به گزارش ایسنا، این کشور آمریکای جنوبی با کمک اختلالات کمتر و تولید بیشتر توسط شرکت شورون که نوامبر گذشته از دولت آمریکا مجوز گرفت، به طور کلی تولید و صادرات نفت را امسال افزایش داده است. اما کمبود سرمایه شرکت PDVSA، تحریمهای آمریکا از سال ۲۰۱۹ و زیرساختهای ضعیف از جمله آپگریدرهایی که این شرکت برای تبدیل نفت فوق سنگین خود به گریدهای صادراتی استفاده میکند، محدودیتهایی را در تلاشهای این شرکت برای حفظ افزایش تولید و صادرات، به وجود آورده است.
طبق آمار رصد کشتی، صادرات نفت ونزوئلا از بیش از ۸۷۷ هزار بشکه در روز در ژوئیه، به حدود ۵۴۴ هزار بشکه در روز در اوت کاهش یافت. چین همچنان مقصد اصلی بخش عمده صادرات نفت و سوخت ونزوئلا مانده است.
شرکت شورون در اوت، حدود ۱۴۷ هزار بشکه در روز نفت را به پالایشگاههای خود و سایر خریداران آمریکایی ارسال کرد که کمتر از ۱۶۱ هزار بشکه در روز در ژوئیه بود.
ونزوئلا همچنین حدود ۲۱۴ هزار تن فرآوردههای نفتی جانبی و پتروشیمی صادر کرد که در مقایسه با ۴۱۲ هزار تن در ژوئیه، کاهش داشت. با این حال، شرکت PDVSA هفته جاری در شبکههای اجتماعی اعلام کرد که در حال افزایش تولید گریدهای نفتی سبکتر خود است. طبق آمار رسمی، ونزوئلا در ژوئیه در مجموع ۸۱۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد که ۱۱ درصد نسبت به ژانویه افزایش نشان داد.
شرکت PDVSA، صادرات محمولههای نفت خام، نفت کوره، ذخایر بِلِند بنزین و نفت گاز به کوبا را از ۵۳۰۰۰ بشکه در روز در ژوئیه، به ۶۵ هزار بشکه در روز در اوت افزایش داد.
بر اساس گزارش رویترز، ونزوئلا همچنین حدود ۸۰۰ هزار بشکه نفتا در اوت وارد کرد که شامل محموله عرضه شده توسط شورون به جوینت ونچر خود و محموله فراهم شده از سوی شرکت ایتالیایی اِنی در راستای سواپ نفت بود.
انتهای پیام
نظرات