سوسن حفیظی متخصص طب سنتی ایرانی در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: تغذیه مناسب در مدرسه نه تنها به رشد بهتر دانشآموزان کمک میکند، بلکه سطح یادگیری آنها را هم افزایش میدهد از طرفی خواب به موقع و کافی نقش بسیار مهمی در انرژی و تمرکز دانش آموز در طول روز دارد.
حفیظی ادامه داد: استفاده از دانههای روغنی مانند بادام، فندق، گردو، پسته، مویز، کشمش و نخودچی به تمرکز و تقویت حافظه کمک میکند و از طرفی در فرآیند رشد و خون سازی بسیار موثر است و کارایی بهتر ذهن را به دنبال دارد، لذا بسیار توصیه میشود.
متخصص طب سنتی ایرانی، اظهار کرد: نوشیدنیهایی همچون ترکیب شیر و عسل، شیر و شیره انگور، استفاده از شیر برنج به همراه سیاه دانه و همچنین شلهزرد با بادام زیاد و پودر دارچین میتواند یک میان وعده غذایی پر انرژی و شادی بخش خوب برای دانشآموزان باشد.
وی تصریح کرد: میوههای خشک شده به ویژه انجیر، سنجد، سیب، گلابی و بِه از جمله میان وعدههای مفید برای دانشآموزان است؛ همچنین تهیه لواشکهای خانگی با هدف بهبود حرکت دستگاه گوارش کودکان بسیار توصیه میشود.
حفیظی یادآور شد: تهیه لقمه از حلوای هویج و کدوی حلوایی با پودر بادام و نارگیل، لقمه نان و پنیر و سبزی و یا نان پنیر و گردو، همبرگرهای خانگی جزء میان وعدههای خوشمزه، انرژی زا و مورد علاقه اغلب دانشآموزان است.
متخصص طب سنتی ایرانی، تاکید کرد: تهیه شیرینیهای کوچک از ترکیب پودر جوانه گندم، پودر بادام، پودر جوانه ماش و پودر جوانه یونجه به همراه شیره خرما و یا شیره انگور و پودر دارچین که روی حرارت مخلوط کردید، بسیار توصیه میشود.
وی افزود: با توجه به آغاز فصول سرد سال لبوی پخته شده برای دانشآموزان بسیار توصیه میشود؛ والدین حتما در برنامه غذایی فرزندان خود آش شله قلمکار، آبگوشت، فرنی را قرار دهند.
حفیظی بیان کرد: آبمیوههایی همچون آب سیب، آب هویج، آب لیمو شیرین باعث افزایش اشتها و بهبود فرآیند رشد کودکان خواهد بود لذا استفاده از آبمیوههای طبیعی به عنوان یک میان وعده مفید در منزل برای دانشآموزان ضرورت دارد.
انتهای پیام
نظرات