• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404052716592
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد

دستگیری ۱۵ نفر از عاملان درگیری در هوراند

دستگیری ۱۵ نفر از عاملان درگیری در هوراند

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی هوراند از دستگیری ۱۵ نفر از عاملان اصلی این درگیری در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

سرهنگ منصور مسعودی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به یک مورد نزاع جمعی در هوراند گفت: شناسایی و پیگرد سایر افراد دخیل در این درگیری با جدیت در دستور کار قرار دارد و این روند تا دستگیری آخرین نفر نیز ادامه خواهد داشت و با هرگونه اقدام هنجارشکنانه و مخل امنیت عمومی، برخوردی قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.

وی با تأکید بر نقش مشارکت مردمی در افزایش امنیت، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه رفتار مشکوک، مراتب را در اسرع وقت به پلیس اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی در روز دوشنبه ۲۷ مرداد، در پی وقوع یک درگیری دسته‌جمعی در یکی از روستا های شهرستان، با ورود سریع و قاطع عوامل فرماندهی انتظامی شهرستان هوراند، تاکنون ۱۵ نفر از عوامل این نزاع شناسایی، دستگیر و ضمن تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند، این اقدام که با هدف برقراری نظم و آرامش عمومی و جلب رضایت شهروندان صورت گرفته، با استقبال گسترده اهالی منطقه مواجه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha