰ پرداخت‌ نشده بود.

وی با بیان اینکه مبلغ اختصاص ‌یافته از محل تبصره ۲ و ماده ۳۹ معادل هزینه حقوق و مزایای پرداختی کارکنان شهرداری قوچان بوده است، افزود: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۸ دستگاه اتوبوس به مبلغ ۱۱ میلیارد تومان خریداری شد و ۷۶ میلیارد و ۳۴۱ میلیون تومان حقوق و مزایای پرداختی کارکنان بوده است.

شهرداری به دنبال اعاده حیثیت املاک و زمین‌های خود است

در ادامه شهردار قوچان با تأکید بر اینکه شهرداری به دنبال اعاده حیثیت املاک و زمین‌های خود است، تصریح کرد: برخی دستگاه‌های اجرایی هم چون میراث فرهنگی، آموزش‌ و پرورش و ... زمین‌هایی را در اختیاردارند که متعلق به مجموعه شهرداری است که باید تعیین تکلیف شود.

ابوالفضل فاضلی حق پناه با بیان اینکه شهرداری در انتظار تعیین تکلیف پروژه مجتمع فرهنگی هنری قوچان است، عنوان کرد: پروژه مجتمع فرهنگی هنری قوچان بر اساس قرارداد فی‌مابین شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان از سال ۱۳۹۵ آغاز شد اما تاکنون بدهی‌ها درزمینهٔ پروانه و زمین به شهرداری پرداخت ‌نشده و در حال حاضر راکد است.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهادی مبنی بر ارزش‌گذاری مجتمع فرهنگی هنری به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی داده‌ شده تا در صورت تفاهم این پروژه به ‌صورت کامل به شهرداری واگذار شود.

شهردار قوچان افزود: در حال حاضر معطل تعیین تکلیف شدن این پروژه هستیم و در صورت موافقت با واگذاری مجتمع، مبلغی که برای ساخت تاکنون هزینه شده مشخص است و شهرداری موظف به پرداخت آن خواهد بود اما در غیر این صورت بدهی‌های پروانه و زمین باید توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت شود.

وی در خصوص شایعات تغییر کاربری مجتمع فرهنگی هنری در صورت واگذاری به‌ عنوان محل جدید ساختمان اداری شهرداری بیان کرد: شهرداری قوچان ساختمان‌های دیگری دارد که می‌تواند از آن‌ها به‌ عنوان بخش اداری خود استفاده کند و ما به‌ هیچ‌ عنوان تصمیمی برای تغییر کاربری این ساختمان نداریم.

وی افزود: در صورت واگذاری این ساختمان به‌ عنوان مجتمع فرهنگی و فرهنگسرای شهرداری مورداستفاده قرار خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha