• پنجشنبه / ۷ دی ۱۴۰۲ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402100704958
  • خبرنگار : 50225

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:

برخی موارد کمبود دارو، به دلیل نوع برند است

برخی موارد کمبود دارو، به دلیل نوع برند است

ایسنا/خوزستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه برخی مواقع کمبود دارو به دلیل نوع برند است، گفت: برخی پزشکان اصرار دارند که از یک نوع برند، دارو تجویز کنند در حالی که مقدار واردات کشور از این برند محدود است و برخی اوقات نیز بیماران اصرار دارند که از یک نوع برند دارو استفاده کنند در حالی که شاید دو سال است که این برند وارد کشور نشده است.

دکتر «مسعود مهدوی‌نیا» در نشست خبری که امروز (۷ دی‌ماه) با حضور رئیس سازمان غذا و داروی کشور در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: تا آبان‌ماه امسال سازمان بیمه تامین اجتماعی نسخه‌های کاغذی را هم قبول می‌کرد اما از آبان‌ماه به بعد تنها ۲۰ درصد نسخه‌های تحویل داده شده به سازمان تامین اجتماعی می‌تواند کاغذی باشد و بقیه نسخه‌ها باید الکترونیکی تحویل داده شوند. این مساله موجب شده است که فرد در زمان مراجعه به داروخانه به دلیل کاغذی بودن نسخه و پر شدن سقف داروخانه، نتواند به صورت بیمه‌ای دارو را دریافت کند و بنابراین هزینه به بیماران تحمیل می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از ابتدای امسال هم عملا گفتند همه به سمت الکترونیک بروند و باید نسخه‌ها الکترونیکی ثبت شوند که در حال اطلاع‌رسانی هستیم که بیمار باید از پزشک، نسخه الکترونیکی مطالبه کند.

مهدوی‌نیا بیان کرد: تعدادی از پزشکان با سن بالا که ارتباط زیادی با فضای مجازی ندارند، نمی‌توانند از این سامانه استفاده کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص کمبود دارو، گفت: بعضی وقت‌ها دارو نیست یا به مقدار کم هست و برخی مواقع کمبود دارو به دلیل نوع برند است.

وی افزود: برخی پزشکان اصرار دارند که از یک نوع برند، دارو تجویز کنند در حالی که مقدار واردات کشور از این برند محدود است و برخی اوقات نیز بیماران اصرار دارند که از یک نوع برند دارو استفاده کنند در حالی که شاید دو سال است که این برند وارد کشور نشده است.

مهدوی‌نیا با اشاره به مشکلات تنفسی و سهم خوزستان از موجودی داروهای تنفسی کشور گفت: سازمان غذا و دارو بیش از ۵.۹ درصد داروهای تنفسی را به خوزستان اختصاص داده است با این حال حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد این داروها را هم دریافت کرده‌ایم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha