سیدمحمد حسینی ۳۱ مرداد در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: همه زوج های نابارور با هر بیمه ای می توانند از خدمات بیمه سلامت بهره مند شوند. همچنین نوزادان متولد شده نیز تا پنج سال تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه بخش اعظم هزینه های درمان ناباروری توسط بیمه پرداخت می شود ادامه داد: به طور مثال اگر تعرفه پرداختی ۲۰ میلیون تومان باشد، بیمه سلامت بیش از ۱۸ میلیون تومان آن را تقبل و پرداخت می کند.
وی از پرداخت ۹۰ درصد تعرفه های دولتی و عمومی غیردولتی در درمان ناباروری خبر داد و گفت: زوج ها سالانه تا سقف سه بار می توانند از این خدمات بهره مند شوند.
دکتر حسینی از ارائه خدمت به زوج های نابارور با هر بیمه پایه ای خبر داد و گفت: سازمان بیمه سلامت ایران در حوزه قانون جوانی جمعیت گامهای موثری برداشته که برخورداری ۱۸۵ نفر از زوجین نابارور از خدمات تخصصی ناباروری یکی از این خدمات است.
وی از هزینه کرد ۸.۶ میلیون ریالی این اداره کل برای بهره مندی مادران باردار در استان خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر این ۱۲۵ نفر از مادران باردار استان نیز از خدمات تخصصی باروری بهره مند شدند.
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان از وجود بیش از هفت هزار بیمار خاص و صعب العلاج شناسایی شده در استان خبر داد و تصریح کرد: در مجموع هفت هزار و ۱۵۳ بیمار خاص و صب العلاج دارای نشان در استان وجود دارند که از خدمات بیمه سلامت بهره مند هستند.
وی به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان بیمه سلامت در دولت سیزدهم اشاره و خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در راستای کمک به این بیماران در سال گذشته اقدام به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در کشور کرده که در استان سمنان نیز تا کنون افزون بر ۷۰۰۰نفر از بیماران خاص و صعب العلاج نشان دار شدند.
دکتر حسینی از تلاش برای کمک حداکثری به بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان بیمه سلامت خبر داد و یادآوری کرد: بیماران صعبالعلاج که شامل مبتلایان به بیماری های مخلتفی از جمله: دیابت، انواع سرطان ها، پیوند اعضا، ،بیماران اوتیسمی، سکته مغزی ، بیماران مقاوم به درمان و...میشود. می توانند علاوه بر بهره مندی از خدمات و پوشش بیمه ای در قالب هزینه های متفرقه نیز با ارائه مدرک هزینه های متفرقه را نیز از این بیمه دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان به تعدد بیمه شدگان در این استان کم جمعیت پرداخت و خاطرنشان کرد: در استان سمنان بیش از ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۶۵ درصد آنان از خدمات درمانی رایگان برخوردارند.
وی از گستره بالای خدمات بیمه سلامت در استان خبر داد و گفت: در همین راستا با مراکز درمانی، بیمارستانی دولتی و خصوصی، پزشکان ،درمانگاهها و داروخانه ها، مطب های متعددی قرارداد منعقد شده است.
دکتر حسینی افزود: به منظور دسترسی آسانتر مردم و بیمه شدگان به خدمات درمانی تمامی پزشکان و موسسات تشخیصی درمانی موظف هستند که با بیمه سلامت استان اقدام به عقد قرارداد کنند.
انتهای پیام
نظرات