• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1402073021234
  • خبرنگار : 71415

اتباع خارجی در غزه از جنایات صهیونیست‌ها می‌گویند

اتباع خارجی در غزه از جنایات صهیونیست‌ها می‌گویند

با گذشت ۱۵ روز از شروع عملیات طوفان‌الاقصی و تداوم جنایات ناشی از محاصره و بمباران بی وقفه غزه توسط صهیونیست‌ها، اتباع خارجی‌ که در این باریکه گرفتار شده‌اند ابعادی از این جنایات را که شاهد بوده‌اند، فاش می‌کنند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری «آناتولی» در گزارشی درباره تبعات جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه برای اتباع خارجی و دوملیتی می‌نویسد: آدن، یک آمریکایی ۱۰ ساله در محل گذرگاه رفح در مرز غزه و مصر می‌گوید: «مردم هر روز و هر ثانیه می‌میرند.»

این پسر ۱۰ ساله شرح داد که چطور بمب هواپیماهای اسرائیلی در فاصله چند متری از او و خانواده‌اش که در محل گذرگاه رفح منتظر ترک غزه هستند، فرود آمد. او اظهار کرد: «اتفاقاتی که در غزه شاهد بودم هرگز قبل از آن ندیده بودم.»

او اظهار کرد: «این یک حمله ترسناک بود. صدای بلندی داشت و خودروها را به لرزه در آورد.» او با اشاره به حملات اخیر به یک کلیسا و بیمارستان که پناهگاه صدها فلسطینی بودند، اظهار کرد: «واقعا دیدن نوزادان جان باخته و مجروح شده غم انگیز است.»

در روزهای گذشته ده‌ها تن از فلسطینی‌ها و اتباع خارجی شروع به تجمع در محل گذرگاه رفح بین مصر و غزه کرده‌اند.

اوایل ماه جاری میلادی، رژیم صهیونیستی محاصره نوار غزه را که از سال ۲۰۰۷ اعمال کرده بود، در پاسخ به حمله برق آسای گروه مقاومت فلسطین، حماس، که بر غزه حاکم است، شدت بخشید.

در نتیجه این وضعیت، غزه درگیر یک بحران انسانی وخیم شده و برق آن قطع شده و ذخیره آب، غذا، سوخت و اقلام پزشکی در آن نیز در حال اتمام است.

مقام‌های مصری خواستار ارسال کمک‌ بشردوستانه به غزه از طریق گذرگاه رفح و همچنین اجرای آتش‌بس انسانی چند ساعته با هدف اجازه دادن به خروج اتباع دوگانه از غزه شده‌اند.

جنگ در نوار غزه و روند تشدید محاصره و بمباران آنجا توسط رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر هنگامی که حماس عملیات طوفان الاقصی را به شکلی برق آسا و در چند شاخه شامل موج پرتاب راکت و نفوذ نیروها از زمین، هوا و دریا به جریان انداخت، شروع شد. حماس اعلام کرد، این عملیات به تلافی خشونت فزاینده شهرک‌نشین‌های صهیونیست و حمله به مسجدالاقصی به اجرا در آمد.

پس از آن ارتش رژیم صهیونیستی عملیات موسوم به «شمشیر آهنی» را علیه غزه به اجرا در آورد.

تاکنون در نتیجه این جنگ دست کم ۴۳۸۵ فلسطینی شامل ۱۷۵۶ کودک و ۱۰۰۰ زن در غزه شهید شده‌اند.

آدن اظهار کرد: «همه خیابانها هدف بمباران واقع شدند. وقتی سوار ماشین بودم دیدم که خانه‌ها دیگر نیستند. این غم انگیز است و کسانی هم در آن خانه‌ها کشته شدند. گاهی اصلا حتی به آنها نمی‌گویند که قرار است خانه‌هایشان بمباران شوند.»

او درخصوص حمایت‌هایی که آمریکا از رژیم صهیونیستی به عمل می‌آورد، گفت، این که واشنگتن برای تل آویو تسلیحات مورد استفاده‌اش برای بمباران خانه‌ها و مدارس را می‌فرستد، غیرانسانی است.

محمد ابو سلیم، یک تبعه سوئدی نیز به خبرگزاری آناتولی گفت، همراه با دخترش در مقابل گذرگاه رفح شبها را روی زمین می‌خوابند به این امید که از آنجا خارج شوند اما تا الان فایده نداشته است.

او گفت، غزال، دخترش «در نتیجه تداوم بمباران اسرائیلی‌ها که دائما صدایش شنیده می‌شود، دچار مشکلات روانی شده است.»

ابوسلیم همچنین متذکر شد، با سفارت سوئیس و طرف مصری برای ترک آنجا در تماس است.

غزال با گفتن اینکه از بابت بمباران‌ها وحشت زده است، گفت: «غزه زیبا بود. بمباران اسرائیل مدارس، ساختمان‌ها و همه چیز را از بین برد.»

دینا السیس، یک تبعه آمریکایی دیگر گفت، چند روز است که برای گذر از مرز تلاش می‌کند و امیدوار است که این مرز باز شده تا او و خانواده‌اش بتوانند خارج شوند.

السیس که ۳۷ سال دارد گفت، آنها برای زنده ماندن و عبور از مرز می‌جنگند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha