سرهنگ علیرضا اسماعیلی پنجم آذرماه در نشست تخصصی فعالان رسانه و فضای مجازی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طوفان الاقصی تنها در محدوده غزه اتفاق نیفتاد بلکه در دلها و جانهای عاشقان مبارزه با استکبار در همه دنیا اتفاق افتاد که این امر نشات گرفته از رسالت، تبیین، انعکاس اخبار رسانهها در همه دنیاست، به طوریکه آن را به دور از اختلاف سلیقهها و تفکرات یک وظیفه مردمی و انسانی میدانند.
وی با اشاره به اینکه در این جنگ پای دفاع از حق در برابر ظلم در میان بوده که مردم غزه با تمام وجود ایستادهاند، افزود: مقام معظم رهبری با برداشتن جغرافیای فیزیکی از جنگ، فرمودند فکر نکنید جنگ غزه و اسرائیل است بلکه جنگ حق و باطل است.
معاون سیاسی فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: در تقسیمبندی جنگهای بشری ایران چهار نوع جنگ را تجربه کرده است، به طوریکه یکی از آنها جنگ سخت با هدف نابودی دشمن، دیگری جنگ نیمه سخت با هدف تضعیف طرف مقابل است، گرچه جنگی که در غزه به راه افتاد نوعی جنگ نیمه سخت بوده، یعنی از فضای حقیقی و مجازی به صورت کاملا ملموس برای تضعیف طرف مقابل استفاده شده است.
اسماعیلی گفت: گروهی به نام حماس به اسرائیل سیلی زده، به طوریکه حدود ۴۵ روز بوده که به دور خود میچرخد و تعادل استراتژیک خود را از دست داده است، بنا به فرموده مقام معظم رهبری کاری که حماس کرد یک شکست برای اسرائیل بود، البته شکستی غیر قابل ترمیم که باید توسط اصحاب رسانه این موضوع پررنگ شود.
وی دامه داد: یک ضربه از سوی حماس اسرائیل را مجبور به کشتن حدود ۱۵ هزار نفر از مردم بیگناه میکند، به طوریکه تعداد شهدای غزه بیشتر از تعداد کشتهشدگان نظامی اسرائیل است، اسرائلی که برای نابودی زیرساختهای غزه و از بین رفتن سکونتگاههای مردم این کار را انجام میدهد.
معاون سیاسی فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جنگ نرم با هدف نادان کردن طرف مقابل اتفاق افتاد، تصریح کرد: این جنگ به معنای گرفتن قدرت تفکر از طرف مقابل است، یعنی خلأهای ذهنی طرف مقابل را درگیر و تمرکز بر نقاط تاریک صورت گیرد.
وی به جنگ شناختی اشاره کرد و گفت: هدف این جنگ هدف تحمیق است، در حقیقت تلاش در جنگ شناختی به جای عشق و محبت، تغییر دوست و دشمن است، همانطور که مقام معظم رهبری بیان کردند مراقب باشید جای شهید و جلاد را تغییر ندهند.
اسماعیلی توضیح داد: در تاریخ بشری ما همه جنگها را تجربه کردیم، در هشت سال دفاع مقدس بهترین جوانان تقدیم نظام جمهوری اسلامی شد، پس از آن فتنه ۷۸، ۸۷، ۹۶، ۹۸ به راه افتاد که در سالهای ۹۶ و ۹۸ دشمن با بهانه مسائل اقتصادی وارد شد، البته تخریبی که در میدان با بهانه اقتصادی اتفاق افتاد قابل مقایسه با سالهای ۷۸ و ۸۷ نبود.
وی با بیان اینکه باید اصحاب رسانه مبانی فکری را در جامعه بازنشر و بازتولید کند، ادامه داد: میتوان گفت هرم درگیریها وسیعتر شده، زیرا جنگها از فضای حقیقی به سمت فضای مجازی سیر پیدا کرده است، از طرفی اتفاق سال گذشته باتوجه به اینکه شعارهای اجتماعی کاملا اجتماعی پایهریزی شد، در حقیقت دریا و اقیانوسی بسیار کم عمیق، اما بسیار وسیع را در سال ۱۴۰۱ تجریه کردیم.
معاون سیاسی فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: امروز لازم است یک جبهه واحد رسانهای در استان تشکیل شود و همه باید برای ایجاد این جبهه دست به دست هم دهیم، در صورتیکه فردی اختلالی به این جبهه وارد کند در حقیقت به کل جبهه ضربه وارد میشود.
اسماعیلی تهیه تولیدات فاخر در رسانه با برنامهریزی، سناریو و به همراه ذوق هنری و سلیقه و انجام کار رسانهای برای تقویت انقلاب اسلامی را از جمله اقدامات مورد نیاز توسط اصحاب رسانه مطرح کرد و گفت: لازم است در رخدادهای سیاسی امروز اصحاب رسانه تقویت انقلاب اسلامی را مدنظر و قدرت انقلاب را استخراج کنند.
وی تاکید کرد: امروزه در یک جنگ رسانهای قرار داریم و با هر اختلاف سلیقهای به دنبال پیشرفت کشور هستیم که در این پیچ بزرگ تاریخی باید دست به دست هم دهیم.
معاون سیاسی فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: شکی نیست که آینده از آن حق است، به شرطی که در این مسیر عالمانه، آگاهانه، با شناخت از وظایف و در سایه همدلی و برنامهریزی گام برداریم و رو به جلو حرکت کنیم، کاری که امروز اصحاب رسانه در بحث تبیین انجام میدهند نوعی جهاد بوده که باید این جهاد با نیت خدایی در آمیخته شود.
انتهای پیام
نظرات