حسن خیریانپور، امروز ۵ شهریور ماه در آیین افتتاح دو طرح تولیدی وصنعتی در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل در چهارمین روز از گرامیداشت هفته دولت گفت: این اقدام و حجم بالای سرمایهگذاری در راستای بالا بردن نرخ رشد اقتصادی در سال جاری در مازندران است و این مهم به دور از شعار قطعا در استان محقق خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه ماموریت مهمی که استانداری مازندران و دستگاههای اجرایی مربوطه در تحقق جذب سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی دراستان دارند، تسهیلگری و کوتاه کردن فرایند صدور مجوزهای قانونی است، افزود: هدفگذاریهایی که مجموعه استان هم سال گذشته و امسال در راستای رشد تولید داشته درچهار حوزه درحال پیگیری است.
خارج شدن ۱۴۰ واحد تولیدی از تملک بانکها
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در بخش دیگری با اشاره به اینکه در چند سال اخیر بیش از ۱۹۲ واحد تولیدی و صنعتی به علت بدهکاری به بانکها توسط بانکها تملک شدهاند، گفت: در قالب ستاد تسهیل وحمایت از واحدهای تولیدی در یکسال گذشته بیش از ۱۴۰ واحد تولیدی و صنعتی استان از تملک بانکها خارج و به چرخه تولید بازگشت.
خیریانپور، دو واحد افتتاح شده در هلدینگ توسلی در شهرک صنعتی آمل را یکی از نمونههای موفق در تولید و صنعت استان بیان کرد و افزود: مدیران این مجموعه تولیدی با در اختیار گرفتن واحدهای تملک بانکها، شرایط راه اندازی و ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه را با سرمایهگذاریهای شخصی فراهم کردند که جای قدردانی دارد.
احیای ۲۱۹ واحد تولیدی و افزایش ظرفیتهای تولید درمازندران
وی همچنین به افزایش ظرفیت تولید به عنوان برنامه محوری دیگر حوزه اقتصادی استان در راستای حمایت از واحدهای تولیدی بیان کرد وادامه داد: تاکنون ۲۱۹ واحد تولیدی و صنعتی احیا و به مدار تولید درآمد.
وی یکی از اقدامات انجام شده حمایتی در راستای افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی در استان به کارخانه چوب و کاغذ مازندران اشاره کرد و افزود: این کارخانه درگذشته به مرحله ورشکستگی هم رسیده بود، اما با حمایتهای صورت گرفته توسط دولت، در حال حاضر بخش زیادی ازکتابهای درسی وزارت آموزش و پرورش و همچنین بخشی از کاغذ تحریر روزنامههای کشور توسط شرکت چوب و کاغذ مازندران انجام میشود.
بازپسگیری زمینهای واگذارشده بدون تولید
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران همچنین به تشکیل کارگروهی در شرکت شهرکهای صنعتی استان و برگزاری جلساتی برای شناسایی واحدهایی که نیاز به زمین برای سرمایهگذاریهای جدید و نیز واحدهایی که افتتاح شده اما هرگز تولیدی در آن انجام نشده است، اشاره کرد و افزود: در این مدت ۶۵ هکتار زمین در نواحی صنعتی که در اختیار افرادی که بدون ضابطه واگذار و فرایند تولیدی در آن ایجاد نشده بود، باز پسگیری شد.
خیریان پور افزود: در این حوزه زمین به افرادی واگذار میشود که اهلیت کامل در سرمایهگذاری را داشته باشند.
دانش بنیان کردن تولید
وی یکی از رویکردهای حمایتی در حوزه سرمایهگذاری درمازندران را حمایت از دانش بنیانها و دانش بنیان کردن تولیدات در این استان بیان کرد و ادامه داد: تاکنون ۱۲۹ شرکت دانش بنیان در مازندران ایجاد شده است که بیش از ۵۵۰ محصول دانش بنیانی تولید و عرضه کردند و تا پایان سال گذشته این عدد به ۶۶۰ محصول توسط شرکتهای دانش بنیانها اضافه شد.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری مازندران با اشاره به اینکه دو مجموعه افتتاح شده توسط آقای توسلی و پسران در آمل برمحور دانش بنیانها بوده است، به مزیتهای مهم واحدهای تولیدی و صنعتی برای دانش بنیان شدن اشاره کرد و گفت: بهرهمندی از معافیتهای بیمهای، مالیاتی و گمرکی برای صادرات، ارتقای بهرهبری و کاهش هزینهها از مهمترین مزایای اعلام شده برای شرکتهای دانش بنیان است.
رسیدن به رشد ۸ درصدی درمازندران
خیریان پور در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر مازندران در مرحله گذر از رشد اقتصادی ۱۱.۴ است و برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی تلاش میکند، گفت: نرخ رشد اقتصادی همراه با افزایش سرمایه گذاری محقق میشود که در این راستا امسال در مازندران سرمایه گذاری ۱۲۷ هزار میلیارد تومانی هدفگذاری شده است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، این دو واحد تولیدی که شامل تولید لوله و اتصالات و کمپوندمستر( رنگ مواد پلاستیکی) در دو سوله به زیربنای ۵ هزار و ۵۰۰ متر و زمینی به مساحت ۷ هزار و۵۰۰ متر مربع با سرمایهگذاری بیش از ۱۸۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی و هلدینگ توسلی آمل افتتاح شد.
با افتتاح این واحد تولیدی حدود ۹۱ نفر نیروی جدید در این دو واحد تولیدی مشغول به کار شدند.
انتهای پیام
نظرات