مدیرکل امور عشایری استان آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: در حوزه ورزش اسب سواری اقدامات ارزشمندی در مناطق عشایری استان آذربایجان شرقی انجام شده است.
به گزارش ایسنا، سید محمد حسن آل هاشم با اشاره به اینکه در دین اسلام به سوارکاری و اسب دوانی توصیههای زیادی شده است، گفت: در سالهای اخیر به رونق اسب سواری در شهرستانها وبه ویژه در مناطق عشایری استان توجه ویژهای شده و امیدواریم این پیشرفت و توسعه با برگزاری اینگونه جشنوارهها و برنامهها گسترش پیدا کند.
آل هاشم همچنین برگزاری جشنواره شو سواره شهرستان اهر را فرصتی مناسب برای برپایی آلاچیقهای عشایری در راستای معرفی و عرضه غذاهای سنتی، توانمندیها و تولیدات عشایری منطقه ارسباران مهم برشمرد و افزود: برگزاری اینگونه جشنوارهها که در کنار آن میتوان محصولات عشایر را معرفی و عرضه کرد بسیار حائز اهمیت میباشد.
تقویت و رونق رشته سوارکاری در منطقه ارسباران بسیار مهم است
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس اسلامی نیز در این مراسم گفت: اسب سواری در وجود و ریشه منطقه ارسباران از دیرباز بوده است.
احمد محرمزاده تقویت و رونق رشته سوارکاری در منطقه ارسباران را بسیار با اهمیت برشمرد و اضافه کرد: در دین اسلام به این رشته پرشور بسیار تاکید شده و امیدواریم هرروز بر رونق این رشته پرطرفدار ورزشی توجه ویژه شود.
وی ضمن قدردانی از برگزاری دومین جشنواره ملی شو اسب سواری که به همت فرماندار و هیئت سوارکاری و سایر دستاندرکاران برگزار شد تجلیل کرد و گفت: برگزاری اینگونه جشنوارهها باعث شور و نشاط جمعی در بین مردم میشود که امیدواریم این جشنوارهها همچنان ادامه پیدا کند.
لزوم برگزاری فستیوالهای ورزشی برای گسترش گردشگری ورزش در اهر
فرماندار اهر نیز در این مراسم، بر لزوم برگزاری فستیوالهای ورزشی از جمله جشنواره ملی شو اسب سواری با هدف گسترش گردشگری ورزشی (توریسم ورزشی) در این شهرستان و منطقه ارسباران تاکید کرد.
ابوالفضل غنیزاده گفت: با توجه به جغرافیا و موقعیت منطقه ارسباران که برای پرورش اسبهای اصیل بسیار حائز اهمیت بوده و هست برگزاری اینگونه جشنوارهها میتواند به رشد و توسعه این رشته ورزشی کمک نماید.
حضور ۲۰ هزار نفر در دومین جشنواره ملی شو سواره و نمایش اسبهای اصیل در اهر
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اهر نیز در این مراسم گفت: دومین جشنواره ملی شو سواره و نمایش اسبهای اصیل با حضور ۲۰ هزار نفر جمعیت برگزار شد.
جلیل علیجانپور افزود: در این دوره از مسابقات ۶۰ سوارکار از شش استان کشور حضور داشتند که اسبهای اصیل خود را به نمایش گذاشتند.
وی اظهار کرد: در هفته تربیت بدنی و ورزش برنامهها و همایشهای مختلف استانی و شهرستانی خواهیم داشت که مهمترین آن همایش ماهیگیری و کوهروی استانی و همایش پیادهروی شهرستان میباشد.
وی همچنین از برگزاری سومین دوره جشنواره ملی شو اسب سواری در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و افزود: با توجه به مکانیابی محل کورس اسبسواری در اهر بزودی شاهد برگزاری آن در راستای گسترش گردشگری ورزشی و معرفی منطقه برگزار خواهد شد.
در این جشنواره که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، مدیرکل امور عشایری، مدیرکل جهاد کشاورزی و معاونین استان و آحاد مردم برگزار شد، علاوه بر اهدای لوح سپاس و جوایز به اسب سواران قهرمان از عشایر نیز با لوح سپاس تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات