• یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402071610895
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

حل مسائل زنان با تاکید بر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی 

حل مسائل زنان با تاکید بر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی 

ایسنا/خراسان جنوبی در دیدار رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بر حل مسائل زنان با تاکید بر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی تاکید شد.

سیدمحمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۱۶ مهر در دیدار با سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های این نهاد اجرایی سازی طرح توسعه مشاغل خانگی است که البته بیشتر کارآفرینان در این طرح از قشر زنان هستند. 

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ماموریت دیگر این نهاد در حوزه تجاری سازی و پژوهش در حوزه گیاهان دارویی، افزود: امیدواریم با توجه به زمینه‌های همکاری مشترک و ماموریتی که برای جهاددانشگاهی شناخته شده، با همکاری ارزشمند با مجموعه امور بانوان استانداری به رسالت هر دو مجموعه جامه عمل بپوشانیم. 

سیدکاشی با بیان اینکه جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی غیردولتی است که برای رفع نیازهای مغفول مانده از جامعه تلاش می‌کند، تصریح کرد: با حمایت و پشتیبانی این نهاد می‌توان بسیاری از خلأها و آسیب‌های موجود را رفع کرد. 

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه این نهاد آمادگی استقرار دوباره دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی را دارد، افزود: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا نیز آمادگی هر نوع همکاری‌ را برای معرفی بانوان موفق را داشته و در حوزه سایر رسالت‌های این نهاد آماده امضای تفاهم‌نامه هستیم. 

مجتبی ابراهیمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به رویکردهای آموزشی بلندمدت و کوتاه مدت جهاددانشگاهی، بیان کرد: بخشی از آموزش‌ها به حوزه بانوان برمی‌گردد و براساس نیاز، آموزش‌هایی را برای این گروه تعریف می‌کنیم. 

وی با اشاره به طرح موفق توسعه مشاغل خانگی در استان و ثبت ۳۰ برند، اظهار کرد: در مرحله نخست اجرای طرح ملی مشاغل خانگی، استان خراسان جنوبی به عنوان یکی از ۹ استان پایلوت کشور انتخاب و از سال ۹۶ اجرای این طرح در استان آغاز شد که باتوجه به موفقیت طرح در استان‌های دیگر نیز اجرایی شد. 

ابراهیمی با بیان اینکه در طرح توسعه مشاغل خانگی به استانداردسازی، برندسازی و صادرات محصولات تولیدی توجه داریم و بیشتر جامعه کارآفرین ما زنان هستند، تصریح کرد: با بهره گیری از ظرفیت پیشرانان به عنوان‌ سرشبکه دیگر اعضا در این طرح، اشراف به بازار و توانمندی بازاریابی حاصل شده و این افراد می‌توانند ارتباطات اقتصادی خود را افزایش دهند و با افراد زیر مجموعه خود کسب و کاری را راه اندازی کنند. 

وی با تاکید بر همکاری‌های مشترک و معرفی جامعه زنان توانمند، بیان کرد: امیدواریم با همکاری و تعامل با دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بتوانیم به ابعاد مختلف این طرح و توانمندسازی زنان توجه کنیم. 

لیلا محمودی، سرپرست تیم تولید محتوای جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست با بیان اینکه امیدواریم هم افزایی‌ها مظهر خدمت برای استان و فصل جدیدی برای شروع فعالیت‌های مشترک باشد، اظهار کرد: از سال 95 ذیل یکی از مصوبات کارگروه فرهنگی اجتماعی استانداری، جهاددانشگاهی متولی دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی استان شد که طبق بررسی‌ها و باتوجه به افسردگی در میان بانوان خانه دار و نیازسنجی آموزشی برای بانوان خانه دار سطح بیرجند با رویکرد کاهش افسردگی اقدام کردیم. 

وی با بیان اینکه در مجموع توانستیم برای 2500 بانوی خانه دار در سطح شهرستان بیرجند بستر خدمات باشیم، افزود: امیدواریم با تعامل با مجموعه امور بانوان استانداری بتوانیم به سمت تقویت نظام ارتقای دانش، سلامت و مهارت بانوان حرکت کنیم.

فهیمه زنگویی، سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به نظرات مقام معظم رهبری در خصوص جهاددانشگاهی، بیان کرد: امروزه مقام جهاددانشگاهی از حیث انجام فعالیت‌های علمی و کارشناسی بودن با برندهای معتبر بر کسی پوشیده نیست. 

وی با بیان اینکه این مجموعه محل اتکای رهبری است، اظهار کرد: جهادی و علمی بودن ویژگی مهم جهاددانشگاهی است که باید از این ظرفیت بهره برد. 

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ایجاد اشتغال به صورت کسب و کار پایدار در دو سال اخیر دغدغه دولت بوده و طبق آن اعتباراتی تخصیص یافته است، تصریح کرد: بانوان عموما در اتصال محصولات تولیدی خود به بازار مشکل دارند که البته جهاددانشگاهی با ارائه طرح توسعه مشاغل خانگی این مسئله را حل کرده است. 

زنگویی با بیان اینکه به دنبال گره گشایی در زمینه ساماندهی مشاغل بانوان از طریق تولید و فروش دائم هستیم، بیان کرد: در این زمینه‌ها و توجه به بهینه سازی فرآیندها آمادگی همکاری با جهاددانشگاهی را داریم.

سپیده قلندری اسفدن، سردبیر ایسنا و مدیر اداره هنر و  رسانه جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی نیز گفت: معرفی بانوان توانمند استان نیازمند تکمیل یک بانک اطلاعاتی و اطلاع رسانی پررنگ‌تر است. 

وی با بیان اینکه آمادگی داریم بانوان موثر و تاثیرگذار استان را در قالب یک طرح در خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا معرفی کنیم تا مردم بیشتر با توانمندی این قشر از اجتماع آشنا شوند، بیان کرد: این معرفی‌ها می‌تواند با برگزاری نشست‌های رسانه‌ای، بازدیدهای میدانی از کارگاه‌ها و گفتگو با زنان موفق انجام گیرد. 

در پایان این جلسه مقرر شد طرح‌های مشترک طبق جلسه‌های بعدی بررسی و تفاهم‌نامه‌هایی در این رمینه منعقد شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha