• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402061911772
  • خبرنگار : 90047

اسبقیان: ایزدیار قطعا مدال طلا می‌گیرد/ از جوانان معلول غافل نشده‌ایم

اسبقیان: ایزدیار قطعا مدال طلا می‌گیرد/ از جوانان معلول غافل نشده‌ایم

رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان در نشست خبری درباره عملکرد شاهین ایزدیار در مسابقات پاراآسیایی هانگژو گفت: اینکه او در دوره قبلی ۶ طلا گرفت نمی‌توان در این دوره نیز درباره تکرار ۶ طلا صحبت کرد، اما او قطعاً می‌تواند باز هم طلا بگیرد.

به گزارش ایسنا، محمد شروین اسبقیان در نشست خبری که امروز یکشنبه (۱۹ شهریور) در محل فدراسیون جانبازان و معلولان برگزار شد به تشریح تیم های اعزامی به بازی های پاراآسیایی هانگژو چین پرداخت با بیان این که یکی از پرکارترین و پرحجم ترین اردوها را فدراسیون جانبازان و معلولان برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی مدیریت می‌کند، اظهار کرد: قرار است در بازی‌های پاراآسیایی در ۸ رشته ورزشی بسکتبال باویلچر و والیبال نشسته زنان و مردان، دوومیدانی، وزنه برداری، شنا، بوجیا، تیراندازی و شطرنج حضور پیدا کنیم که البته کار سنگین و ارزشمندی است که امیدوارم شاهد نتایج خوب در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین باشیم.

اسبقیان درباره وضعیت اردوی تیم‌های اعزامی به هانگژو خاطرنشان کرد: اردوی تیراندازی با ۶ ملی‌پوش، شنا با ۴ ورزشکار و بوچیا با ۴ ورزشکار آغاز شده و اردوی دوومیدانی کاران در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب و شیرودی برگزار خواهد شد و پرتابی‌ها نیز در محلات تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد. البته ۳ ملی‌پوش نیز تمرینات خود را به صورت غیرمتمرکز در استان‌های خود دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: بسکتبال با ویلچر که برای اولین بار سوم جهان شد، در اراک تمرین می کنند که امیدوارم سهمیه پارالمپیک را نیز کسب کنند. وزنه برداری نیز پس از کسب ۹ مدال در مسابقات قهرمانی جهان امارات از ۲۴ شهریور اردوی خود را در محل فدراسیون آغاز می‌کند. عملکرد وزنه برداران در این رقابت‌ها نشان از آمادگی بالای وزنه برداران است که امیدوارم در هانگژو نیز شاهد موفقیت‌های این ورزشکاران باشیم.

رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان همچنین با اشاره به اعزام ۴ بانوی وزنه بردار به بازی‌های پاراآسیایی گفت: با توجه به عملکرد خوبی که مهدیه محمدیان در قهرمانی جهان داشت، امیداور به کسب مدال این وزنه بردار در پاراآسیایی هانگژو هستیم.

وی تصریح کرد: در مسابقات قهرمانی جهان پارادوومیدانی ۸ مدال همراه با بهبود رکورد داشتیم و ۱۲ سهمیه پارالمپیک کسب شد که امیدوار به کسب نتایج بهتر از دوومیدانی کاران در هانگژو هستیم.

اسبقیان همچنین در خصوص حامد امیری ورزشکار پارادوومیدانی اظهار کرد: امیری با توجه به تغییر کلاس پرتاب نیزه در جریان مسابقات قهرمانی جهان امکان شرکت در مسابقات را نداشت و کلاس او از F۵۴ به F۵۵ تغییر پیدا کرد که در بازی‌های پاراآسیایی در ۳ رشته شرکت خواهد کرد. وی تمرینات خود را در این کلاس به صورت جدی در حال پیگیری است و برای کسب سهمیه پارالمپیک پاریس در این کلاس تلاش می‌کند.

اسبقیان اضافه کرد: در حال حاضر ۱۲ سهمیه در دوومیدانی، یک سهمیه در والیبال نشسته و ۳ سهمیه در تیراندازی کسب شده که در مجموع تا به امروز ۱۶ سهمیه برای ورزش معلولان کسب شده است.

وی همچنین درباره انتقاد بسیاری از ورزشکاران جانباز و معلولان تحت پوشش سایر فدراسیون‌های ورزشی اظهار کرد: رشته‌هایی که از این فدراسیون جدا شده‌اند، این فدراسیون را خانه پدری خود می‌دانند و علاقه به بازگشت دوباره به فدراسیون دارند که در این زمینه با توجه به قولی که در انتخابات دادم حتما پیگیری خواهم کرد که در صورت امکان دوباره این رشته‌ها تحت پوشش فدراسیون جانبازان و معلولان قرار بگیرند.

به فدراسیون جانبازان و معلولان عشق می‌ورزم

اسبقیان در پاسخ به این پرسش که با توجه به پایان دوره ۴ ساله شما در سال جاری آیا صحبتی برای بازگشت دوباره شما به وزارت ورزش و جوانان شده است یا خیر؟ افزود: به فدراسیون جانبازان و معلولان عشق می ورزم و علاقه خاص به این فدراسیون دارم. سال ۹۸ که ریاست فدراسیون را برعهده گرفتم شناختی به این ورزش نداشتم اما الان علاقه من برای خدمت به ورزشکاران جانباز و معلول بیشتر شده است. البته هیچ صحبتی از سوی وزارت ورزش و جوانان به صورت رسمی با من نشده، هر چند کارمند وزارت ورزش هستم و از آن جا به فدراسیون مامور شدم و امیدوارم به خدمت در این مجموعه ادامه دهم.

وی درباره طرح یاران سلیمان نیز گفت: طراح این طرح کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک بود که هدف شناسایی و استعدادیابی جانبازان جدید مدافع حرم و امنیت بود که در این خصوص ستاد عالی در کمیته ملی پارالمپیک تشکیل شده و رئیس کل ستاد کارگری و در استان‌ها من پیگیر اجرای این طرح هستم. با اجرای این طرح سعی داریم جانبازان جدید را در رشته های مختلف که نخبه هستند شناسایی و وارد چرخه ورزش جانبازان و معلولان کنیم. طرح خوبی در جهت توسعه ورزش جانبازان و معلولان است.

از جوانان غافل نشده‌ایم

رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان در ادامه با بیان این که جوانان رها نشده‌اند، اظهار کرد: بعد از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین اردوی جوانان را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد. معتقدم در استعدادیابی عملکرد خوبی داشتیم و کسب عنوان قهرمانی در بازی‌های پاراآسیایی جوانان بحرین نشان از این داشت که از جوانان غافل نشدیم و با شناسایی استعدادها به دنبال پشتوانه سازی برای تیم ملی هستیم.

نمی‌توان گفت ایزدیار ۶ طلا را تکرار می‌کند

اسبقیان درباره نتیجه ملی‌پوشان پاراشنا در رقابت‌های قهرمانی جهان گفت: نتایج در مسابقات جهانی یک اتفاق بود که ممکن است در هر رشته‌ای رخ دهد. مطمئن هستم که شاهین ایزدیار طلاهایش را در بازی‌های پاراآسیایی کسب می‌کند. اینکه او در دوره قبلی ۶ طلا گرفت نمی‌توان در این دوره نیز درباره تکرار ۶ طلا صحبت کرد، اما او قطعاً می‌تواند باز هم طلا بگیرد.

وی درباره بازگشت رشته‌های مختلف به زیر مجموعه فدراسیون جانبازان و معلولان عنوان کرد: این تصمیم باید با هماهنگی کمیته پارالمپیک و وزارت ورزش گرفته شود. باید به دغدغه‌های این ورزشکاران توجه شود و البته امیدوارم در نهایت تصمیمی گرفته شود که به نفع ورزشکاران و رشته‌های مختلف باشد.

وی درباره برخی تفاوت‌ها میان ورزشکاران جانباز و معلول با ورزشکاران سایر رشته‌ها گفت: اولین موضوعی که در روحیه یک ورزشکار تاثیر می‌گذارد ، درک متقابل مسئولان از شرایط است. اینکه ورزشکاران خیلی کم گله می‌کنند، نشان از اعتماد آنهاست. من می‌دانم ورزشکاری که به دنبال افتخارآفرینی است، چقدر باید تلاش کند و محدودیت‌هایی در زندگی شخصی داشته باشد. تلاش ما این است که ورزشکاران به مدیران فدراسیون اعتماد داشته باشند. تاکنون هیچ اردویی از رشته‌های ما تعطیل نشده است. ما وظیفه داریم مشکلات را پیگیری و حل کنیم.

وی درباره سهم کم فدراسیون از بودجه اختصاص یافته از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه مجلس به فدراسیون‌ها کمک کرد، اقدام خوبی بود ولی باید توجه شود که ما هشت رشته داریم و در رشته‌های مختلف اعزام می‌شویم. انتظارات ما این است که اعتبارات ما از سوی سازمان برنامه و بودجه به صورت ویژه دیده شود، چون اولاً افتخارآفرین هستند و دوماً به مسائل فرهنگی توجه داشته‌اند. پانزده درصد از جمعیت دنیا از توان‌یابان هستند و حکایت از این دارد که باید به مجموعه ورزش جانبازان و معلولان توجه ویژه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha