• یکشنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404071308496
  • خبرنگار : 50649

معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد

تکمیل آزادراه شیراز – اصفهان، گامی برای اتصال خزر به خلیج فارس

تکمیل آزادراه شیراز – اصفهان، گامی برای اتصال خزر به خلیج فارس

ایسنا/فارس معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پروژه آزادراهی شمال به جنوب کشور با هدف اتصال دریای خزر به خلیج فارس در حال اجراست، گفت: این مسیر از بندر انزلی آغاز می‌شود و با عبور از رشت، قزوین، تهران و اصفهان، به شیراز و بندر بوشهر می‌رسد و آزادراه شیراز – اصفهان یکی از مهم‌ترین قطعات این کریدور است که وظیفه انتقال بار و مسافر از مرکز کشور به جنوب و بالعکس را بر عهده دارد.

هوشنگ بازوند امروز یکشنبه ۱۳ مهر در مراسم افتتاح قطعه هفت آزادراه شیراز ـ اصفهان گفت: اتصال دو مرکز بزرگ استان‌های فارس و اصفهان از طریق این آزادراه، موجب کاهش ۱۳۴ کیلومتر مسیر و حدود ۱۲۰ دقیقه زمان سفر می‌شود.

وی با بیان اینکه بهره‌برداری از این مسیر سالانه بیش از ۱۳۶ میلیون لیتر صرفه‌جویی در مصرف سوخت را به همراه خواهد داشت، افزود: برای اجرای این قطعه تاکنون بیش از ۹۰۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و ارزش روز آن حدود ۲۲ هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با تصریح اینکه آزادراه شیراز - اصفهان در مجموع ۳۷۰ کیلومتر طول دارد، یادآور شد: طول قطعه هفتم آزادراه شیراز ـ اصفهان ۱۲.۵ کیلومتر است که امروز رسماً به بهره‌برداری رسید. 

بازوند تصریح کرد: افزایش ایمنی در این محور از دیگر دستاوردهای مهم طرح است، به‌گونه‌ای که اجرای کامل آن از بروز حدود ۵۵۰ مورد تلفات و مصدومیت در تصادفات جاده‌ای جلوگیری خواهد کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت توسعه کریدورهای ارتباطی کشور، ادامه داد: ایجاد مسیرهای ریلی و آزادراهی در محورهای شمال به جنوب و شرق به غرب، ضرورتی انکارناپذیر برای افزایش نقش ایران در ترانزیت بین‌المللی است؛ موضوعی که همواره از تأکیدات اصلی رئیس‌جمهور به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha