سرهنگ علی احمدپور در گفتوگو با خبرنگاران مجموعه پلیس مبارزه با مواد مخدر را یک واحد تخصصی در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به منظور مقابله با تهیه، توزیع و فروش مواد مخدر اعلام و اظهار کرد: برنامهریزی، هماهنگی، نظارت و برخورد با کشت، تولید، ورود و خروج، نگهداری و توزیع مواد مخدر و روانگردان از مهمترین وظایف پلیس مبارزه با مواد مخدر است.
وی با اشاره به کشف ۲ تن و ۶۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر از ابتدای سال جاری تاکنون، گفت: ۱۱ باند سازمان یافته توزیع مواد مخدر، ۲ هزار و ۸۷۳ فروشنده و ۳۳۶ قاچاقچی نیز در طول مدت سپری شده از ابتدای سال تا به حال دستگیر شدهاند که این آمار در مقایسه با سال گذشته، ۱۹ درصد افزایش داشته است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان در ادامه به جمعآوری ۶۰۰ معتاد متجاهر از ابتدای سال تاکنون نیز اشاره کرد و افزود: این افراد به منظور بازپروری، به مراکز ماده ۱۵ که برای افراد به تهاجر نرسیده ترتیب داده شده و همچنین مراکز ۱۶ که مناسب نگهداری افراد متجاهر و بیسرپناه است، تحویل داده شدند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه از ابتدای سال تا به حال ۶۸ مرحله طرح کنترل محورهای مواصلاتی در استان اجرا شده، تصریح کرد: در این راستا بیش از ۸۱۲ کیلوگرم انواع مخدر کشف و ۲۲۱ نفر نیز در این رابطه دستگیر و تحویل مقام قضائی شدهاند.
سرهنگ احمدپور با تاکید بر ساماندهی قرارگاه تشدید برخورد با خردهفروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر در تمامی ردههای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تصریح کرد: پلیس بر اساس شیوهنامههای اجرایی، تمرکز بر منابع خبری و گزارشات مردمی و همچنین تعامل و تبادل اطلاعات با ردههای درون و برون سازمانی در سطح استان و شهرستانها، موفقیت قابل توجهای را در زمینه برخورد با این دسته از افراد به دست آورده است.
وی با هشدار به خانوادهها، جوانان و نوجوانان وابستگی به مواد مخدر را عامل مهمی در وقوع آسیبهای جسمی، روانی و اجتماعی برشمرد و گفت: متاسفانه ظهور مواد روانگردان جدید و تبلیغات گستردهای که توسط مافیای مواد مخدر به جامعه القاء میشود، تصورات پوچ و دروغینی نظیر لاغری سریع و بیدردسر، کاهش استرس و اضطراب و کمک به تمرکز بهتر را در اذهان برخی از افراد ترسیم کرده که این تصورات غلط افراد زیادی را به ورطه اعتیاد میکشاند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با تاکید بر اینکه اقدامات انتظامی باید آخرین رویکرد در مقابله با مواد مخدر باشد، بیان کرد: نهادهای فرهنگی و اجتماعی میتوانند با بهرهگیری از ظرفیتهای رسانهای نوین، افزایش آگاهی درباره اثرات مخرب مواد مخدر و حمایت از پلیس در کنترل موادمخدر، اقشار آسیبپذیر به خصوص جوانان را در مقابل این پدیده شوم واکسینه کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به اصلاح ماده ۳۳ و ۳۴ قانون مبارزه با موادمخدر در سال ۷۶، پیشگیری از اعتیاد و اتخاذ تمهیدات لازم برای مصونسازی و بازپروری معتادان را نیازمند همکاری تنگاتنگ وزارتخانهها، سازمانها، مؤسسات دولتی و غیردولتی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه از سال گذشته تا به حال، همکاری شهرداری، بهزیستی و سازمان بهداشت و درمان با پلیس افزایش قابل توجهی داشته و در نتیجه آن، ظرفیت پذیرش مراکز بازپروری و نگهداری معتادان از ۵۰ به ۲۵۰ نفر ارتقاء یافته است.
سرهنگ احمدپور در پایان بار دیگر بر تقویت عزت نفس و قدرت "نه" گفتن، انتخاب افراد مناسب برای معاشرت، کسب اطلاعات و افزایش شناخت از موادمخدر و آسیبهای آن و برنامهریزی مناسب برای اوقات فراغت به عنوان مهمترین عوامل پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات