مجید باقری در گفتوگو با ایسنا، در تشریح روند توجه به بهبود حقوق و معیشت پرسنل شهرداری تهران، گفت: توجه به حقوق پرسنل به صورت کلان دغدغه شهردار و همه مسئولین شهرداری تهران است و میزان این دغدغه برای معیشت کارکنان وصف ناپذیر است. در حقیقت برای تحول درون زا با خواستگاه قانونی برنامه ریزی کاملی صورت گرفته است.
وی افزود: مجلس موضوع ترمیم حقوق را مورد توجه قرار داد که ما آن را اجرا کردیم اما اوایل فروردین سال جاری دیوان عدالت اداری دستورالعمل سازمان امور اداری استخدامی را ابطال و تأکید کرد که این سازمان مرجع درستی برای این کار نبوده است و ترمیمی که اتفاق افتاده شامل همه مولفه های حقوقی نمی شود.
باقری ادامه داد: از سوی دیگر اعضای شورای اسلامی شهر تهران دغدغه داشتند که این موضوع یک ابهام قانونی است که آیا این ابطال به همه آیتم های حقوقی تأثیر دارد یا خیر؟ لذا از مجلس استعلام شد و در نهایت اعلام شد به جز سه آیتم برای سایر آیتم ها تأثیری ندارد.
در حال حاضر ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران خلأ قانونی دارد
بهبود حقوق و دستمزد را دنبال میکنیم
وی تأکید کرد: بی تردید باید برای بهبود معیشت کارکنان اقدام میکنیم که در همین راستا مکاتباتی داشتیم و با سازمان امور استخدامی نیز باید هم فکری کنیم که چگونه می توانیم حقوق ها را بهبود دهیم. در حال حاضر ترمیم حقوق خلأ قانونی دارد ولی بهبود حقوق و دستمزد را با جلسات مشترک سازمان امور استخدامی دنبال می کنیم.
ولع جذب نیرو نداشتیم
تلاش شهرداری تهران برای کاهش تورم نیرو
معاون برنامه ریزی، توسعه منابع انسانی و امور شورای شهرداری تهران درباره روند جذب نیرو در شهرداری، گفت: مقرر شده بود به ازای ۲ نفر خروج نیرو از مجموعه یک نفر نیرو وارد کنیم که ما جذب جدید نکردیم و در حقیقت ولع جذب نیرو جدید نداشتیم و تلاش میکنیم تورم نیرو را کاهش دهیم و در مقابل بهره وری را افزایش دهیم که این اقدام موجب قدردانی اعضای شورای اسلامی شهر تهران از شهرداری شد.
گردش نیروی گردش نیروی انسانی را افزایش دادیم
باقری ادامه داد: در مجموعه شهرداری تهران گردش نیروی انسانی را افزایش دادیم و با این مکانیسم خلا نیروی انسانی را جبران کردیم و از نیروهای داخلی استفاده کردیم.
وی تأکید کرد: تلاش حداکثری برای بهبود حقوق، مزایا و معیشت کارکنان در دستور کار است و از هر مسیری با انجام مکاتبات با دستگاه های مختلف این کار را دنبال می کنیم.
معاون شهردار تهران درباره کمبود نیرو در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران نیز گفت: آتش نشانی بر اساس تعداد ایستگاه ها و توسعه ای که رقم خورده، نیازمند است که در برنامه ۴ ساله، نیروهای خود را توسعه دهد که باید برای این کار با برگزاری آزمون نسبت به جذب نیرو اقدام کند.
باقری ادامه داد: نوع تعامل با همکاران سازمان آتش نشانی کمی متفاوت است در همین راستا اولین محلی که مسکن کارکنان برای آنها پیگیری شد همین سازمان بود و نهایت همکاری را با این سازمان می کنیم و پرسنل نیز از وضعیت فعالیت ها راضی هستند.
وی افزود: در حوزه اتوبوسرانی هم مدل برون سپاری در بخش رانندگان اتوبوسرانی تغییر داده شده است. بی تردید بنا نیست اگر ۷۰۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان اضافه می شود به همین تعداد نیز نیرو به عنوان راننده اضافه شود و از طریق برون سپاری و با روش های جدید این کار دنبال خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات