• شنبه / ۹ دی ۱۴۰۲ / ۲۰:۲۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402100906165
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر:

دانشجویان دوره کارشناسی نیازهای کشور را شناسایی و برای آن راه حل بیابند

دانشجویان دوره کارشناسی نیازهای کشور را شناسایی و برای آن راه حل بیابند

معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه دانشجویان دوره کارشناسی نیازهای کشور را شناسایی و برای آن راه حل بیابند، گفت: انجمن های علمی نقش مهمی در این چشم انداز دارد  چرا که آنها هموار کننده راه اتصال به افق دلپذیر هستند و می توانند راه بازدیدهای صنعتی را فراهم و یا نیازهای کشور را در حوزه های مختلف شناسایی کنند و اطلاعاتی را برای پروژه های دوره کارشناسی فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، مهرداد ساویز در گردهمایی انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که عصر امروز در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد جایگاه انجمن های علمی دانشجویان در دانشگاه امیرکبیر را مهم ارزیابی کرد و گفت: قبل از اینکه شما دانشجویان به دانشگاه امیرکبیر ملحق  و عضو این خانواده شوید این دانشگاه قبل از شیوع کرونا ویروس یکی از زیباترین فضاهای دانشجویی داشت به این معنا که در آزمایشگاه ها، کتابخانه و غیره دانشجویان دنبال ساختن اقتصاد پویا برای کشور و ارتباط با صنعت هستند. 

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان امیرکبیر همواره دنبال نوآوری و اختراع جدید بودند این امر باعث شده بود دانشگاه ما از نظر ارتباط با صنعت یکی از شاخص ترین ها باشد. اما دوران کرونا موجب شد که یک سری عادت های روزانه از دور خارج سازد و دانشجویان به دلایلی از جمله آموزش مجازی یک سری فعالیت های دور همی کنار بگذارند. امید ما این است مجدد گروه های پر جنب و جوش دانشجویی فعال شوند و دانشجویان ما دوباره دنبال ساختن و اختراع باشند.

معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر به هدف از تحصیل دوره کارشناسی دانشجویان اشاره کرد و افزود: ما باید در این دوران نیازهای اصلی کشور را شناسایی کنیم و دروس اختیاری را با تکیه بر آن چیزی که می سازیم، انتخاب کنیم و در پروژه کارشناسی خود آن نمونه را بسازیم. وقتی نمونه آن آزمایشگاهی ساخته شد دانشگاه برای آنها برنامه های بعدی را دارد و کمک می کند شرکت اولیه دانش بنیان ایجاد شود تا آن محصول وارد عرصه اقتصاد شده و به عنوان تولید کننده داخلی مورد حمایت ها قرار بگیرد.

ساویز همچنین یادآور شد: هدف از ورود به دوره کارشناسی الزاما این نیست که فرد کارجو شود و پس از فارغ التحصیلی دنبال کار بگردد بلکه دانشجویان دوره کارشناسی باید نیازهای کشور را شناسایی و آن را برطرف کنند تا در نهایت پایه های تاسیس شرکت های دانش بنیان را فراهم کنند. البته انجمن های علمی نقش مهمی در این چشم انداز دارد  چرا که آنها هموار کننده راه اتصال به افق دلپذیر هستند و  می توانند راه بازدیدهای صنعتی را فراهم و یا نیازهای کشور را در حوزه های مختلف شناسایی کنند و اطلاعاتی را برای پروژه های دوره کارشناسی فراهم کنند.

معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر در پایان خاطر نشان کرد: این درست نیست که در دوره کارشناسی تلاش کنیم که عضوی از صنعت شویم بلکه باید خلاق و آفریینده صنعت شویم. خواسته ما از دانشجویان این است که با تشکیل یک تیم، کارعلمی برای ایجاد محصول را انجام دهند تا در پایان دوره چهار ساله کارشناسی آغازگر راه یک صنعت دانش بنیان قرار گیرند خوشبختانه دانشگاه امیرکبیر نیز با این هدف پایه گذاری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha